Az arany ösvény Kínában

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 10 nap / 7 éj

 

 

239 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: egyénileg
Szállás: Hotel

Az arany ösvény Kínában
10 napos körutazásunk kedvező betekintést ad Kína legfontosabb látnivalóiba. Helyi, angol nyelvű idegenvezetők kalauzolják a kis létszámú csoportokat a látnivalók során. Rengeteg indulási időpontból lehet választani és a repülőjegy egyéni megvásárlásának lehetőségével nagy szabadságot nyújt ez az utazási ajánlat.

Az ár nem tartalmazza:

Nemzetközi repülőjegyet és a repülőtéri illetéket, helyi szervízdíjakat, vízumdíjat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást és a fakultatív repülőtéri transzfereket.

Az ár tartalmazza:

5 éjszaka szállást helyi 3 csillagos szállodákban, 2 éjszakát hálókocsis vonaton, félpanziós ellátást (7 alkalommal reggeli a szállodákban, 6 alkalommal ebéd), hálókocsis vonatjegyeket, transzfereket a kirándulásokhoz, a városnézéseket angol nyelvű idegenvezetéssel és a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit.

Előleg:

Foglaláskor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő. Amennyiben a jelentkezés az indulás dátumához képest 30 napon belüli, már a teljes részvételi díj fizetendő.

Létszám:

Minimum 2 fő

Stílus:

körutazás

Vízum:

Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. A hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükségünk: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélben kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, 1 db színes igazolványkép és egy másolat az utazás teljes idejére vonatkozó utazási biztosításról.

Étkezés:

Bőséges büféreggeli a szállodában, valamint a napi programhoz kapcsolódva, többfogásos, tradicionális kínai ebéd (kivétel ez alól az érkezés és a hazautazás napja, amikor nincs ebéd programozva).

Program:

1. nap:
Elutazás Budapestről, a Qatar, vagy az Emirates légitársaság járatával Dohába, vagy Dubaiba.

2. nap:
Dohából, vagy Dubaiból a menetrend szerint tovább utazás Pekingbe. A délutáni megérkezés a szállás elfoglalása. Igény szerint, kedvező áron repülőtéri transzfer szolgáltatás rendelhető irodánknál. Szállás Pekingben.

3. nap:
Reggeli a szállodában, majd egész napos program: a Kínai Nagy Fal felkeresése a Yu-Yong hágónál, ahol a fal restaurált részeit lehet megmászni. Ebéd, majd egy édesvízi gyöngyfarm meglátogatása. Később látogatás a Nyári palotában, ahol a híres hosszú folyosó és a márványhajó látható. Szállás Pekingben.

4. nap:
Reggeli a szállodában, majd egész napos program Pekingben: ismerkedés a Tienanmen térrel és látnivalóival, majd a Tiltott Város felfedezése. Ebéd, majd a délután során az Ég templomának felkeresése. Séta az impozáns parkban, amely fő látványosságai a körkörös oltár, a visszhang fal és a Tian Tan különleges szépségű épülete, amely Peking szimbóluma. A program végeztével transzfer a vasútállomásra, beszállás a hálókocsis vonatba. Éjszakai vonatozás Xi'anba.

5. nap:
A megérkezés után transzfer a szállodába, ahol reggeli. Egész napos látogatás a Világörökség részét képező Agyag hadsereghez, ahol a lélegzetelállító ásatások több csarnokban láthatók. Szállás Xi'anban.

6. nap:
Reggeli a szállodában. Egész napos program Xi'anban: séta a ritka épségben fennmaradt városfalon, majd látogatás a messze földön híres Nagymecsetben, valamint séta a különleges hangulatú bazárban. Ebéd, majd délután a Nagy Vadlúd pagoda felkeresése, utána a tartományi múzeum felkeresése. A program végeztével transzfer a vasútállomásra, beszállás a hálókocsis vonatba. Éjszakai vonatozás Sanghajba.

7. nap:
A megérkezés után transzfer a szállodába, ahol reggeli. Egész napos program Sanghajban: a világhírű Shanghai múzeum felkeresése, majd séta a restaurált óvárosban, ahol a cikk-cakk híd és az Öreg Teaház mellett, számtalan kis boltban folytatódhat a végeláthatatlan vásárlás. Az óváros fénypontja, csodás Yu-Yuan kert megtekintése. Ebéd, majd séta a folyóparti Bund-on, ahonnan a város felhőkarcolói a legjobban látszanak. Végül a város legforgalmasabb bevásárló utcája, a Nanjing road következik. Szállás Sanghajban.

8. nap:
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás a különleges hangulatú városkába, Zhujiajiao-ba. A Kelet Velencéjének is nevezett kisváros számtalan csatornájával, apró hídjaival és csónakjaival valóban sok hasonlatosságot mutat az olasz névadóhoz. A kisváros konyhájáról is híres, ez a programban szereplő ebéd során is megtapasztalható. Szállás Sanghajban.

9. nap:
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból (a csomagok a szállodában maradhatnak). Szabadnap, lehetőség vásárlásra (a szálloda melletti metrómegállóból könnyen elérhető a hatalmas piac a Tudomány és Technológia múzeum mellett). Igény szerint, kedvező áron repülőtéri transzfer szolgáltatás rendelhető irodánknál. Az éjfél körül induló járattal elutazás Dohába, vagy Dubaiba.

10. nap:
Dohából, vagy Dubaiból repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.08.31 - 10 nap / 7 éj
239 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
 • 12.
  Szombat
 • 14.
  Szombat
 • 19.
  Szombat
 • 21.
  Szombat
 • 31.
  Szombat
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak