Hollandia Tulipánvirágzáskor

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

141 550 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Utazás: repülővel
Besorolás: 2*
Szállás: Hotel

Hollandia Tulipánvirágzáskor
Hollandia hallatán az embernek azonnal a fapapucs, a szélmalmok és a tulipánok jutnak eszébe.Utazásunkon megcsodálhatják mindezt, hiszen a program a keukenhofi tulipán virágzáshoz kapcsolódik! Előfoglalási akcióban 149.000 Ft/fő helyett most 141.550 Ft/fő!!! Akció érvényes 2019. november 1-ig leadott foglalásokra!

Az ár tartalmazza:

repülőjegy, szállás, reggeli ellátás, magyar idegenvezető/csoportkísérő, személyenként 1 db kézipoggyászt és 1 db 23 kg-os feladható poggyászt.

Ellátás:

büfé reggeli

Közlekedés:

repülővel

Az ár nem tartalmazza:

- reptéri illeték (29.900 Ft/fő) - storno biztosítás (az alapár + illeték 1,5%-a) - Idegenforgalmi adó a helyszínen: 21 €/fő - Egyéb költség a helyszínen: 25 €/fő holland reptéri transzfer oda-vissza útban (min.10 fő esetén), - valamint a helyi közlekedés és a belépők díja a leírtak szerint.

Kedvezmények:

Gyermekkedvezmény pótágyon, 12 év alatt: -10% ( normál alapárból)

Szállás:

2*-os tiszta, modern turista hotel, Két-, háromágyas, fürdőszobás szobákban. A háromágyas szobák csak emeletes ággyal foglalhatók!

További részletek:

Reptéri illeték: 29.900 Ft/fő Kötelező Storno biztosítás: 1,5% ( alap + illeték) Egyágyas felár: 40% ( alapárra) Idegenforgalmi adó: 21 €/fő , Egyéb költség a helyszínen: 25 €/fő holland reptéri transzfer oda-vissza útban, a helyi közlekedés és a belépők a leírtak szerint. FONTOS! A repülőjegyek a kiállítást követően nem visszaválthatóak és nem módosíthatóak! ( Megrendeléskor kérjük valamennyi utas személyes adatainak megadását: teljes igazolvány szerinti pontos név, születési dátum (nap/hónap/év), lakcím, telefonszám és email cím) A program sorrendjének és az ár változásának jogát fenntartjuk! Minimum 10 fővel tudjuk indítani az utat!

Távolságok:

Városközpont kb. 30 perc tömegközlekedéssel.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.04.30 - 4 nap / 3 éj
141 550Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak