Téli túra a Lengyel Tátrában

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

59 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Sportolás
Utazás: egyénileg
Szállás: Panzió

Téli túra a Lengyel Tátrában
Havas fenyvesek, 2000 méter fölé nyúló hófödte hegycsúcsok, alattuk téli álmukat alvó mély völgyek, téli arcukat mutató hatalmas tengerszemek, szarlotkát és forralt bort kínáló hangulatos menedékházak. Ugye csábító ajánlat? Akinek mindez nem elég, annak a túrák után esti séta Zakopane sétálóutcájában, a mindig turistáktól nyüzsgő Krupówkin. Ezzel a programmal várjuk a téli Tátra szerelmeseit ezen a hosszú hétvégén, gyere velünk Lengyelország téli fővárosába, a vendégszeretetükről híres góralok hazájába!

Ajánlott felszerelés:

Kis hátizsák a napi túrákhoz, élelemnek, személyes holmiknak.
Túracipő: A bőrbakancs a megfelelő; a textil-betétes, bakancs nem túl jó mert ezek beázás nélkül nem bírják hosszabb távon a hóban túrázást. Fontos, hogy a bakancsban jó minőségű, vastag túrazoknit viselj, melyből jó ha több párat is hozol magaddal.
Lábszárvédő: ez a téli ruházat része, hiszen a lábszárvédő akadályozza meg, hogy a hó a bakancsba kerüljön. Meleg ruházat: rétegesen kell öltözködnünk és melegen. Fontos hogy ha melegszik az idő megfelelő rétegeket tudjunk levenni magunkról, a hőmérséklettől függően. Vízhatlan ruházat: Vízhatlan kabát ajánlott!!. Kesztyű: A legjobb a síkesztyű, a hóban nem ázik át. Mindenképpen hozz cserekesztyűt is! Sapka: kétféle sapkát hozz, egy vékonyat és egy vastagot az időjárásnak megfelelően. Ha a meleg ruházatod nem olyan magas a nyaknál, hogy adott esetben fel tudd húzni az orrodig, akkor hozz sálat is! A sapka és a sál kombinációját helyettesítheti az ún. símaszk is. Szemüveg: nagyon fontos a napszemüveg és szeles időben a síszemüveg. Egyéb túrafelszerelések: Szükségünk lehet fényvédő krémre, kézi vagy fejlámpára. Sí vagy túrabotot hozz magaddal ha tudsz.

 

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Lengyelországba.

Étkezés:

A részvételi költség reggelit tartalmaz. Vacsorát szállásunkon külön lehet rendelni. Az egyéb étkezés önellátó, mindennap lesz alkalom élelmiszert, meleg ételt vásárolni. Javasoljuk, hogy csomagolj néhány szendvicset a kiutazásra, amit napközben elmajszolsz. Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az levesztett energiát a mászások során.

Az ár nem tartalmazza:

Az egyéb étkezéseket, a nemzeti park belépőket, a minibusz és esetleg a lovasszán költségét és az utas és útlemondási biztosítást.

Az ár tartalmazza:

Az utazást, a szállást panzió 2 és 3 ágyas fürdőszobás szobáiban reggelivel (vacsora igény szerint helyben rendelhető), a szervezést, valamint a túravezetést. 

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Kinek ajánljuk:

A túrák nem nehezek, azokat átlagos erőnléttel, némi kitartással és téli tapasztalattal bárki teljesítheti. Kirándulásunkat azoknak ajánljuk, akik ezt a téli hétvégét túrázással szeretnének eltölteni a Magas-Tátra völgyeiben, tavai partján, menedékházaiban. A túrák hossza és szintemelkedése alapján a kezdőtől haladóig mindenkit várunk erre a programunkra. A túrák nem hótalpas túrák, és a téli körülmények miatt csak ennek megfelelő téli bakancsban hajthatók végre. Bakancsra felcsatolható tüskés, karmos csúszásgátló jó szolgálatot tehet.

 

Korhatár:

12 éves kortól

Létszám:

35-45 fő

Nehézség:

Könnyű túra.
A túrák nem nehezek, azokat átlagos erőnléttel, némi kitartással és téli tapasztalattal bárki teljesítheti. Kirándulásunkat azoknak ajánljuk, akik ezt a téli hétvégét túrázással szeretnének eltölteni a Magas-Tátra völgyeiben, tavai partján, menedékházaiban. A túrák hossza és szintemelkedése alapján a kezdőtől haladóig mindenkit várunk erre a programunkra. A túrák nem hótalpas túrák, és csak a téli körülményeknek megfelelő túrabakancsban hajthatók végre. A második és harmadik napon a túra opciós részének feltétele a bakancsra felcsatolható tüskés, karmos csúszásgátló.

Stílus:

gyalogtúra

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.02.21 - 4 nap / 3 éj
59 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak