Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

45 800 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Szilveszter Krakkóban
Szilveszter Krakkóban

Artablazat:

Árak és felárak (1 főre) 

Részvételi díj: 45.800 Ft    
1ágyas felár: 15.000 Ft
2x fak. vacsora (15 főtől) 6.800 Ft
Szilveszteri vacsora (15 főtől) 14.500 Ft Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***
Ellátás: 3x reggeli Választható biztosítások:
BBP: 550Ft/nap
Cl PLUS biztosítás*: 7.200 Ft Fakultatív programok (15 főtől) 
– Egész napos Zakopane és Tátra 5.800 Ft
Belépők és jegyek tájékoztató árai:    80 PLN + 8 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 35 PLN Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 7.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka Minimális létszám: 35 fő.
Csatlakozási lehetőség:  Szeged–Kecskemét–Budapest–Parassapuszta útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Útlemondási biztosítás, Egyéb leírás szerint

Az ár nem tartalmazza:

Utasbiztosítás, Fakultatív programok, Belépők

Fekvese:

Krakkó – Wieliczka – Zakopane
4 nap / 3 éjszaka

1. nap: Szeged – Budapest – Besztercebánya – Krakkó (220 km)Elutazás Szegedről a Budapest Parassapuszta útvonalon a kora reggeli órákban Szlovákiába, az Alacsony-Tátra vidékére. Besztercebányán rövid pihenőt tartunk. Tovább utazva Árva várát látogatjuk meg, mely már az őskorban lakott volt. (A korábbi fa erődítményt később kőből építettek újra.) Krakkó felé folytatjuk utunkat, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz.
2. nap: Krakkó és a Wawel (20 km)Reggeli után helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk Krakkóval. Gyalogos séta az óvárosban (a főtér látnivalói – a világörökség része), Posztócsarnok, Maria templom, Jagelló Egyetem, Barbakán, a színház. Délután ellátogatunk a Wawel-be: megtekintjük a híres koronázó templomot, ahol Báthory István és Nagy Lajos királyok sírja nyugszik. Szabadidő az ünnepi hangulatú óvárosban. Visszatérünk a szállodába, készülődés az óév búcsúztatására. Fakultatív szilveszteri ünnepi vacsora a szálloda éttermében. Aki a szilvesztert Krakkó belvárosában szeretné tölteni, lehetőség van autóbusszal bejutni, hogy a Főtéren helyi szokásoknak megfelelően elvegyüljön a szilveszteri hangulatú Krakkó műsoraiban. Ilyenkor show-műsorok gazdagítják a szilveszteri programot. (azon utasaink akik egyénileg a szilvesztert Krakkó belvárosában töltik, a szállodába az éjszakai órákban egyénileg vagy taxival tudnak visszajutni)
3. nap: A Lengyel-Tátra– Zakopane (fak.) (220 km)Ismerkedjen egyénileg Krakkóval, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra. Egész napos kirándulás alatt a téli Tatra szépségeit fedezzük fel. Felkeressük a jól ismert teli-nyári üdülőhelyet: Zakopanét. Időjárás függvényében felvonóval felmegyünk a Gubalovka-hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre (felvonódíj). Városnéző séta és szabadidő. Estére, szálláshelyünkre terünk vissza.
4. nap: Wieliczka – Parassapuszta – Budapest – Szeged (660 km)Reggeli után az UNESCO védelmet élvező világörökség részeként ismert wieliczkai sóbányát látogatjuk meg. Földünk egyik legrégebbi, ma is látogatható sóbányája turisták ezreit vonzza. Csodálatosak sóból kivájt folyosói, csillogó termei, kápolnája. Tovább indulunk, majd Zólyom váránál rövid pihenőt tartva folytatjuk utunkat Budapestre. Érkezés az esti órákban, tovább utazás Szegedre.


Szilveszteri vacsora
szállodában
5 fogásos szilveszteri vacsora, aperitif, 1 pohár pezsgő, zenés-táncos mulatság

x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2017.12.30 - 4 nap / 3 éj
45 800Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak