Ázsia fénypontjai

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 13 nap / 12 éj

 

 

1 095 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
13 nap / 12 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Utazás: egyénileg
Utazás: repülővel

·  Szingapúr, az egyik legfejlettebb városállam
·  Kuala Lumpur híres Petronas tornyai
·  Hongkong, az „Illatos Kikötő” látványai
·  Makaó, az ázsiai luxus fellegvára

"A világ legfejlettebb helyeit fűztük egybe. Személyes kedvencem Szingapúr, amely talán a legrendezettebb hely, ahol valaha jártam. Tiszta, modern és mégis hamisítatlanul ázsiai."
Prónay Gyula – A Proko Travel ügyvezetője

·  Szingapúr, az egyik legfejlettebb városállam
·  Kuala Lumpur híres Petronas tornyai
·  Hongkong, az „Illatos Kikötő” látványai
·  Makaó, az ázsiai luxus fellegvára

"A világ legfejlettebb helyeit fűztük egybe. Személyes kedvencem Szingapúr, amely talán a legrendezettebb hely, ahol valaha jártam. Tiszta, modern és mégis hamisítatlanul ázsiai."
Prónay Gyula – A Proko Travel ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST – ISZTAMBUL

Indulás a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről várhatóan a késő esti órákban majd éjjel érkezünk Isztambulba, ahol átszállás. Éjszaka a repülőn.

2. NAP: ISZTAMBUL – KUALA LUMPUR

Isztambuli átszállásunk után folytatjuk az utunkat Kuala Lumpurba, Malajzia fővárosába, ahová várhatóan a délutáni órákban érkezünk. Miután találkoztunk az idegenvezetőnkkel, transzfer a hotelbe és vacsora (2 éj).

3. NAP: KUALA LUMPUR

Reggeli után fél napos városnézésre indulunk Kuala Lumpurban, ahol igazán érezhetjük a modern és a régi tradicionális dol­gok összhangját. A város felfedezését a két folyó keresztezé­sétől kezdjük, ugyanis a várost is ezen a ponton alapították. Megnézzük a királyi palotát, a Nemzeti Emlékművet és az ámu­latba ejtő épületeket a Függetlenség terén. Lefényképezhetjük a mór stílusú vasútállomást is. A régi idők emlékei közül a modern időkbe, a Chinatown-ba látogatunk, ahol ízelítőt kapunk a fel­hőkarcolókból és a nyüzsgő forgatagból. Programunk végén érkezünk a csúcsponthoz, a Petronas-ikertornyokhoz megyünk, ahol csodálatos képeket készíthetünk. A nap során lesz szabad­idő is, így mindenki önállóan is gyönyörködhet a város kulturális és modern látnivalóiban. Este transzfer a hotelbe.

4. NAP: KUALA LUMPUR – MELAKA

Reggeli, majd Malajzia másik jelentős városába Melakába megyünk. Melaka nagyon fontos kikötő, amely összeköti a nyu­gatot kelettel. A régi ázsiai és európai uralkodók emlékei is jól kivehetőek a város épületei között. Programok főbb látniva­lói a Szent Pál templom, a városháza, amiről azt hiszik, hogy a legrégebben fennmaradt holland építmény a keleti világban, A’Famosa erőd és Malajzia legősibb kínai temploma a Cheng Hoon Teng. A kulturális program végeztével sétát teszünk a Jonker utcán mely egy nyüzsgő hangulatos vásárlóutca. Este transzfer a szállodába és vacsora.

5. NAP: MELAKA – SZINGAPÚR – SENTOSA

Reggeli után Melakkából indulunk és néhány órás buszozás után érjük el Szingapúr határát. A határátlépés után a buszunk­kal a hotelbe megyünk, lepakolunk, majd rövid pihenésre nyúj­tózásra lesz lehetőség. Délután a Sentosa szigetre megyünk, ami Szingapúr egyetlen felvonójának is otthont ad. Csodás kilá­tás tárul elénk ahogyan a kabinban felfelé suhanunk. A sziget maga egy hatamas vidámpark, ahol számos szórakoztató objek­tum található. Ezek közül az a legjelentősebb az akvárium, ahol több mint százezer tengeri állatot gondoznak és idomítanak. A napunk további részében lehetőség lesz a park egy részé­nek felfedezésére, majd a megbeszélt időben visszamegyünk a hotelba. Szállás Szingapúrban.

6. NAP: SZINGAPÚR

Ezen a napon első látnivalónk a Marina Bay lesz, ami egy monu­mentális épület, gyakorlatilag a város szívének is nevezik. Következő megállónk a Szingapúr Városi Galéria lesz. A képtár, amit 1999-ben nyitottak meg a város semmihez nem hasonít­ható átalakulását mutatja be. A képeken keresztül láthatjuk, hogy milyen hatalmas előfeszítésre volt szükség hogy az egy­kori kis halászfaluból egy globális metropolissz alakuljon ki. Következő megállónk során betekinthetünk a szingapúri embe­rek hétköznapi életébe a Chinatown piacán. Itt az ázsiai konyha minden hozzávalóját megtaláljuk, továbbá minden mást is ami szemnek és szájnak ingere. A nap folyamán még egy étel­piacot meglátogatunk, ahol lesz alkalmuk megkóstolni a helyi specialitásokat. Szállás, mint előző nap.

7. NAP: SZINGAPÚR – HONGKONG

Szállodánk az Orchard Road – mely a város legfontosabb utcája – közvetlen közelében van. Ezen a napon lehet a szín­vonalas üzletekben vásárolni, vagy elmegyünk az Óriáskerékhez (Singapore Flyer). Aki akar fel is ülhet rá, mert fentről mesés a rálátás a városra. Továbbsétálva láthatjuk a Formula 1 pálya egyes részeit is. A közelben van a világ egyik legkülönlegesebb szállodája a Marina Bay Hotel. Ha valaki kedvet érez rá, felme­het a tetején lévő kávézóba, de lehet vásárolni is az elegáns üzletekben. Itt minden világmárka megtalálható, több üzletben is. Azt szokták mondani; amelyik cég nincs jelen Szingapúrban az nem fontos világmárka. Délután transzfer a repülőtérre, és továbbutazunk. Hongkongba érkezés várhatóan az esti órákban, majd transzfer a hotelbe (6 éj).

8. NAP: HONGKONG

Reggeli után a Victoria csúcsra megyünk, ahonnan csodálatos látvány nyílik a városra, majd folytatjuk a nézelődést Aberdeen úszó városába, a település különlegessége az itt lakó, halászat­ból élő családok életmódja. Nyugat felé haladva meglátogatjuk a hongkongi gazdagok és hírességek emlékhelyét és a Repulse öblöt ahonnan csodás a kilátás a Kínai-tengerre. Este transzfer a szállodába és vacsora.

9. NAP: HONGKONG

A mai napon betekintést nyerhetünk a hongkongi emberek mindnapi életébe, meglátogatjuk színes piacaikat többek közt a híres jáde árusító helyeket, a virág- és madárpiacot. A hétköz­napi élet után egy teljesen más stílusú helyre megyünk, a Wong Tai Sin templomba mely a helyiek egyik leglátogatottabb val­lási épülete. Az emberek itt imádkoznak a nagy vagyonért, és az egészségükért. A környéke telis-tele van jósokkal és tenyér­jósokkal, akik segítik az ezoterikus dolgokban hívő embereket. Szállás, mint előző nap.

10. NAP: HONGKONG – MAKAÓ – HONGKONG

Reggel indulunk a kelet Las Vegasa, Makaó felé. Kompra szál­lunk, és rövid utazás után érkezünk meg a hosszú ideig koloniális uralom alatt álló városba. A kaszinók és a szeren­csejátékok mellett a város kiemeltek híres európai gyökerei­ről, amit bizonyít a számtalan portugál stílusú épület is. Többek közt megtekintjük a Szent Pál katedrálist, a Legal Senado teret. Ezen a napon ebédet kapnak utasaink. Végül, de nem utolsó sorban meglátogatjuk a világ legnagyobb casino komplexu­mát is a „The Venetian”-t, ahol lesz idejük Önöknek is arra, hogy kipróbálják a szerencséjüket. Este visszautazunk Hongkongba.

11. NAP: HONGKONG – LANTAU – HONGKONG

Reggeli után Lantau szigetére megyünk, ami Hongkong városi forgatagához képest teljesen más hangulatú, mivel megőrizte hagyományos jellegét. Felvonóval közelítjük meg a Po Lin kolostort, ahol megismerkedünk a Buddhizmussal, és magával Buddhával egy hatalmas szobor formájában. Szép látványban gyönyörködhetünk a hegyről. A nézelődés után a felvonón visszautazunk a buszunkhoz és transzfer a szállodába.

12. NAP: HONGKONG

A mai napon meglátogatjuk a város nagy forgatagú központ­ját. Elsétálunk a különböző bankok impozáns épületei előtt. Minden itt látható épület a Feng Shui elvei alapján épült, amik közül idegenvezetőnk néhányat bemutat. Innen a város tradi­cionálisabb részére megyünk: séta a kis gyógynövény-, és antik boltok között. Megnézzük a méltán híres Man Mo templomot is. Majd Hongkong ikonikus tömegközlekedési eszközével, az eme­letes villamossal utazunk a városközpontba. A villamos 1904 óta hordja utasait Hongkong utcáin. Szállás, mint előző nap.

13. NAP: HONGKONG

Reggeli után bepakolunk a csomagszobába és szabadprogram keretében sétára indulhatunk, beszerezhetjük az ajándékokat és emléktárgyakat. Esti órákban transzfer a repülőtérre, és várha­tóan isztambuli átszállással indulás Budapestre.

14 NAP: ISZTAMBUL – BUDAPEST

Budapestre a reggeli órákban érkezünk.

Az ár a belépőjegyeket és a helyi borravalókat nem tartalmazza!

Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon találják.

Az útlevélnek a hazaérkezés napjától számítva még minimum 3 hónapig érvényesnek kell lennie.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.10.30 - 13 nap / 12 éj
1 095 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak