TOKAJI BORVIDÉK - MÁD - BOLDOGKŐVÁRALJA

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 2 nap / 1 éj

 

 

38 200 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
2 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Családi
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 4*

TOKAJI BORVIDÉK - MÁD - BOLDOGKŐVÁRALJA
Tokaji borvidék – autóbuszos kirándulás Szegedről Időpont: 2018. szeptember 1-2. Utazás: autóbusszal Indulási hely: Szeged További felszállási lehetőség: Kecskemét Tokaji borvidék 1. nap Indulás Szegedről, Széchenyi tér, Szeged Étterem elől reggel 05:30 órakor Tokajba, kecskeméti felszállási lehetőséggel, útközben rövid pihenővel. Tokajba érkezés után a Dereszla Pincészet kb. 6 órás programján veszünk részt, mely hajókirándulással indul Tokajból a Pincészethez. Feldolgozó és pincelátogatás, 6 boros kóstoló, túra a Dereszla dombra, a bodrogkeresztúri Borecet Manufaktúra helyi termékeinek kóstolója. Innen a Helye dűlőre indulunk, ahol egy finom bográcsgulyás és vaslapon sütött grill ételek, valamint hűsítő bor társaságában pihenhetünk. Majd újra útra fel és egy mesés útvonalon jutunk el Tarcalra, ahonnan már autóbusszal megyünk tokaji szálláshelyünkre. Akik még éreznek magukban elég erőt, este fakultatív programként részt vehetnek Bródy János Ráadás koncertjén a Tokaj Fesztiválkatlanban. (A belépőjegyeket jelentkezéskor kell megrendelni és fizetni!) Tokaji borvidék 2. nap: Reggeli után Mádra indulunk. Megtekintjük a település gyönyörű, barokk stílusú zsinagógáját, majd a Csodarabbik útja című kiállítást, mely az egykor a településen élő családok történetét, a mádi zsidó legendáját, illetve a zsidó folklór elemeit mutatja be. Innen Boldogkőváraljára, Boldogkő várához folytatódik utunk. A várat IV. Béla király engedélyével a Tomaj nembeli Jaak fia Tyba ispán vagy családjának egyik tagja építette, történetével, történelemben elfoglalt szerepével idegenvezetőnk segítségével ismerkedhetnek meg. Szabadprogram, majd délután hazaindulás Szegedre. Érkezés a késő esti órákban. Minimum létszám: 40 fő. Az utazás során a programváltoztatás jogát fenntartjuk!  

Az ár tartalmazza:

  • utazás légkondicionált autóbusszal Szegedről
  • idegenvezető az utazás teljes időtartamára
  • szállás 3*-os tokaji szállodában
  • reggeli ellátás
  • „Dereszla dűlő-túra”

Az ár nem tartalmazza:

  • belépőjegy Mád zsinagóga + kiállítás 900 Ft/fő
  • Boldogkő vára 1 100 Ft/fő/felnőtt, 700 Ft/fő/nyugdíjas
  • fakultatív Bródy János koncertjegy szeptember 1-én a Tokaj Fesztiválkatlanban
    koncert belépőjegyek árkategóriái helytől függően: 3 500 Ft, 4 900 Ft, 5 900 Ft, 6 900 Ft, 9 900 Ft/fő-től

Szállás:

3*-os tokaji szállodában

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.09.01 - 2 nap / 1 éj
38 200Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak