A Dél-Kínai-tenger partjain

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 10 nap / 7 éj

 

 

499 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

A Dél-Kínai-tenger partjain
Dél-kelet Ázsia két legismertebb, egykori gyarmati városának nyüzsgése után, a tengerpart nyugalma foglalja különleges keretbe, ezt az utazást. Hongkong szédítő felhőkarcolói és bábeli forgataga után úgy gondolnánk, hogy ezt nehéz felüllicitálni. De a szerencsejáték térségbeli fővárosa természetesen megteszi ezt! Makaó kaszinói mára már Las Vegas csillogását is elhomályosítják. A szerencsejáték és a turizmus élteti ezt a különleges státusszal rendelkező várost. A városállamok nyüzsgése után nyugodt pihenést biztosítunk Hainan szigetén, amely igazán ideális hely a pihenésre.

Az ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket, vízumdíjat, szervízdíjakat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Az ár tartalmazza:

Repülőjegyet, 3 éjszaka szállást Hongkongban és 5 éjszakát Sanya-n, 4 csillagos szállodákban, reggelis ellátást, transzfereket, kirándulásokat, városnézéseket és azok belépőjegyeit, valamint a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetőt. 

Előleg:

Foglaláskor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő. Amennyiben a jelentkezés az indulás dátumához képest 30 napon belüli, már a teljes részvételi díj fizetendő.

Létszám:

minimum 15 fő

Program:

1. nap

Elutazás Budapestről, az Emirates légitárság járatával, Dubajba.

2. nap

Hajnalban továbbutazás Dubajból, Hongkongba. A megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, majd szabadidő. Szállás Hongkongban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

3. nap

Reggeli a szállodában, majd egésznapos városnézés, Hongkong és Kowloon szigetein. Szállás Hongkongban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

4. nap

Reggeli a szállodában, majd egésznapos program, komppal városlátogatás Makaón. Szállás Hongkongban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

5. nap

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, utazás Hainan szigetére. A megérkezés után a szállás elfoglalása. Szállás Sanya-n, 4 csillagos tengerpartközeli szállodában.

6-8. nap

Reggeli a szállodában, majd szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Sanya-n, 4 csillagos tengerpartközeli szállodában.

Fakultattív program lehetőségek:

Egész napos kirándulás, a híres, vízen lebegő halászfalu meglátogatása, ebéddel: 26 000 Ft/ fő

Egész napos kirándulás Wuzhizhou szigetére: 26 000 Ft/ fő

Félnapos városnézés Sanya-n, a Hátranéző szarvas park és egy gyöngy üzem meglátogatása: 19 000 Ft/ fő

Félnapos program: Li és Miao kisebbségek skanzenének meglátogatása: 21 000 Ft/ fő

9. nap

Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból és transzfer a repülőtérre, átutazás Hongkongba.

10. nap

Éjfél körül indul a repülőút Budapestre, átszállással Dubajban. Érkezés a déli órákban, a menetrend szerint Budapestre.

Stílus:

körutazás

Vízum:

Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. Feltételei: a hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükség: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélbe kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, egy fénymásolat az útlevél fényképes oldaláról, 1 db színes igazolványkép és egy kitöltött vízumkérő lap.

Étkezés:

Az alapár reggelis ellátást tartalmaz.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.11.14 - 10 nap / 7 éj
499 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak