Lélegzetelállító Dél-Kína

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 6 éj

 

 

599 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 6 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Lélegzetelállító Dél-Kína
Hongkong és Kanton tízmilliós megapoliszai után, csendesebb vizekre evezünk, a kínai képeslapok állandó szereplője a Li-folyó és környéke kerül felfedezésre. Ezek után a Guilin-ben található Ludiyan-barlagok látnivalóit is felülmúlva, egy további szenzációt tartogatunk: a Zhangjiajie nemzeti parkban látható kvarc-homokkő oszlopok akár 1000 méteres magasságba is tornyosulhatnak, amelyek lélegzetelállító látványa ihlette az Avatar lebegő szikláinak megjelenítését. Az adrenalinfüggők az ottani Grand Canyon-on átívelő üveghíd teszi próbára bátorságát. Végezetül visszatérünk a 21 századba, Sanghajban tölthet még egy feledhetetlenül színes napot a csoport.

Létszám:

minimum 15 fő

Program:

1. nap
Elutazás Budapestről, az Emirates légitársaság járatával Dubajba.

 2. nap
Dubajból a menetrend szerint tovább utazás Hongkongba. A délutáni megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, pihenés. A késődélután folyamán félnapos informatív városnézés Kowloon városrészben, megcsodálva az öböl esti fényeit. Szállás Hongkongban.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. A délelőtt folyamán félnapos városnézés Hongkongban: Viktória csúcs, Repulse öböl, Aberdeen halászfalu, majd ebéd. Délután vonattal utazás Kantonba, ahol szállás.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. A délelőtt folyamán félnapos városnézés Kantonban: a Chen család temploma és a Hat Banyanfa temploma, majd ebéd. Délután vonattal utazás Guilinba, ahol szállás.

5. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. Egész napos folyami hajókirándulás a Li-folyón, meseszép látképek között, ebéddel. Szállás Yangshuoban.

6. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés buszos út Guilinba, ahol félnapos városnézés és a Ludiyan-barlangok megtekintése. Ebéd, majd transzfer a repülőtérre, belföldi járattal utazás Zhangjiajie-be. Szállás már a nemzeti park területén belül.

7. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás a Zhangjiajie Nemzeti Parkban, ebéddel: a világhírű Tianmen hegyek, az ottani Grand Canyon és a bátorságpróbáló üveghíd. A nap végén a repülőtérre, belföldi járattal utazás Sanghajba, ahol szállás.

8. nap
Reggeli a szállodában, a délelőtt szabad. Kijelentkezés a szállodából, majd délután félnapos városnézés, vacsorával: a helyreállított óváros, a Yu-Yuan kert, séta a Bundon és a Nanjing road-on. Este elutazás Dubajba, a Sanghaji Nemzetközi repülőtérről.

9. nap
Dubajból repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

Az ár tartalmazza:

Repülőjegyet, 6 éjszaka szállást helyi 4 csillagos szállodákban, félpanziós ellátást (6 alkalommal), nagysebességű vonatok jegyeit és belföldi repülőjegyet, transzfereket és kirándulásokat, a városnézéseket a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetéssel és a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit. 

Az ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket, helyi szervízdíjakat, vízumdíjat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Előleg:

Foglaláskor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő. Amennyiben a jelentkezés az indulás dátumához képest 30 napon belüli, már a teljes részvételi díj fizetendő.

Étkezés:

Félpanziós ellátás (6 alkalommal).

Vízum:

Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. Feltételei: a hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükség: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélbe kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, egy fénymásolat az útlevél fényképes oldaláról, 1 db színes igazolványkép és egy kitöltött vízumkérő lap.

Stílus:

körutazás

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.04.12 - 9 nap / 6 éj
599 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak