2019 GARDA TÓ,GARDALAND,VERONA,MANTOVA AUG 17-20. 68.000Ft/fő

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

68 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: városlátogatás
Utazás: autóbusszal

 

Garda tó,Sirmione,Verona,Mantova,Vicenza,Gardaland 

Kis Észak Olasz Hercegi városok!

2019. ÜNNEP Aug 17-20  (4 nap/3 éj) 58000Ft/fő  

 

Utazás:                  Nyugati tip. WC-s videós autóbusszal, helyfoglalás a jelentkezésnél (3 óránként pihenő) idegenvezető beszámolói útközben, kulturális filmek, játék-totó teszi kellemesebbé az utazást. Nincs buszon éjszaka!

Indulás:                 Budapest, Déli pályaudvar Hotel Mercure mellől (Koronaőr köz) reggel  05,00 órakor

                               Útvonal : Budapest,Székesfehérvár,Siófok,Balatonlelle,Balaton déli oldala,Nagykanizsa,Tornyiszentmiklós      

Ellátás:                  Kontinentális Reggeli. IGÉNYELHETŐ : Vacsora 3 fogásos menü : 5500,-Ft/fő X 3 alkalommal=15.000Ft/fő

Szállás:                  Veronától nem messze Soavénál-  középkategóriájú hotel 2-3 ágyas zuh/WC-s szobáiban

1/1 ágyas felár:      32.000,-Ft/fő, de társítás esetén 2/3 ágyas elhelyezés felár nélkül! Hotel megtekinthető:  www.hotelcangrande.it***  

 

Program:          Idegenvezetés végig magyar nyelven és helyi olasz művészettörténészek a városokban.

                               Városnézés lehet egyénileg is, csupán találkozót és időpontot kell megbeszélni idvezzel!

 

1.nap:     Elutazás Budapestről a reggeli órákban, útközben 3 óránként pihenő, délben ebédidő Szlovéniában.               

Késő délután érkezés a Garda-tó déli részén lévő SIRMIONE kis városba. A tóra mélyen benyúló földnyelv csücskén található város, észak-Olaszország gyöngyszeme, mely híres a XIII.századi Scaligeri család váráról és  Catullus római író villájáról. Séta és szabadprogram az elegáns üzletekkel és sikátorokkal övezett          kisvárosban. Érdemes egy sétát tenni motorcsónakkal a félsziget körül 15,-€/fő.
A városnézés után tovább utazás a szállásra. Vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.

 

2.nap:    A.Délelőtt VERONA városában kezdjük  sétánkat, ahol Júlia házát, és a nyáron is működő Amfiteátrumot, az Arénát látogatjuk meg, mely ma is a zenei élet központja. Dante szobra, Piazza delle Erbe, majd egy kis szabadidő a középkori kisvárosban.

                Délután MANTOVA  Séta a műemlékek között-Rigoletto háza, Gonzaga hercegek kastélya,Sz.Lörinc templom,Sz. András basilika.
 Program ára 45€

 

                B. GARDALAND Olasz Disnayland ,amit ajánlunk kicsiknek,nagyoknak!  Annak a kedves utasnak aki nem szeretne részt venni a

               városnézésen.  A csoport reggel a bejáratig viszi azokat a vendégeket akik itt szeretnék eltölteni a napot és este értük megy a busz!

Belépő egyszeri kb 38€/nap Vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.

 

3.nap:     Reggeli után VICENZA városának  megtekintése délelőtt helyi idegenvezetővel és a mi vezetőnkkel.

               Óváros ,Palladio Szinház márvány épülete, Dóm,keresztelő kápolna, kívülről. Szabadidő. Majd délután

MAROSTICA Már messziről feltűnik a teljes egészében megmaradt városfal, amely körbeöleli a dombokon elhelyezkedő ékszerdoboz kis Marosticát Hangulatos észak-olaszországi középkori kisváros, ahol kétévente megrendezik az élősakk fesztivált. A város főtere maga a sakktábla, amin középkori ruhákban öltöztetett emberek alakítják, formálják magát a játszmát. Majdnem minden hétvége fesztiváli hangulatban várja az idelátogatót legyen az zenei, gasztronómiai vagy folklór program.

BASSANO DEL GRAPPA A város az első világháború emlékeit őrző város, a közeli Grappa-csúcs (Cima di Grappa) környékén és tetején vívott, sok áldozatot követelő harcok elesetteinek emlékére nevezték át a régi nevéről  Bassano Venetoról.. A Brenta folyó két partján helyeszkedik el,  és legismertebb látványossága az Andrea Palladio tervei alapján, fából épült, fedett Régi Híd (Ponte Vecchio, vagy gyakrabban Ponte degli Alpini). A környék mezőgazdaságában kiemelt helyet kap a spárga, gyümölcstermesztésben pedig a cseresznye de a legismertebb és a legkeresettebb a híres” Grappa” törköly pálinka amelyet a város szívében található nagy múltú  Poli üzemben meg is kóstolhatunk . Program ára 60€

 

4.nap:    Reggeli után búcsú Olaszországtól és indulás Magyarországra. Útközben rövid pihenőt tartunk
A pihenő után utunkat folytatjuk Szlovénia felé. Az idegenvezető beszámolókkal, úti filmekkel, olasz helyi  zenével     teszi változatosabbá az utazást. Ebédidő La Marché / Szlovénia Éttermében egyénileg
Érkezés Budapestre a kora  esti órákban.

 

Belépők műemlékek: a helyszínen igény szerint fizetendőek euróban külön: kb. összesen 40,-€ / fő / 4 város FIGYELEM!!!

 

A részvételi díj eurós része 45,-€/fő , gyermeknek 35,-€/fő, egy alkalommal a helyi behajtási illeték városokba és a helyi szállás idegenforgalmi adója 3 napra, mely összeg egyszeri alkalommal KÖTELEZŐEN fizetendő idegenvezetőnknél.

 

 

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.08.17 - 4 nap / 3 éj
68 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak