Lovasszínház Komáromban - Tartalmas kirándulással a Duna mentén

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

14 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Artablazat:

Árak és felárak (1 főre) 2019.Részvételi díj:14.500 Ft
Komáromi Lovasszínház 'A' szektor belépőjegy (kötelező) 6.500 Ft
Utazás:autóbusszal
Elhelyezés: nincs
Ellátás:1x ebéd borkóstolóval Belépők és jegyek tájékoztató árai: 4.000 Ft
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 500 Ft Minimális létszám: 35 fő
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!

Artablazat:

Árak és felárak (1 főre) 2019.Részvételi díj:14.500 Ft
Komáromi Lovasszínház 'A' szektor belépőjegy (kötelező) 6.500 Ft
Utazás:autóbusszal
Elhelyezés: nincs
Ellátás:1x ebéd borkóstolóval Belépők és jegyek tájékoztató árai: 4.000 Ft
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 500 Ft Minimális létszám: 35 fő
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!

Az ár nem tartalmazza:

Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Közlekedés, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

Fekvese:

Korán reggel indulunk Szegedről! Kecskeméti és budapesti utastársakkal Dobogókő, a Pilis, majd a Gerecse meghódítására indulunk! Budapest után a Visegrádi-hegység legmagasabb csúcsának (699 méter) meghódítására indulunk. Autóbuszunkkal szinte a csúcsra érkezve sétálunk a kilátóhoz, ahonnan páratlan őszi kilátásban lehet részünk napfelkeltekor (időjárás függvényében) amikor az őszi táj lélegzetelállító narancsos fényben úszik. A Duna kanyarulatait követve érkezünk a következő megállónk helyszínére, Visegrádra. A Dunaparton megpihenve leülünk egy csésze forró kávéra, pogácsára, majd a Duna felett magasodó Fellegvárhoz igyekszünk! Festői panoráma tárul elénk a Duna kanyarulataival, a szemközti Börzsöny lankáival, a Salamon-toronnyal… Esztergomba érkezünk. Az ókorban Marcus Aurelius is megfordult az itt alapított római településen, sőt Szent István királyunk született és keresztelkedett legfestőibb városunkban. Sétánk során számos érdekességet megtudhatunk egykori királyi városunkról, majd autóbuszunkkal átkelünk a Szlovákiát Magyarországgal összekötő Mária-Valéria hídon is a szomszédos Párkányba. A hídon visszatérve szemet gyönyörködtető látvány a dombtetőn nyugvó fenséges bazilika látványa. A Duna és a Gerecse határán utazunk mai ebédünk helyszínére. Gyönyörű festői lankás szőlőültetvények közepén fogyasztjuk el ebédünket egy rövid borkóstolóval kiegészítve a Hilltop Borászat éttermében a Neszmélyi Borvidéken. Kipihenten indulunk útnak, és érkezünk Komáromba, ahol vezetéssel tekintjük meg az egykoron nagy védelmi szerepet betöltő Komáromi Erődrendszerhez. Az Erődrendszert követően érkezünk a Lovas Színház ma esti előadására, ahol megtekintjük „Fej nélküli lovas” c. nagysikerű rockopera előadását. Barcsik Valéria különleges és kiváló zenéje külön fűszer a lovas előadáshoz és az élményt fokozza az időnkénti kellemes humor a darabban. (belépőjegyet csak az előzetes megrendelés alapján tudjuk biztosítani – helyszínen jegyváltásra nincs lehetőség). Azon utasaink, akik nem kívánnak az előadáson részt venni, egyénileg lesz lehetőségük Komárom belvárosában sétálni. Az előadásnak az esti órákban lesz vége (kb. 20:30 óra), amikor autóbuszba szállunk, és élményekkel tele utazunk haza Budapest-Kecskemét-Szeged útvonalon.

x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.26 - 1 nap / 0 éj
14 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak