Izraeli körutazás- három tenger partján

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

399 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Izraeli körutazás- három tenger partján

Út leírás:

Utazás időtartama: 8 nap / 7 éjszaka
Indulási időpont: X.27.
Utazás: az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest-Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások
alatt légkondicionált autóbusszal
Elhelyezés: 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban (4 éjszaka Netanya, 3 éjszaka Eilat)
Ellátás: büfé félpanzió
Minimum létszám: 30 fő

1. nap: Találkozás reggel a Liszt Ferenc Repülő tér 2B terminálján. Elutazás Budapestről Tel-Avivba. Érkezés után Tel-Aviv óvárosában, Jaffoban városnézés, ezután transzfer szállodába, szállás, vacsora Netanya.

2. nap: Egész napos kirándulásunkat Capernaumban, Péter házában kezdjük, ezután, barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez. Yardenitben felkeressük a Jordán folyó tradicionális keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül a Boldog Mondások Hegyét látogatjuk meg. Innen Tabghába, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk, majd Nazarethben teszünk látogatást. Szállás, vacsora Netanya-ban.

3. nap: Reggelit követően indulunk Izrael egyik legszebb városába, Haifára, ahol látogatást teszünk a Stella Maris Kolostorban és megnézzük a Bahai kert felső teraszait, majd Akko felé vesszük az irányt és ismerkedünk a Keresztes Lovagok városával, bejárjuk a korabeli katakomba rendszert és az erődítményt. Szállás, vacsora Netanya-ban.

4. nap: Reggelit követően utunk Jeruzsálembe vezet. az Olajfák hegyén állunk meg először, mely Jeruzsálem legszebb kilátója, majd a Dominus Flevit Temploma, a Próféták Ösvénye, a Nemzetek Temploma Getshmani kert következik. Az óváros felfedezésével folytatjuk kirándulásunkat: az Oroszlános kapu, Szent Anna templom, Via Dolorosa, Szent Sír Templom, Siratófal, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme. Szállás, vacsora Netanya-ban.

5. nap: Reggeli után kirándulásunkat a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk. Érkezés a Massadara, ahol Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Rövid Holt-tengeri fürdőzés. Szállás, vacsora, Eilaton.

6-7.nap: Szabad program Eilaton. Fakultatív program lehetőségek ( helyszínen fizetendők): utazás Jordániába,a híres Petrába; Óceanárium látogatás, Delfin strand, ahol lehet búvárkodni és figyelni a delfineket és a gyönyörű Vörös tenger élővilágát. Szállás, vacsora Eilaton.

8. nap: Reggeli után utazás Tel-Avivba , útközben megnézzük a Mitzpe Ramon krátert, innen pedig transzfer a Ben Gurion Repülő térre, várható haza érkezés az esti órákban.

Helyszínen fizetendő szervízdíj 65 USD/fő. Az alapdíj a feladható poggyászt tartalmazza.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.27 - 8 nap / 7 éj
399 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak