Dél-India körutazás: A varázslatos Tamil Nadu és Kerala lagúnái

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

379 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: egzotikus
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Dél-India körutazás: A varázslatos Tamil Nadu és Kerala lagúnái
A körutazás alatt Tamil Nadu és Kerala állam főbb nevezetességeivel ismerkedhetünk meg, helyi angol nyelvű idegenvezető segítségével.

Leírás:

9 nap / 7 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.

2. nap: Reggel érkezés Chennai-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. A Bengáli-öböl partján fekvő Chennai (korábbi nevén Madras) Tamil Nadu fővárosa. A XVII. század közepén, a britek által alapított kis halászfalu napjainkra igazi világvárossá nőtte ki magát. Délután látogatás a britek által épített Szent György Erődbe, majd megtekintik a Szűz Mária templomot, a Főbíróságot, a Nemzeti Múzeumot és Chennai egyik legrégebbi templomát, a Kapaleshwara templomot. Szállás Chennai-ban.

3. nap: Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás Mahabalipuram-ba (kb. 65 km), a Parti templom és az Arjuna sziklafaragások megtekintése. Szállás Chennai-ban.

4. nap: Kora reggel transzfer a repülőtérre, utazás belföldi repülőjárattal Madurai-ba, Tamil Nadu kulturális központjába. Délután látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templom komplexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.

5. nap: Reggelit követően utazás a szomszédos államba, Kerala-ba (kb. 160 km). Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében. Szállás Periyar-ban.

6. nap: Reggeli a szállodában, majd indulás Allepey-be (kb. 130 km). Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célkora használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás a hajón.

7. nap: Reggeli után utazás a tengerpartra, Kovalam-ba (kb. 165 km). Érkezést követően elhelyezkedés a szállodában, pihenés. Szállás Kovalam-ban.

8. nap: Strandolás, pihenés a homokos tengerparton. Fakultatív kirándulási lehetőség Kayakumari-ba, India legdélebbi városába, Szállás Kovalam-ban.

9. nap: Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazaindulás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A körutazás minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.

A körutazás más időpontokban is lehetséges, kérje ajánlatunkat.

 

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással.

SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).

ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.

IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű helyi idegenvezető Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Minden városban helyi angol nyelvű idegenvezető áll az utasok rendelkezésére a programok alatt.

 

Helyszínen fizetendő: a belépőjegyek kb. 35 USD/fő, borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

 

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.02.14 - 9 nap / 7 éj
379 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak