ESZTERGOM - DUNAI HAJÓZÁSSAL ÉS BAZILIKA LÁTOGATÁSSAL

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 2 nap / 1 éj

 

 

11 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
2 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Családi
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 4*

ESZTERGOM - DUNAI HAJÓZÁSSAL ÉS BAZILIKA LÁTOGATÁSSAL
Esztergom – autóbuszos kirándulás Szegedről

Időpont: 2018. szeptember 15. (szombat) Utazás: autóbusszal Indulási hely: Szeged Felszálló hely: Kecskemét Indulás Szegedről, Széchenyi tér, Szeged Étterem elől reggel 06:30 órakor Vácra, útközben rövid pihenővel. Vácra érkezés után felszállunk az Esztergomig közlekedő szárnyashajóra, melyről csodálatos panoráma nyílik a visegrádi várra és a Dunakanyarra. Esztergomban a „pincétől a padlásig” bejárjuk a Bazilika monumentális épületét (Altemplom, Főszékesegyházi Kincstár, Panorámaterem, Kupolakilátó). Szabad program a belvárosban, illetve a Mária Valéria hídon át Párkánnyal is ismerkedhetnek, a szlovák kisváros korzóján nézelődhetnek utasaink. Hazaindulás késő délutáni órában Kecskemét-Szeged útvonalon. Minimum létszám: 40 fő

Az ár tartalmazza:

  • utazás légkondicionált autóbusszal Szegedről
  • csoportkísérő az utazás teljes időtartamára
  • utazás szárnyashajóval a Dunán Vác-Esztergom között

Az ár nem tartalmazza:

  • belépőjegy az Esztergomi Bazilikába (Altemplom, Főszékesegyházi Kincstár, Panorámaterem, Kupolakilátó) 1 500 Ft/fő felnőtt, 1 000 Ft/fő diák/nyugdíjas
  • audio guide

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.09.15 - 2 nap / 1 éj
11 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak