ATHÉNI CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS OKTÓBERBEN

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

167 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

ATHÉNI CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS OKTÓBERBEN
Athént, az európai kultúra bölcsőjét személyesen is megismerni életre szóló élmény, az ókori városállam fennmaradt páratlan értékű műemlékeit bejárni felér egy időutazással. A görög főváros másik arca a modernkor nyüzsgő, kozmopolita nagyvárosa, mely takaros parkjaival, megújult metróhálózatával méretei ellenére egy élhető város. Athén októberben kellemes koranyári kirándulóidővel örvendezteti meg látogatóit. Időpont: 2019. október 19-22. (3 éjszaka) Tekintse meg 2020. márciusi ajánlatunkat is! Athéni csoportos városlátogatás 1. nap Elutazás Budapestről Athénba közvetlen repülőjárattal a déli órákban. Az érkezést követően transzfer a szállodába, bejelentkezés. Szállás és fakultatív vacsora Athénban. Athéni csoportos városlátogatás 2. nap Reggelit követően egész napos (6 órás) panoráma városnézés a görög fővárosban, melynek főbb látnivalói: a fehér márványból épült Panathnaiko Stadion, ahol 1896-ban az első újkori Olimpiai Játékokat tartották, a Zappeion és az Olümpiai Zeusz temploma, a neoklasszicista Venizelos sugárút - ahol az Akadémia, a Nemzeti könyvtár és az Egyetem található - a Hadriánusz Diadalív, a Parlament, és az ismeretlen katona sírja. Majd a város fölé magasodó fellegvár, az Akropolisz megtekintése során látogatás Athéné Niké templománál, az Erekhtheion szentélynél, majd Pallasz Athéné temploma, a Parthenon megtekintése mely máig a görög civilizáció szimbolikus jelképének számít. Szállás és fakultatív vacsora Athénban. Athéni csoportos városlátogatás 3. nap Reggeli a szállodában, majd szabad program. Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás az ókori világ központjába, Delphoi-ba. A Pharnasszosz-hegy lábánál épült híres, ókori jóshelyen látogatás az Apollón templom maradványainál, valamint a múzeumban és a kincstárban. Szállás és fakultatív vacsora Athénban. Athéni csoportos városlátogatás 4. nap Reggeli a szállodában, kijelentkezés. Szabad program, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás. Minimum létszám: 20 fő

Az ár nem tartalmazza:

 • illetékek
 • félpanzió felára (májusi időpont ára félpanziós ellátást tartalmaz)
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok
  Egész napos kirándulás Delphoi-ba

Az ár tartalmazza:

 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Athén – Budapest útvonalon, turista osztályon
 • transzferek légkondicionált autóbusszal
 • 3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • egész napos athéni városnézés belépővel az Akropoliszba
 • magyar idegenvezető

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.19 - 4 nap / 3 éj
167 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak