TEL AVIV - CHARTER REPÜLŐJEGY

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 8 éj

 

 

74 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Besorolás: 4*
Szállás: Hotel

TEL AVIV - CHARTER REPÜLŐJEGY
Charter repülőjegy: Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon, turista osztályon. Személyenként 1 db max. 20 kg-os feladott poggyász és 1 db max. 5 kg-os kézipoggyász szállítása díjtalan felnőtt és 2 év feletti gyermek esetén. 0-2 éves korig a repülőjegy ára 12 000 Ft, feladott poggyászkeret és kézipoggyász 0 kg/fő, valamint a csecsemő üléshellyel nem rendelkezik, az egyik szülő ölében ül. Előzetes helyfoglalásra, illetve beültetésre a charterjáraton nincs lehetőség. Tervezett menetrend: 2019. október 12. Budapest – Tel Aviv 11:35 – 15:50 IZ 5938-as járat 2019. október 20. Tel Aviv – Budapest 19:05 – 21:30 IZ 5937-es járat Elutazás előtt szíveskedjen a repülőgép indulási idejét leellenőrizni, menetrendváltozás előfordulhat. A megadott időpontok mindig a helyi időt jelzik. Poggyász információ: 1 db 20 kg-os feladott poggyász szállítása díjtalan, melynek összes mérete nem haladhatja meg a 158 cm-t. Ezen felül 1 db, maximum 5 kg súlyú kézipoggyász vihető fel a fedélzetre. A kézipoggyászt az utasnak saját magának be kell tudni tenni a felső poggyásztartó rekeszbe. Amennyiben a kézipoggyász mérete és súlya meghaladja a megengedettet, a csomagot feladott csomagként szállítja a légitársaság, melyért poggyászdíj fizetendő. A kézipoggyászban szállított fém körömreszelőt, körömvágó ollót és egyéb vágó- szúrószerszámot nem engedik felvinni a gép fedélzetére. Kérjük, ezért az ilyen jellegű tárgyaikat ne a kézipoggyászukba csomagolják! A kézipoggyászból az Utas-biztonsági Szolgálat által eltávolított, a repülés biztonságát veszélyeztető eszközöket az illetékes szerv megsemmisíti. A biztonsági előírásoknak megfelelően a kézipoggyászban csak kis mennyiségű folyadék vihető fel a fedélzetre, amit egyenként maximum 100 milliliteres (1 dl) egyedi kiszerelésben személyenként maximum 1 literes űrtartalmú, újrazárható, átlátszó nejlon zacskóba kell tenni. Folyadék alatt értendő: víz és egyéb innivalók, levesek és szirupok, krémek, testápolók, olajok, naptejek, parfümök, spray-k, zselék (beleértve a hajzselét és tusfürdőt is) túlnyomásos kiszerelésben lévő szerek, (beleértve a borotvahabot, és minden más habot, dezodort), fogkrémek, folyékony-szilárd keverékek, szempillafesték, és minden más hasonló állagú termék. A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!

Az ár tartalmazza:

  • utazás az Arkia légitársaság charter repülőjáratával Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon
  • illeték
  • feladható 20 kg-os poggyász
  • 5 kg-os kézipoggyász
  • a fedélzeten szendvics és ital

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.12 - 9 nap / 8 éj
74 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak