Felfedező úton Dél-India tájain + pihenés Maldív-szigetek / Paradise Island****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 11 nap / 8 éj

 

 

708 535 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
11 nap / 8 éjszaka
11 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Besorolás: 4*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: repülővel

Fedezze fel a gyönyörű Kerala államot magyar nyelvű helyi idegenvezetővel egy rövid körút keretein belül, majd csobbanjon a türkizkék színű óceánban a csodálatos Maldív-szigetek egyik fehér homokos partján.

Fedezze fel a gyönyörű Kerala államot magyar nyelvű helyi idegenvezetővel egy rövid körút keretein belül, majd csobbanjon a türkizkék színű óceánban a csodálatos Maldív-szigetek egyik fehér homokos partján.

Leírás:

11 nap / 8 éj

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent István templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban
3. nap: Reggeli után továbbutazás Thekkady irányába (kb. 200 km). Utunk festői tájakon vezet keresztül. A helyi fűszertermesztés központja ez a környék, ahol különféle ültetvények illatát hordja a szél. Ezen a dimbes-dombos, erdővel borított vidéken terül el a Periyar Nemzeti Park, mely közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután hajókázás a Periyar-folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében, gazdag élővilágában. Este egy helyi fűszernövény ültetvény meglátogatása. Szállás Thekkady-ban.
4. nap: Reggelit követően indulás Kumarakom folyókkal, tavakkal, holtágakkal beszőtt vidékére (kb. 150 km). Útközben ellátogatunk egy hagyományőrző faluba, ahol bepillantást nyerhetünk a helyiek hétköznapi életébe, tevékenységeibe. Késő délután a szálláshely elfoglalása, majd lehetőség lesz közelebbről is megismerkedni az ősi ayurveda gyógyászattal- masszázzsal. Ötezer éves, ősi, indiai orvostudományról van szó. Az ayurveda elsősorban egészségünk megőrzését hangsúlyozza és különböző kezelésekkel segíti elő a szervezet „megfiatalítását”. A rendszerességgel végzett kezelések nemcsak a betegségek megelőzésében játszanak fontos szerepet, hanem segítenek kialakítani az egyensúlyt és harmóniát önmagunkkal és környezetünkkel. Aki kedvet kap, egy rövid konzultáció után kipróbálhatja ajurvedikus kezelések egyikét, masszázst (térítés ellenében). Szállás Kumarakom-ban.
5. nap: Reggeli után úticélunk Allepey (kb. 50 km). Allepey egy festőien szép városka a Vembanad-tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik, számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként is elégítik ki az utasok igényeit. A lakóhajón töltjük a nap nagy részét és élvezzük a trópusi tájnak, a lagúnavidéknek nyugalmát, látványát. Egy hagyományos, hajón főzött ebédet is elfogyaszthatunk. Szállás Kumarakom-ban.
6. nap: Hajnalban indulás a repülőtérre, utazás a Maldív-szigetek fővárosába, Male-ba, majd transzfer a választott szigetre. Az Indiai-óceánban, az Egyenlítő közelében húzódó korallzátony-füzér alkotja az országot. A helyi lakosok által benépesített falvak és Male főváros mellett közel 80 szigeten valóságos üdülő- és búvárparadicsom várja a turistákat. Az időjárás egész évben kedvező, bár trópusi eső bármikor előfordulhat. A víz sekély, kristálytiszta, a színes halrajok búvárfelszerelés nélkül is láthatók. A hófehér, finom szemcséjű koralltörmelékkel borított, pálmafákkal szegélyezett part mesébe illően szép.
7-9. nap: Pihenés, strandolás. Fakultatív kirándulási lehetőségek (szigetenként eltérő): éjjeli/hajnali horgászat, Male városnézés, lakatlan sziget-túra, delfin-les, stb. A programokat a recepciónál kifüggesztett plakátokon tekinthetik meg az érdeklődők.
10. nap: Strandolás, majd menetrend függvényében délután kijelentkezés a szállodából, gyorshajó transzfer a repülőtérre. Hazautazás.
11. nap: Érkezés Budapestre.

A körutazás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.

A körutazás más indulási időpontokban is lehetséges, kérje ajánlatunkat.

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: Az indiai körutazás során 4 csillagos szállodákban, az üdülés során a választott kategóriában (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Félpanzió.
IDEGENVEZETÉS: A magyar nyelvű helyi idegenvezető Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Maldív-szigeteken nincs idegenvezetés, angol nyelvű asszisztencia áll a kedves Utasok rendelkezésére.

Helyszínen fizetendő: borravaló, fényképezési és kamerázási engedély

[VIDEO]Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.10.05 - 11 nap / 8 éj
708 535Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak