SZÍNHÁZLÁTOGATÁS BUDAPESTEN BUDAI VÁRSÉTÁVAL - GYŐRBŐL

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 2 nap / 1 éj

 

 

12 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
2 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Családi
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel

SZÍNHÁZLÁTOGATÁS BUDAPESTEN BUDAI VÁRSÉTÁVAL - GYŐRBŐL
Autóbuszos kirándulás Győrből Időpont: 2019. október 19. (szombat)) Utazás: autóbusszal Indulási hely: Győr További felszállási lehetőségek: M1-Bábolna Részvételi díj: 12 900 Ft/fő Indulás Győrből a délelőtti órákban, folyamatos utazás Budapestre. Megérkezést követően Ybl Miklós szobrától indul a budai vársétánk helyi idegenvezető kíséretében. Megtekintjük többek között a felújított Várkert Bazárt, a Budavári Palotát, a Halászbástyát, Mátyás-templomot stb. A várséta után egy órás szabad program biztosított. 15:00-tól az INDUL A BAKTERHÁZ című zseniális vígjátékot tekintjük meg a Turay Ida Színházban Mikó István, Győri Péter, Szabó Anikó, Boros Ádám, Pásztor Máté főszereplésével! A színdarabról: “Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt. Ha én leszek a fő, nem lesz panasza a szegény embernek, mert még a Bundás kutyának is akkora pampuskát juttatok, mint a két öklöm. Törvénybe iktatom, hogy palacsintán köll élni a tehénpásztornak.” A kacagtató regény, a magyar filmek legje a színpadon. Bendegúz meséje a világról, és arról, mivé lesz a szilvásgombóc faluhelyen. Előadás után hazautazás Győrbe, érkezés az esti órákban. A programok sorrendjének változtatási jogát az utazási iroda fenntartja. Minimum létszám: 30 fő.

Az ár tartalmazza:

  • utazás légkondicionált autóbusszal Győrből
  • csoportkisérő az utazás teljes időtartamára
  • 3 órás budai várséta
  • színházi előadás: INDUL A BAKTERHÁZ című vígjáték megtekintése a Turay Ida Színházban

Szállás:

Egynapos autóbuszos kirándulás

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.19 - 2 nap / 1 éj
12 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak