Magánapartmanok Rovinj

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Horvátország

A Rovinj és a környező települések magánházaiban kialakított, a tulajdonos ízlését tükröző, külön bejáratú apartmanok a köves-betonos tengerparttól 200–2000 m-re.

Regisztrációs díj 5 Euró/fő, melyet a helyszínen kell fizetni.

Utazás alapadatai:

Utazás: egyénileg
Típus: Tengerparti üdülés

Szállásleírás:

Fekvése: a Rovinj és a környező települések magánházaiban kialakított, a tulajdonos ízlését tükröző, külön bejáratú apartmanok a köves-betonos tengerparttól 200–2000 méterre. A közelben étkezési, vásárlási lehetőségek.

Szobatípusok

Stúdió 2 fős: erkély vagy balkon, nappali két ággyal és konyhasarokkal, kicsi hűtőszekrénnyel, tévével. A fürdőszobák zuhanyzósak, törölközővel felszereltek.

Egyhálós apartman 3–4 fős: erkély vagy balkon, ajtóval elválasztott hálószoba két ággyal, nappali konyhasarokkal, hűtővel, két ággyal és tévével. A fürdőszobák zuhanyzósak, törölközővel felszereltek.

Kéthálós apartman 5–6 fős: erkély vagy balkon, két, ajtóval elválasztott hálószoba két-két ággyal, nappali konyhasarokkal, hűtővel, két ággyal és tévével. A fürdőszobák zuhanyzósak, törölközővel felszereltek.

Érkezéskor regisztrációs díj fizetendő. Légkondicionálás felár ellenében kérhető (helyszínen fizetendő). Kis méretű kutya felár ellenében vihető (helyszínen fizetendő).

Szolgáltatások: parkolás az udvarban vagy az utcán, kert, kerti bútorok.

Sport és szórakozás: vízi sportok a tengerparton.

Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található vagy főzési lehetőség a konyha-sarokkal felszerelt szobákban (evőeszközök, edények).


Magánapartmanok Rovinj

Szállás: Apartman

Egyéb szolgáltatások:
Apartman

Programleírás:

1. nap:
Egyéni utazás után érkezés Horvátországba. A szállás elfoglalása.

2-7. nap:
Szabadidő, lehetőség kikapcsolódásra, városnézésre. Szállás a választott üdülőhelyen.

8. nap:
A szállás elhagyása. Elutazás egyénileg.

Általános információk: utazás egyénileg. Az árkalkulációkban található részvételi díj a szállásköltséget és a megjelölt ellátást tartalmazza. Horvátország üdülőhelyein irodánknak nincs telepített képviselője.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak