Szilveszter Pekingben

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

139 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Utazás: repülővel

Szilveszter Pekingben

Búcsúzzon az óévtől egy igazi metropoliszban! A Tiltott Város, Mennyek Temploma, Nagy Fal, Ming Sírok és  még sok más  látnivaló társaságában!

1. nap
Elutazás Pekingbe menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással.

2. nap
Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Este szabad program vagy gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezető kíséretében. Vacsora és szállás Pekingben.

3. nap
Reggeli, majd látogatás a  Tienanmen térre - Mennyei Béke tere-, melyet a Világ legnagyobb  tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve.  Következő állomás a Tiltott Város, mely  majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok  lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek,  980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet  remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Vacsora és szállás Pekingben.

4. nap
Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Igazi varázslatos hangulatot áraszt a tél színeiben a pompázatos Nagy Fal és  a hegyvidékes táj! Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok megtekintése. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint  épült meg,  40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák grandiózus szobrai öveznek.
Fakultatív program: Este szilveszteri kacsavacsora pezsgővel egy tipikus, igazán hangulatos  helyi étteremben, majd lehetőség egy  sétára a pazsgős koccintás után az idegenvezető kíséretében a Houhai bárnegyedben (fogyasztás a bárokban a helyszínen fizetendő). Houhai negyedet egy látványos tó mellett találjuk, a turisták kedvenc esti szórakozóhelye Pekingben. Szállás Pekingben.

5. nap
Reggeli után transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre. Megérkezés a Budapestre  a menetrend szerint.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.

Az ár tartalmazza:

utazást a leírt útvonalon repülőjárattal, Kínán belül expresszvonattal 2. osztályon és autóbusszal, 4éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.

Az ár nem tartalmazza:

repülőtéri illetékek, vízumdíj, fakultatív programok* (belépők díját nem tartalmazzák).

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.12.28 - 5 nap / 4 éj
139 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak