Advent Rijekában

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Horvátország

Rijeka Horvátország forgalmas közlekedési központja, tengeri kikötője. Egykoron Fiume néven Ő volt a Magyar Királyság kikötője. Rijeka óvárosában a mai napig nagyon sok szecessziós, neo-gótikus épületet találunk.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Túrázás

Szállásleírás:


Rijeka, Szállás nélkül

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Találkozó hajnali 04:45 órakor Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Folyamatos utazás után délután érkezünk Rijekába. Informatív városnézés alkalmával megismerkedhetünk a város nevezetességeivel, majd a korzón találjuk magunkat, ahol belevetjük magunkat az adventi forgatagba a különféle, megkereshetjük a különböző karácsonyi vásárokat, élvezhetjük azok különböző hangulatát. Felülhetünk a Mikulás-vonatra, mely végigvisz bennünket a főutcán, vagy hallgathatjuk az éppen aktuális zenei programot az óratorony mögötti Kobler téren a színpadnál. A késő délutáni órákban kigyúlnak a fények, és még látványosabb a város, és a vásárok. A fényképezőgépet se felejtsd otthon!
Hazaindulás a késő esti órákban, utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a hajnali órákban.


Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: Városbelépő és parkolás: 40 HRK vagy 5 Euro/fő. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.

Minimum létszám: 35 fő

Felszerelés:
Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, műzliszelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.
Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
Módosítási díjak:
dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

 

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak