Adrenalin túra Montenegróban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

69 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Adrenalin túra Montenegróban
Adrenalin túra Montenegróban

Fekvese:

1. nap: Budapest-ZabljakKora reggeli találkozó Budapesten, majd megkezdjük utazásunkat a Balkán egyik legszebb,  viharos történelmű országa felé. Crna Gora természeti csodái és sok-sok élmény vár ránk kalandos utazásunk alkalmával. A Balkán-félsziget apró országban olyan természeti kincsek vannak, melyek egyedülállóak Európában, de a világon is. Útközben megtekintjük az 1938-40 között épült Tara hidat, ahonnan lélegzetelállító kilátásban lehet részünk a vad és fenséges Tara folyóra. A Tara kanyon Európa legmélyebb kanyonja. Fotószünet az ország leghosszabb folyójának, a Tarának lenyűgöző szurdokvölgyénél, majd folytatjuk utunkat a szállásunkra. Vadregényes tájak, csipkés csúcsok, havas hegyoldalak, apró tavak, zöldellő hegylábak szegélyezik utunkat. Esti érkezés a magas hegyek által körülölelt Zabljak városába, mely a Durmitor hegység legmagasabban fekvő turisztikai központja. 
2. nap: Durmitor Nemzeti Park-Fekete tóReggeli után az „alvó óriást” keressük fel. A montenegrói Durmitor Nemzeti Park rendkívül izgalmas túraterep, fantasztikus látnivalókkal. A Durmitor hegyei Montenegró északi részén húzódnak, a határhoz közel és itt található az ország legmagasabb csúcsa is, a Bobotov Kuk (2523 m). A lenyűgözően szépséges, vad és sziklás Nemzeti Park az ország egyik legszebb éke, nem véletlenül lett az UNESCO Világörökség része. Kacskaringós kanyonok, gleccsertavak, mészkőcsúcsok és sziklatornyok kápráztatnak el itt bennünket. Délelőtt libegővel jutunk fel 2300 méter magasságba, a Savin Kuk csúcsára, majd séta a Crno-jezero és a Zmijinje jezerp partján. A Fekete-tó a park leghíresebb látványossága és a legnagyobb, valamint legmélyebb gleccsertó Montenegróban. Visszaérkezés a szállodába a kora esti órákban.
3. nap: Durmitor Nemzeti ParkReggeli után a legbátrabbak számára egy fantasztikus programot ajánlunk a Durmitor déli részének lábánál található Nevidio kanyonbaEurópa legutolsó, sokáig meghódítatlan kanyonjáról számtalan történet keringet 1964-es felfedezéséig. Vad és lenyűgöző természeti szépség, mely meghódítja a túrázókat! A páratlan szépségű szurdok és a lenyűgöző vízesések a Nevidio kanyont mára az ország egyik legkülönlegesebb, legnépszerűbb helyévé léptették elő. A hihetetlen természeti kincsnek számító kanyon 1700 méter hosszú és 935 méter magasan kezdődik. Túránkat speciális felszerelésbe öltözve, szakképzett vezetővel járjuk végig. (A program majdnem végig vizes területen zajlik!) A kanyon egyik legfőbb látványossága a 100 méter magas Grabovina vízesés. Délután szabad program a városban.
4. nap: Durmitor Nemzeti ParkReggeli után a Durdevica Tarahoz megyünk. Séta a hídon és fakultatív zip-line lehetőség a vállalkozó kedvűek számára, majd rafting túra a Tara folyón. A Tara kanyon a vadvízi evezés kedvelőinek paradicsoma. A világ második legmélyebb kanyonjában „Európa könnyein” evezünk. Délután szabadidő, majd visszautazás a szállásra.
5. nap: Zabljak-BudapestReggeli után hazautazás. Utazás Magyarországra rövid pihenőkkel. Esti érkezés Budapestre.

Artablazat:


Utazás: autóbusszal Szállás: *** szálloda Ellátás: reggeli
Részvételi díj: 69.900,-Ft/fő  Félpanzió: 12.000,-Ft/fő Egyágyas felár: 20.000,-Ft/fő Biztosítás: 2.825,-Ft/fő, Sztornó biztosítás: 1,5%

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.13 - 5 nap / 4 éj
69 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak