Dél-Korea és Japán

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 12 nap / 11 éj

 

 

598 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
12 nap / 11 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Dél-Korea és Japán

·          Két főváros látnivalóinak megtekintése

·          A hófedte Fuji, a japánok szent hegye

·          Természetvédelmi parkok, kertek mindkét országban

·          Kegon, mely Japán legmagasabb vízesése

Program:

PROGRAM:

1. NAP: BUDAPEST …

Elrepülés Budapestről egy átszállással Szöulba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. NAP: … SZÖUL (DÉL-KOREA)

Délutáni órákban megérkezés Dél-Korea fővárosába, mely az ország legnagyobb városa, a világ egyik pénzügyi és kereske­delmi központja. A dél-koreaiak egynegyede lakik itt. Transzfer a szállodába. Vacsora, szállás Szöulban.

3. NAP: SZÖUL – SEORAK-HEGY NEMZETI PARK

Reggeli, majd Gangwon tartományba utazunk. Első állomásunk a Seorak-hegy Nemzeti Park - mely kb. 2000 különleges állat­fajnak és kb. 1400 ritka növényfajnak ad otthon – ahol sikló­ból gyönyörködhetünk az erdőkben, majd meglátogatjuk a Shinheungsa templomot, mely egy közel 15 méter magas ara­nyozott Buddha szoborról nevezetes. Vacsora. Szállás a nemzeti park területén.

4. NAP: SUWON – HWASEONG ERŐD – SZÖUL

Reggeli, majd utazás Suwon-ba, ahol megtekintjük a Hwaseong erődöt, amely az UNESCO Világörökség részét képező, egész várost körülvevő, XVIII. században épült fal. Visszautazás Szöulba. Vacsora. Szállás Szöulban.

5. NAP: SZÖUL – DEMILITARIZÁLT ÖVEZET

Reggeli után szabad program vagy fakultatív programlehető­ség: látogatás a Demilitarizált Övezetbe. Az Észak- és Dél-Korea határán 60 éve létrehozott fegyvermentes övezetben a világ két legjobban felszerelt hadserege állomásozik. Délután foly­tatjuk a főváros megismerését: séta a több mint 5 km hosszú Cheonggye pataknál, mely 4 méterrel az utcaszint alatt folyik keresztül a városon, hogy elvonulást kínáljon a nyüzsgő utcai világból. Ezután kirándulunk a Namsan-hegy tetején található, több mint 200 méter magas Szöul-toronyhoz, ahonnan gyö­nyörű panoráma nyílik a fővárosra és környékére. (A program ára: 25.500 Ft.) Vacsora. Szállás Szöulban.

6. NAP: SZÖUL

Reggeli után kirándulunk Namsan-ba, ahol a tradicionális koreai házakat, a hanok-okat ismerhetjük meg. A hanok általá­ban U vagy L alakú épület fából és papírból, a cseréppel borí­tott tető kontyolt nyeregtető. A padló általában waxolt papírból készült, hogy könnyen tisztítható legyen. Séta a házak, temp­lomok, kézműves termékeket és a mindennapi életet bemu­tató kiállítótermek között. Meglátogatjuk az 1394-ben épült, majd 1867-ben felújított Gyeongbok Palotát. Ez volt a Joseon Dinasztia Öt Nagy Palotájának központi és legnagyobb épü­lete, melyet a XX. században a japánok szinte teljesen lerombol­tak. Ezt követően felkeressük a Népművészeti Múzeumot és az Elnöki Kékházat (kívülről). Vacsora. Szállás Szöulban.

7. NAP: SZÖUL – TOKIÓ (JAPÁN)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Tokióba. Megérkezés Japán fővárosába, majd megkezdjük a metro­polisz felfedezését. Felkeressük a 243 méter magas Tokiói Közigazgatási Torony épületét, melynek kilátójából gyönyör­ködhetünk az alattunk elterülő metropolisz szépségeiben, majd meglátogatjuk a Senso-ji-t, Tokió legöregebb és egy­ben Japán legszebb buddhista szentélyét és a híres Nakamise bevásárlóutcát, amely kiváló lehetőséget kínál ajándékok beszerzésére. Napközben ebéd. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Szállás Tokióban.

8. NAP: TOKIÓ – CSÁSZÁRI PALOTA – GINZA KÖRZET

Reggeli, majd folytatjuk Japán fővárosának megismerését. Látogatás a XV. században épült Császári Palotánál, mely máig a császári család otthonául szolgál. Az épületcsoport tökéletes példája a hagyományok tiszteletének és az újító szellemnek. Séta a híres Ginza körzetben, ahol üzletek, butikok, művészeti galériák és kávézók sora csábítja az arra járókat. Napközben ebéd. Délután részt veszünk egy igazi teaszertartáson, ahol megfigyelhetjük, hogy Japánban hogyan fejlesztették művészi szintre a teázás hagyományát. Szállás Tokióban.

9. NAP: NIKKO – KEGON VÍZESÉS – TOKIÓ

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programle­hetőség: egésznapos autóbuszos kirándulás Nikkoba, ahol Japán egyik legcsodálatosabb építészeti emléke, a Tokugawa sógunátus megalapítójának mauzóleumaként szolgáló Toshogu szentély található. Napközben ebéd. Ezt követően látogatást teszünk az 1300 méteres magasságban fekvő Chuzenji-tónál, melynek környékén több, már kialudt tűzhányó is talál­ható. Megnézzük Japán legnagyobb vízesését, a 100 méter magas Kegon vízesést, melyre csodálatos panoráma nyílik az Akechidaira csúcsról, ahová lehetőség van felvonóval fel­menni (helyszínen fizetendő). A nap végén a csodálatos fekvésű Chuzenji-tó mellett indulunk vissza Tokióba. (A program ára: 22.800 Ft.) Szállás Tokióban.

10. NAP: TOKIÓ – FUJI – HAKONE – TOKIÓ

Reggeli után utazás a Fujihoz, Japán legmagasabb hegyé­hez. Utazás a Szent hegyhez, majd továbbutazás a festői Fuji- Hakone-Izu Nemzeti Parkban fekvő Hakonéba. Hajókázás a csodaszép környezetben fekvő Ashi tavon. Napközben ebéd. Továbbhaladva elérkezünk a Hakone hegy lábánál fekvő völgy­höz, melyet egy 3000 évvel ezelőtti vulkánkitörés hozott létre. Felvonóval kapaszkodunk fel a magasba, hogy gyönyörködhes­sünk a tájban. Visszautazás Tokióba. Szállás Tokióban.

11. NAP: TOKIÓ …

Reggeli, majd búcsúzóul Tokióban, illetve környékén lehetőség nyílik még egy kis időt eltölteni, meglátogatni egy-két neve­zetességet. Este transzfer a repülőtérre, és elrepülés átszállás­sal Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

12. NAP: … BUDAPEST

Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.

 

Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu weboldalon talál.

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvé­nyesnek kell lennie, és minimum 2-2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az út árai 1 USD = 280 HUF árfolyamig érvényesek. Belépők és a program szerinti étkezések: 280 USD (a helyszínen fize­tendő a kinti szolgáltatóknak). Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.

Min. létszám: 16 fő • 11–15 fő közötti felár: 25.000 Ft Fakultatív programok: min. 10 főtől

Sztornóbiztosítás a részvételi díjra és a reptéri illetékre: 11.520,- Ft

Borravaló: ajánlott 5 USD/fő/nap.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.05.16 - 12 nap / 11 éj
598 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak