Világörökségek Japánban, csoportos nagy körutazás a cseresznyefa virágzás idején

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 13 nap / 12 éj

 

 

829 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
13 nap / 12 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Utazás: repülővel
Besorolás: 5*

Világörökségek Japánban, csoportos nagy körutazás a cseresznyefa virágzás idején
14 nap / 12 éj 2019. március 18 - 31. Japán

Leírás:

1. nap

Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint.

2. nap

Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába. Délután séta a városban a magyar idegenvezető vezetésével, az első élmények. Szállás Tokióban.

3. nap

Reggeli, majd városnézés Tokióban. Tokió mindig új, sohasem avul el a város lüktetése, dinamikája. Naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultra modern: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

4. nap

Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére vagy fakultatív programlehetőség* , kirándulás Nikkoba (felár ellenében, minimumlétszámhoz kötött) magyar nyelvű idegenvezetéssel: Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, Chuzenji tó -a Nantai hegy vulkanikus keletkezéséből ered, Nikko jelképe, Kegon-vízesések - 3 nagy és látványos vízesés a Chuzenji tó felett. Szállás Tokióban.

5. nap

Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori politikai központ, a Kanawaga prefekturátusban található, Tokiótól alig egy órányi utazásra. Tempolomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága és a környező tengerpartok miatt a turisták kedvelt úticélja. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha – a több, mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás Fujikawaguchikoban .

6. nap

Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a 14. századi kimonó festészet- vagy selyem festészet- világát hozta visszaa modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei miatt is, hőforrásokkal, wasabi farmmal. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a 16. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Vacsora és szállás Takayamában.  

7. nap

Takayama: a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamába, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya 17. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában. Szállás Kanazawában.

8. nap

Reggeli, majd a városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike, a 19. században nyílt meg a nagyközönség előtt.Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő tea három tea utca egyike. Ebéd a program közben egy sushi étteremben, a sushi készítés élményével. Elutazás Kiotóba, szállás.

9. nap

Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a 8-19. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a 20. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: Kinkakuji templom, Bambusz erőd Saganonál, Togetsu híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Visszautazás Kiotóba, szállás.

10. nap

Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hiroshimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen.Visszautazás Hiroshimába és a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása. Vacsora és szállás Hiroshimában.

11. nap

Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a 16-19. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A városa egykor rízs elosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

12. nap

Oszaka: Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában: Narában – mely Japán ősi fővárosa- a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

13. nap

Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség*: kirándulás Isébe – elutazás Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. 16 óra körül visszautazás Oszakába a szállodához, szállás.

14. nap

Transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással. Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Szolgáltatások:

Akciós részvételi díj**: 829 000 Ft/fő Egyágyas felár: 245 000 Ft/fő Repülőtéri illetékek és díjak: 169 000 Ft/fő Belépők (kötelező): 42 000 Ft/fő   Nikko egésznapos kirándulás ebéddel*: 64 000 Ft/fő Ise egésznapos kirándulás*: 52 000 Ft/fő

Szállás leírás:

Tokió • Kamakura • Kawaguchi tó • Fuji • Matsumoto • Takayama • Shirakamwa • Kanazawa • Kioto • Hiroshima • Miyajima • Oszaka

Az ár tartalmazza:

 • Időpont:
  2019. március 18-31.
 • Időtartam:
  utazással együtt 14 nap / 12 éj
 • Utazás útvonala:
  3 éjszaka Tokió, 1 éjszaka Narusawa, 1 éjszaka Takayama, 1 éjszaka Kanazawa, 2 éjszaka Kiotó, 1 éjszaka Hiroshima, 3 éjszaka Osaka
 • Utazás részletei:
  Budapest-Tokió/Oszaka-Budapest útvonalon mentrendszerinti repülőjárattal, egyszeri átszállással, a körutazás alatt autóbusszal és szuperexpresszel.
 • Tervezett menetrend: március 18. Budapest 20:10 Peking 12:40+1 március 19. Peking 15:45 Tokio 20:20 március 31. Oszaka 09:00 Peking 11:25 március 31. Peking 13:05 Budapest 19:40
 • Elhelyezés:
  kétágyas szobában, középkategóriájú szállodában, illetve 1 éj tradicionális vendégházban (a vendégház közös, folyosói zuhannyal és WC-vel felszerelt)
 • Marroad Inn Akasaaka, Tokió vagy hasonló
  Jiragonno Fuji No Yakata, Narusawa-mura, Yamanashgi vagy hasonló
  Chalet Nakanishi, Takayama-Shi, Gifu vagy hasonló
  Mystays Premier Kanazawa vagy hasonló
  Mystays Premier Kanazawa vagy hasonló
  Route-Inn Higashihirposhima Saijo Ek, Higashihiroshima-shi vagy hasonló
 • Ellátás:
  12 reggeli, 1 ebéd és 3 vacsora
 • Minimum létszám:
  15 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető

Szoba leírás:

 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást menetrendszerinti repülővel a megadott útvonalon, repülőtéri transzfereket és közlekedést Japánban autóbusszal, ill. vonattal, 12 éjszaka szállást reggelivel, 1 ebédet, 3 vacsorát, a leírt programokat, magyar idegenvezetést, utas-, poggyász-, baleset- és útlemondási biztosítást.

 • Külön fizetendők:
  repülőtéri illetékek és díjak, belépőjegyek díja, helyi borravaló, fakultatív programok*

 • Akciós részvételi díj**:
  Az akciós részvételi díj indulás előtt legalább 3 hónappal történő előleg befizetésével érvényes!

 • Térkép
  Indulási időpontok és árak

  Érvényes ekkor: 2019.03.18 - 13 nap / 12 éj
  829 000Ft/fő
  1

  FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

  A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

  2

  FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

  Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

  MÓDOSÍTÁS
  Kis türelmet kérünk!
  3

  FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

  Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

  MÓDOSÍTÁS
  4

  TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

  Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

  Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

  TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
  Teljes részvételi díj:
  Hasonló utazások
  Eddig megtekintett utak