Horvátország újratöltve

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

64 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Sportolás
Utazás: autóbusszal
Szállás: Bungaló

Horvátország újratöltve
Horvátországról elsősorban a tenger, strandolás, tűző napsütés, másodsorban az ódon halászfalvak, Plitvice és a gazdag kulturális értékekkel rendelkező városok juthatnak eszünkbe. Az ország azonban csodaszép hegyekkel is rendelkezik, így belevetjük magunkat a messziről kopárnak, kietlennek tűnő, ámde valójában élettel teli sziklavilágba. Négy napos túránk során Horvátország leghosszabb hegyláncát, a Velebitet fedezzük fel. Bejárjuk a híres Paklenica Nemzeti Park pazar szurdokait, ellátogatunk a hegység egy nyugodtabb, kevésbé háborgatott szegletébe, hogy megismerjük a Velebit igazi arcát, illetve helyi termékeket kóstoljunk és nem hagyjuk ki a Zrmanja folyót sem, melyet Winnetou szemszögéből csodálunk meg a filmek egyik forgatási helyszínén. Mindeközben a tengerről sem kell lemondanunk, hiszen amellett, hogy a túráink során végigkíséri utunkat az Adria, szállásunk saját tengerpartján is lesz lehetőségünk élvezni a hullámok zaját és a sós levegőt. Tavasz, hegyek, tenger, mediterrán konyha, megspékelve izgalmas túrákkal: ez mind rád vár ebben a négy napban.

Ajánlott felszerelés:

Szükséges felszerelésről:  túracipő/túra bakancs; esőkabát; esőnadrág; kis hátizsák a túrákra és a kirándulásokhoz; meleg felsőruházat; túranadrág; sapka/kalap; elemlámpa; napvédő krém.
Kemény talpú túracipőre, vagy bakancsra van szükség. Ne feledd otthon a meleg ruházatot sem, mert a hegyekben hűvös lehet! Az esőkabát és fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük, mindenképpen hozz magaddal! 
Aktív túráinkon a váltócipő, váltóruházat használata kötelező, kérjük hozz magaddal!!

Az ár nem tartalmazza:

az étkezéseket, a belépőket, az utas és útlemondási biztosítást.

Az ár tartalmazza:

az utazást, a 3 éj szállást mobilházakban, a túravezetést.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Korhatár:

12 éves kortól

Létszám:

35-40 fő

Stílus:

gyalogtúra

Vízum:

Magyar állampolgárok részére nem kell vízum, csak érvényes személyi igazolvány (a kártya formátumú!), vagy útlevél.

Étkezés:

Az alapár nem tartalmaz étkezést. A pár percre lévő szállodában vagy a közeli éttermekben van lehetőség vacsorázni. Az útra pakolj néhány szendvicset, gyümölcsöt, innivalót. Útközben van lehetőség vásárolni a benzinkutaknál alapélelmiszereket. Helyben több kis élelmiszerbolt, és pékség is üzemel, így a napi túrákra itt is fel lehet készülni élelemmel.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.04.19 - 4 nap / 3 éj
64 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak