Kerékpárút Szlovéniából Olaszországba - a Millenniumi vasút nyomvonalán

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 3 nap / 2 éj

 

 

64 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
3 nap / 2 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Sportolás
Utazás: autóbusszal
Szállás: Panzió

Kerékpárút Szlovéniából Olaszországba - a Millenniumi vasút nyomvonalán
Könnyű, családi kerékpártúra kezdő és természetkedvelő bringásoknak!

Ajánlott felszerelés:

Javasoljuk, hogy kisméretű hátizsákba pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározás során szükséged lehet, míg a kísérőautóban egy, maximum 20 kg súlyú táskában elfér a többi holmid.

Ruházat: strapabíró ruházat, mely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, papucs, világos napszem­üveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa. Ezenkívül fontos a kerékpáros sisak, kesztyű, nadrág, dzseki, pumpa.

Kerékpár: Mindenki saját, megbízható és jól szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán, de ha szükséges, korlátozott számban tudunk bérelt kerékpárt biztosítani.
Kerékpárbérlet: 11.400 Ft/3 nap/kerékpár
Mountain Bike, vagy Trekking típusú kerékpárra is részt vehetsz a túrán,. Az út teljes szakasza bitumenes utakon vezet. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt, amit a kísérőautó szállít a kerékpározás alatt. Szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban. A kerékpárokat speciális kerékpárszállító tréleren fuvarozzuk a túra kiindulópontjára, majd a túra végeztével vissza Magyarországra.

Várható kötelező költségek:

10

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak az érintett területre.

Étkezés:

A túra önellátó, de folyamatosan lesz alkalom élelmiszert vásárolni, illetve étteremben étkezni. Szállásunkon reggeli előzetesen rendelhető! Amit érdemes hoznod: Csomagolj néhány szendvicset a kiutazásra, amit a hosszú út során majd elmajszolsz. Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az levesztett energiát a bringázások során. Olvadásra hajlamos csokoládét, könnyen romlandó dolgokat ellenben kérünk, ne hozz az utazásra.

Az ár nem tartalmazza:

a szállásokat (jelentkezéskor kötelezően választandó), az étkezéseket, az esetleges belépőket, a személyes költségeket és a biztosításokat.

Az ár tartalmazza:

az utazást, a szervezést, a kerékpárok és a felszerelés szállítását, a kísérő autó költségét, valamint a túravezetést.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Kinek ajánljuk:

Kezdő és gyakorlottabb egyaránt bringásoknak egyaránt javasoljuk ezt a bringatúrát, mert könnyű, jól kiépített terepen halad, de rendkívül szép hegyi tájon vezet keresztül. Alapjában véve enyhén lejtős terepen haladunk egy-két apró emelkedőre kell csak számítanunk. A csapatot egy szervízautó kíséri, amely biztonságos háttérként szolgál. Esetenként utazásra is használható a napi távok között.

Létszám:

12-18 fő

Nehézség:

Egy rendkívül látványos, de nem túl nehéz kerékpártúra vár rád! A bringázások nagy része jól kiépített kerékpárúton vezet, egy kisebb része kis forgalmú műúton. A túra első napján néhány meredek, de rövid emelkedő előfordul, ám alapjában véve könnyű biciklizés vár rád a három nap alatt.

Stílus:

biciklitúra

Várható költőpénz szükséglet:

Ajánlott költőpénz: kb. 70-100 euró/fő, amely egyéni igényektől függően változhat.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.05.24 - 3 nap / 2 éj
64 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak