Két város - Két karnevál! 3 nap/2 éj

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 3 nap / 2 éj

 

 

44 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
3 nap / 2 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Két város - Két karnevál! 3 nap/2 éj
Két város - Két karnevál! 3 nap/2 éj

A részvételi díj nem tartalmazza:

a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (1.650 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, belépőket, a velencei hajójegyet, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).

Szállás:

2 éjszaka Velence környéki 3*-os szállodában

Utazás:

légkondicionált autóbusszal (WC, videó).
Szükséges útiokmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

A részvételi díj tartalmazza:

az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit, a városbelépőt Punta Sabbioni-ba.

Ellátás (krt):

2 félpanzió (kontintetális reggeli és menüvacsora).

Felárak és belépők:


Üdülőhelyi díj:
1500 Ftfő/2 éj 
Velencei hajójegy a helyszínen: 30 EUR/fő
Egyágyas felár: 8 500 Ft/fő

Időpontok:

2018.február 9-11.

Minimum létszám:

35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

Program:

1.nap: Aquileia
Indulás reggel 6 órakor Budapestről, Olaszországba lépve, megállunk Aquileiaba, mely város, az ókorban a Római Birodalom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai ke­resz­tény­ség egyik bástyája volt. A bazilika és a környéke az vi­lág­örök­ség része. Szállás és vacsora Velence környékén.

2.nap:  Velencei Karnevál
Reggeli után egész napos kirándulás Velencébe. Áthajózva Velencébe (hajó jegy ára kb.30 EUR), rövid séta alkalmával megtekintjük a Szt. Márk teret, Sóhajok hídját, a Dodge Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtót. A nap többi részében, mindenki eldöntheti, hogy a napot a lagúnák és maszkok kavalkádjában tölti el, vagy - helyszíni felár ellenében -  áthajózik a nyugalmasabb szigetekre, Muranora és Buranora. Murano szigetén megtekinthető az üveggyár,  Burano szigetén pedig a csipkekészités mesterei és szines házaik láthatóak.  Karneváli hangulatban gyönyörködjünk a hosszú Canale Grande mentén álló paloták szépségében! Vacsora a szálláshelyen.

3.nap:  Rijekai Karnevál 
Reggeli után indulunk  Rijekaba, hogy mi is bekapcsolódjunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő, több mint 100 csoport, zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Késő délután hazaindulás. Érkezés Budapestre éjfél körül.

Rövid ismertető:

Utazzon kényelmesen és ismerje meg az Adria két legjobb karneválját,  Velence és Rijeka! Pompás velencei maszkok között sétálhat ebben az elvarázsolt szépségű városban. Másnap átadhatja magát a "laza" karneváli hangulatnak. Minden teljesen más, és mégis oly közel!!

Fel- és leszállási lehetőség:

Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

AKCIÓS Gyűjtőjáratos vidéki felszállási lehetőség:
Szekszárd-Pécs: 4.900 Ft/fő oda-vissza.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.02.09 - 3 nap / 2 éj
44 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak