Gerinctúrák a Lengyel-Tátrában

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

49 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Sportolás
Utazás: autóbusszal
Szállás: Panzió

Gerinctúrák a Lengyel-Tátrában
A Tátra és a Pieninek hűs fenyvesei között, mészkő és gránitcsúcsai között töltjük ezt a hét végét. Túráink során a Dunajec-áttörés felett emelkedő Korona-hegy és Sokolica mellett bejárjuk a Lengyel-Tátra legszebb gerincútvonalait, felmegyünk legszebb panorámával kecsegtető csúcsaira, betérünk hangulatos menedékházaiba, de ezúttal sem marad ki a programból a zakopanei piac és a sétálóutca.

Ajánlott felszerelés:

Szükséges felszerelésről: túracipő/túrabakancs, esőkabát, esőnadrág, meleg felsőruházat, túranadrág, sapka/kalap a nap ellen, elemlámpa, napvédő krém, fürdőruha.
Sportcipő nem megfelelő a túrák során! Kemény talpú túracipőre, vagy bakancsra van szükség. Ne feledd otthon a meleg ruházatot sem, mert a hegyekben még nyáron is hűvös lehet! Ha van, hozz magaddal túrabotot!
A jó minőségű túracipő, esőkabát és esőnadrág fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük, mindenképpen hozz magaddal! Olyan bakancsban gyere, amit már régóta használsz! Ha új bakancsod van, a túra előtt járasd be, nehogy az utazás alatt törje fel a lábad!
 

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Lengyelországba és Szlovákiába.

Étkezés:

A részvételi költség reggelit tartalmaz. Az egyéb étkezés önellátó, de mindennap lesz alkalom élelmiszert, meleg ételt vásárolni. Javasoljuk, hogy csomagolj néhány szendvicset a kiutazásra, amit napközben elmajszolsz. Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az levesztett energiát a mászások során. Olvadásra hajlamos csokoládét, könnyen romlandó dolgokat azonban kérünk, ne hozz az utazásra.

Az ár nem tartalmazza:

az egyéb étkezést, az esetleges belépőket és felvonódíjakat, az utasbiztosítást, és az útlemondási biztosítást.

Az ár tartalmazza:

az utazást, a 3 éjszaka szállást panzió 2-3 ágyas szobáiban reggelivel, a szervezést, a magyar nyelvű túravezetést.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!
 

Kinek ajánljuk:

A túrák nem nehezek, de némi kitartás, lépésbiztonság és szédülésmentesség szükséges, a túrákat sportos erőnléttel bárki teljesítheti. Magashegyi, sziklás terepen biztonsággal mozgóknak ajánljuk. A túra távja és szintemelkedése alapján a kezdőktől haladókig mindenkit várunk erre a programunkra, ezt a túránkat mindenkinek ajánljuk, akik egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni a Tátra legszebb völgyeiben túrázva.

Korhatár:

12 éves kortól

Létszám:

35-45 fő

Nehézség:

Közepes nehézségű magashegyi túrák, melyek sportos erőnléttel és némi kitartással teljesíthetők. A Tátrában megszokott magashegyi, sziklás terepen biztonsággal mozgóknak ajánljuk, fontos a jó mozgáskoordináció és a szédülésmentesség! Kirándulásunkat azoknak a haladó, vagy némi túratapasztalattal rendelkező kezdő túrázóknak is ajánljuk, akik néhány kellemes napot szeretnének eltölteni a Lengyel-Tátra gerincein, völgyeiben túrázva.

Stílus:

gyalogtúra

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.07.26 - 4 nap / 3 éj
49 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak