MONGÓLIA és KÍNA

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 10 nap / 7 éj

 

 

455 967 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Típus: városlátogatás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

MONGÓLIA és KÍNA
Különleges utazásra invitáljuk most Önöket, amely során térben és időben hatalmas ugrásokkal kalandozik majd csoportunk! Peking jövőt idéző felhőkarcolói után a császári Kína legfontosabb látnivaló következnek. Majd egy repülős úttal, Mongóliában lépünk vissza Dzsingisz kán idejébe, egy nemzeti park meglátogatása következik és végül újra Pekingben kalandozik a csoport. Az egyedülálló utat, a területet kitűnően ismerő, magyar nyelvű idegenvezető kíséri végig.

Az ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket, a Peking – Ulánbátor – Peking repülőjegy árát, a helyi szervízdíjakat, vízumdíjat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Az ár tartalmazza:

Repülőjegyet, 7 éjszaka szállást helyi 4 csillagos szállodákban és modern jurtában a nemzeti parkban, félpanziós ellátást (kivétel ez alól az érkezés napja, amikor nincs ebéd programozva), két alkalommal vacsorát Mongóliában, transzfereket és kirándulásokat, a városnézéseket a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetéssel és a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit. 

A körutazás során VOX Tourguide System segíti utasaink kényelmét, így fotózás, vagy csak nézelődés közben sem marad le az idegenvezetőnk egyetlen magyarázatáról sem!

Előleg:

Foglaláskor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő. Amennyiben a jelentkezés az indulás dátumához képest 30 napon belüli, már a teljes részvételi díj fizetendő.

Létszám:

Minimum 20 fő

Program:

1. nap
Elutazás Budapestről, a Qatar, vagy az Emirates légitársaság járatával Dohába, vagy Dubaiba.

2. nap
Dohából, vagy Dubaiból a menetrend szerint tovább utazás Pekingbe. A délutáni megérkezés után riksás „hutong” túra a pekingi óvárosban, ismerkedés a császári idők hagyományos lakóházaival és életformájával (amennyiben az érkezés, vagy az országba történő beléptetés elhúzódik, akkor ennek a napnak a programját a következő pekingi napok egyikére tesszük át, megfelelő ütemezéssel). Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos program Pekingben: séta és ismerkedés a Tienanmen térrel és látnivalóival, majd a Tiltott Város felfedezése. Ebéd, majd a délután során látogatás a Nyári Palotában, ahol a híres hosszú folyosó és a márványhajó látható. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás: a Kínai Nagy Fal felkeresése a Yu-Yong hágónál, ahol a fal restaurált részeit lehet megmászni. Ebéd, majd séta a Szellemek útján, amelyet 18 párban álló állat és emberalak szegélyez. Utána látogatás a Ming-síroknál, Yongle császár sírkertjének felkeresése. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

5. nap
A korai indulás miatt utasaink reggeli csomagot kapnak a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Utazás a Peking – Ulánbátor menetrendszerinti járaton, turista osztályon. A megérkezés után a repülőtérről egy mongol nomád táborba buszozik a csoport, amely a Hustai Nemzeti Park területén található. A világon egyedülálló módon itt van lehetőség przsevalszkij-lovakat (ázsiai, vagy mongol vadló) természetes élőhelyükön megfigyelni. A nemzeti park kifejezetten gazdag flórája és faunája tekinthető meg a nap folyamán. Este pedig egy igazán különleges élményben lesz része a csoportnak, mivel már az étkezés is táborban zajlik, de az éjszakát is kint a természetben, de modern felszereltségű, kétágyas jurtákban töltik.

6. nap
A reggeli után egy nomád bemutató következik. Itt látni lehet majd látványos elemeket a vándorlásukról, lesz jurta állítás, lovas bemutató és a különleges tejtermékeket is megkóstolhatják az arra kíváncsiak. A bemutató végeztével busszal visszautazik a csoport Ulánbátorba, ahol büfé rendszerű ebéd a szállodában. A délutáni városnézés során a főteret és a Nemzeti Történeti múzeumot keresik fel. A nap végén egy igen látványos folklór est következik, egy népszerű mongol barbecue étteremben. Szállás Ulánbátorban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

7. nap
Reggeli a szállodában, majd egésznapos kirándulás. Első állomás a Gandan kolostor, amely napjainkban 150 szerzetes otthona és legnagyobb kincse egy 26,5 méter magas Avalokiteśvara szobor. Délelőtt még Bogdo (vagy Bogd) kán palota múzeumát látogatjuk meg, aki Mongólia uralkodója volt. Majd büfé rendszerű ebéd egy szállodában. Délután a Terelj nemzeti parkban található Dzsingisz kán lovas szobrát keressük fel. A szobor érdekessége, hogy a 40 méter magas szobor rozsdamentes acélból készült. Délután további ismerkedés a nemzeti park élővilágával, majd egy sátortáborban különleges vacsorát kap a csoport. Este visszautazás a városba. Szállás Ulánbátorban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

8. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból és transzfer a repülőtérre, utazás az Ulánbátor – Peking járattal. A kora délutáni megérkezés után a szállodai szobák elfoglalása. A nap hátralévő része szabad (lehetőség vásárlásra, vagy pekingi kacsavacsorára). Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

9. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból (a csomagok a szállodában maradhatnak). Egésznapos városnézés Pekingben, amely során elsőként az Ég templomát keresi fel a csoport. Séta az impozáns parkban, amely fő látványosságai a körkörös oltár, a visszhang fal és a Tian Tan különleges szépségű épülete, amely Peking szimbóluma. Utána a tibeti buddhisták egyik legfontosabb szent helye következik, a Láma templom, ahol az öt szentély egyikében látható a 18 méter magas szantálfa Buddha szobor. Majd az utca túloldalán található Konfuciusz templom kerül sorra, amely ugyan 1302-ben épült, de látogatni kizárólag császári hivatalnoki kiváltság volt hat évszázadon át! Ebéd után még lehetőség nyílik, hogy az Olimpiai létesítmények megtekintésre, fényképezési lehetőség a világhírű Madárfészekről és a Vizeskockáról. Este transzfer a Pekingi Nemzetközi repülőtérre, elutazás Dohába, vagy Dubaiba.

10. nap
Dohából, vagy Dubaiból repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

Stílus:

körutazás, városlátogatás

Vízum:

Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína és Mongólia felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. A hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükségünk: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélben kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, 2 db színes igazolványkép és egy másolat az utazás teljes idejére vonatkozó utazási biztosításról.

Étkezés:

Bőséges büféreggeli a szállodában, valamint a napi programhoz kapcsolódva, többfogásos ebéd (kivétel ez alól az érkezés napja, amikor nincs ebéd programozva), valamint két alkalommal vacsora Mongóliában.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.06.12 - 10 nap / 7 éj
455 967Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak