Az ország nyugati szeglete, az Őrség

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

10 579 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Ki ne hallott volna az Őrségről, melynek egyik kapuja Körmend, utunk első állomása. Ezt követi az Őrségi Nemzeti Parkban látogatásunk a Tökfesztiválon.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:Körmend, autóbusszal

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Találkozás 06:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 07:00-kor. Folyamatos utazás Körmendre, útközben egy pihenőt tartunk.

A délelőtti órákban érkezünk Körmendre, ahol meglátogatjuk a Batthyány kastélyt, mely mintegy 350 évig volt a Batthyány-család tulajdonában. A korábbi reneszánsz épületet először barokk, majd a 19. sz.-ban klasszicista stílusban építették újjá. Ma az épületben több, különböző témájú múzeum működik, ezek egyike Batthyány Lajosnak, az első magyar miniszterelnöknek állít emléket.. védett arborétum. Legkülönlegesebb látnivalója a 400 éves, 35 méter magas platánfa.


A kora délutáni órákban érkezünk az Őrségi Nemzeti Parkba, ahol meglátogatjuk a Tökfesztivált. A 2002. óta évente megrendezésre kerülő fesztiválon az őstermelők legkülönfélébb portékájukat mutatják be és árulják a látogatóknak,

hiszen a termelői piac azóta minden évben része a Tökfesztivál programkínálatának, amely egyébként az Őrség több településének (Magyarszombatfa, Nagyrákos, Szalafő, Őriszentpéter), összefogásával valósul meg. Több település között ingyenes „Tökjárat” közlekedik és ezáltal egy napon több rendezvényhelyszín is bejárható.

A kézműves vásározók és a helyi termelők száma túllépi a százat is és a legkülönfélébb termékeket kínálják a szörpöktől, lekvároktól, gyógynövényektől kezdve a bőrből és csuhéból készült termékekig és tökkészítményekig.


A rendezvény több napig tart és ezalatt gasztro-programok, gyermekprogramok, kulturális programok, kézműves kirakodóvásár, Tökkirály-választás, töklámpás felvonulás Őrségi Termelői Piac várja az idelátogatókat.

A különböző pavilonoknál legkülönfélébb tökből készült termékek vásárolhatók, garantáltan egyéni termelőktől, mint pl. tökmagolaj, töklekvár, chutney, töklámpás, dísztök, sütemények.

Természetesen a magyar vendégszeretetre jellemzően finomabbnál finomabb helyi specialitások, italok is kóstolhatók.


Hazaindulás Budapestre 17 órakor, hazaérkezés várhatóan 21 óra körül.


Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.


Pénzügy: Belépő a kastélyba felnőtt 1200 Ft/fő, diák és nyugdíjas: 600 Ft/fő.


A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek a Súgóban.


Minimum létszám: 35 fő


Felszállási lehetőségek:

  • Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)

  • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)

  • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (+55 perc)

  • 8-as út Veszprém, Budapest út 91. MOL benzinkút, 113 km (+95 perc)


Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!


Felszerelés:

Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.


Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges

  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges


A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.


Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.09.26 - 1 nap / 0 éj
10 579Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak