Szigetvár környéke és a Zrínyi Ünnep

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Magyarország

Történelmi pillanatoknak lehetünk szemtanúi az út során: a szigetvári csata jelenetei elevenednek meg a délutáni programban, előtte azonban még meglátogatjuk a híres ibafai pipákat, ahogy a nyelvtörő is mondja: Az ibafai papnak fapipája van, tehát az ibafai papi pipa papi fapipa.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:Szigetvár, autóbusszal

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Találkozás 06:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 07:00-kor. Folyamatos utazás Szigetvárra, útközben egy pihenőt tartunk.

A délelőtti órákban érkezünk Ibafára, ahol meglátogatjuk a pipa múzeumot. A múzeumban csodásan faragott tajtékpipák, porcelánpipák, változatos cseréppipák és rengeteg egyéb fajta pipa látható.


Innen útba ejtjük Szentlászlón a csuhémúzeumot, ahol a Felvidékről ide származott magyarok hagyományait megőrzendő, csuhéból készült használati- és dísztárgyak láthatók.


A kora délutáni órákban érkezünk utunk utolsó állomására, Szigetvárra, ahol elvegyülhetünk a Zrínyi Ünnep forgatagában. 14 órától változatos, a város több pontján megrendezett műsor és bemutató vár bennünket: hagyományőrző bemutatók, tánccsoportok bemutatói, hadijáték a várban, és természetesen finomabbnál finomabb helyi specialitások, italok kóstolhatók.


Hazaindulás Budapestre 17 órakor, hazaérkezés várhatóan 21 óra körül.


Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.


Pénzügy: Belépő a Csuhé Múzeumba , Pipa múzeumba .


A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függően. Részletek a Súgóban.


Minimum létszám: 35 fő


Felszállási lehetőségek:

  • Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)

  • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)

  • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)

  • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc)

  • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc)

  • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc)


Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!


Felszerelés:

Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.


Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges

  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges


A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.


Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak