Nagy körutazás Japánban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 14 nap / 12 éj

 

 

859 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
14 nap / 12 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel

Japán legfőbb nevezetességeit és klasszikus útvonalának városait kiváló, japánul beszélő idegenvezetőnkkel tekintheti meg! A program világörökségeket és Japán ékköveit mutatja be tartalmasan és magas színvonalon.

1. nap
Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint.

2. nap
Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába. Délután séta a városban a magyar idegenvezető vezetésével, az első élmények. Szállás Tokióban.

3. nap
Reggeli, majd városnézés Tokióban. Tokió mindig új, sohasem avul el a város lüktetése, dinamikája. Naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultra modern: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

4. nap
Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére vagy fakultatív programlehetőség* , kirándulás Nikkoba (felár ellenében, minimumlétszámhoz kötött) magyar nyelvű idegenvezetéssel: Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, Chuzenji tó -a Nantai hegy vulkanikus keletkezéséből ered, Nikko jelképe, Kegon-vízesések - 3 nagy és látványos vízesés a Chuzenji tó felett. Szállás Tokióban.

5. Nap
Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori politikai központ, a Kanawaga prefekturátusban található, Tokiótól alig egy órányi utazásra. Tempolomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága és a környező tengerpartok miatt a turisták kedvelt úticélja. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több, mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás Fujikawaguchikoban. Szállás Narusawa-Mura.

6. nap
Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a 14. századi kimonó festészet- vagy selyem festészet- világát hozta visszaa modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei miatt is, hőforrásokkal, wasabi farmmal. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a 16. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Vacsora és szállás Takayamában.

7. nap
Takayama: a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamába, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya 17. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában. Szállás Kanazawában.

8. nap
Reggeli, majd a városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike, a 19. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő tea három tea utca egyike. Ebéd a program közben egy sushi étteremben, a sushi készítés élményével. Elutazás Kiotóba, szállás.

9. nap
Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a 8-19. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a 20. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: Kinkakuji templom, Bambusz erőd Saganonál, Togetsu híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Visszautazás Kiotóba, szállás.

10. nap
Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hiroshimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen.Visszautazás Hiroshimába és a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása. Vacsora és szállás Hiroshimában.

11. nap
Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a 16-19. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A városa egykor rízs elosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése.
Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

12. nap
Oszaka: Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában: Narában - mely Japán ősi fővárosa- a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

13. nap
Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség*: kirándulás Isébe - elutazás Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. 16 óra körül visszautazás Oszakába a szállodához, szállás.

14. nap
Transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással. Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.
 

Az ár tartalmazza:

utazást repülővel a megadott útvonalon, repülőtéri transzfereket és közlekedést Japánban autóbusszal, ill. vonattal, 12éj szállást reggelivel, 1 ebédet, 3 vacsorát, a leírt programokat, magyar idegenvezetést, utas-, poggyász-, baleset- és útlemondási biztosítást.

Az ár nem tartalmazza:

repülőtéri illetékek, belépőjegyek (kötelező), helyi borravaló, fakultatív programok

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.03.18 - 14 nap / 12 éj
859 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak