Dél - India körutazás + Srí Lanka üdülés a Suriya Resort & Spa*****-ban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 13 nap / 10 éj

 

 

515 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
13 nap / 10 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: egzotikus
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Dél - India körutazás + Srí Lanka üdülés a Suriya Resort & Spa*****-ban
Kerala felfedezését követően pihenjen pár napot Srí Lanka tengerpartján.

Leírás:

13 nap / 10 éj

 

1. nap: Utazás Budapestrôl Indiába, átszállással.

2. nap: Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.

3. nap: Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 80 km). Útközben rövid pihenő és hajókázás Allepey-ben. Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás Kumarakom-ban.

4. nap: Reggeli, majd utazás az 1500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 160 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamomültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea
múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.

5. nap: Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 90 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután látogatás Kerala egyik legnagyobb fűszernövény ültetvényére, Thekkady-ba. Szállás Periyar-ban.

6. nap: Reggeli a szállodában, majd pihenés, szabadprogram. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében, gazdag élôvilágában. Szállás Periyar-ban.

7. nap: Reggelit követôen utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 150 km). Délután látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templom komlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.

8. nap: Reggeli a szállodában. Délután transzfer a repülôtérre, utazás Srí Lankára. Érkezést követôen elhelyezkedés a kiválasztott szállodában.

9-11. nap: Tengerparti pihenés Srí Lanka homokos, festői szépségű tengerpartján. Igény esetén akár kisebb fakultatív kirándulásokat is tehetünk a környéken, az ország „belsejébe”.

12. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazaindulás.

13. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

 

A program minimum 8 fő jelentkezése esetén indul!

 

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülôjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban, Srí Lankán a választott kategória szerint (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.
IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű idegenvezetô Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Srí Lankán nincs idegenvezetés, angol nyelvű asszisztencia áll az Utasok rendelkezésére.

 

Helyszínen fizetendő: az indiai belépőjegyek kb. 30 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.02.06 - 13 nap / 10 éj
515 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak