Fülöp-szigetek, Filippínók, kobold makik és Csokoládé hegyek

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 13 nap / 10 éj

 

 

555 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
13 nap / 10 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Fülöp-szigetek, Filippínók, kobold makik és Csokoládé hegyek

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió

1. A filippínók vendégnek tartják az idelátogatót, nem pedig „pénzeszsáknak”. Soha, sehol ennyi mosolygós arc, kedves ember nincs a térségben, mint itt, ami az ideutazókra is gyorsan átragad.

2. Az ország csodálatos természeti látványosságokkal kínál, amelyeket sehol máshol nem láthatunk. Sehol sem ilyen kék az ég, a tenger és sehol nem ilyen szépek a felhők Ázsiában.

3. A Fülöp szigetek földrajzilag Ázsia, de valóban mégsem az, más, több, egy olyan különleges hely, ahova jó döntés elutazni.

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Tengerparti pihenéssel

Ár nem tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkelkb. 330 000 Ftborravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítást1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár160 000 Ft

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Manila

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatta, átszállással Manilába. Másnapi ékezés Manilába, Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb metropoliszába, érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Manilában (2 éj).

Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

3. nap: Manila

Reggeli után kezdődik városnéző programunk, melynek során Manila nevezetességeivel ismerkedünk meg. Első állomásunk a gyarmati múlt alatt épült nevezetességek felkeresése lesz, a Santiago Erőd, a San Augustin templom (UNESCO világörökség), és a Casa Manila. Következő állomásunk a Rizal park, amelyet a Fülöp-szigetekiek nemzeti hőséről Jose Rizalról neveztek el. Ezt követően a bizarr és különleges kínai temetőt látogatjuk meg, majd Manila legrégebbi részét a koloniális időkben már virágzó Quiapo-t a világ legöregebb kínai negyedét. A napi programunkat Makati városrészben, a vibráló és modern üzleti városrészben zárjuk.

4. nap: Manila – Banaue

Reggel autóbuszra szállunk és Luzon – sziget északi részében található Banaue-ba utazunk. Utunk során a Pinatubo vulkán kitörése következtében betemetett falvakon, városokon is keresztülhaladunk. Ezek közül a legkülönlegesebb a Lahar-ban található Bazilika. Banaue a gyönyörű rizsteraszok központja. A számtalan rizs terasz mintha egy mennyországba vivő gigantikus lépcsősor eleme lenne, úgy látszik a tájban, nem véletlen hogy „mennyei lépcsőknek” hívják a helyiek is. Éjszaka Banaue-ban. (3 éj)

Szállás: Banaue Hotel and Youth Hostel 3*

5. nap: Batad – Banga és a rizsteraszok

Reggeli után jeepney-re szállunk, kipróbáljuk ezt a tipikusan helyi, gazdagon díszített közlekedési eszközt melyek első példányai az amerikai hadsereg jeep-jeiből készültek. Először Banga - ba megyünk, útközben különböző kilátópontoknál állunk meg gyönyörködni a táj és a rizsteraszok (UNESCO világörökség) különlegességében, szépségében.  Közelebb haladva ezen a különleges földön, rövid túra után, megnézünk egy Ifugao falut, betekintünk a barátságos helyiek életébe. Megállunk a legrégebbi rizsteraszra – közel 2000 éves - nyíló kilátó pontnál, amelyet a világ nyolcadik csodájaként tartanak nyilván. Batad rizsteraszai, mint egy amfiteárum helyezkednek el és évezredek ót szolgálják a helyiek megélhetését, fennmaradását. Ebédet követően felkeressük a helyiek, múltját, történelmét bemutató múzeumot. Szállás Banaue-ban (3 éj).

6. nap: Sagada

Délelőtt autóba ülünk és Sagadaba utazunk. Először meg­tekintjük a Bontoc Múzeumot, ahol gazdag gyűjteményen keresztül ismerkedhetünk meg az őslakosok életével, házaival. Ebéd után, a Sagada közösség temetkezési szokásaival is­merkedünk. Túránkat a Szűz Mária templomnál kezdjük, majd folytatjuk a Visszhang-völgyön keresztül. Ezt követően a temetkezési barlangokat is felkeressük. A program vé­geztével transzfer vissza a szállodába.

7.nap: Banaue – Pampagna

Reggelit követően 3 órás transzfer a Bagabag repülőtérre, utazás Clarkba. Érkezés után transzfer a szállodába a nap hátralévő része szabad program, pihenés, készülődés a másnapi túrázásra.

Szállás: Prime Aisa Hotel 3*+

8. nap: Pinatubo kirándulás – Manila

Kora reggel indulunk a túrára a Pinatubo kráteréhez. Terep­járókkal jutunk el a vulkáni területhez majd onnan gyalog a kráterhez. (a túra várható hossza: 2,5-3 óra). Megérkezve gyönyörködünk a tájban a kráter tóban. A program végeztével leereszkedünk, ebéd egy helyi étteremben, majd és utazunk Ma­nilába. Szállás Manilában (1 éj).

Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

9. nap: Manila – Tagbilaran

Reggeli után utazás Tagbilaran-ba, Bohol – szigetére, ahol a meleg Boholano vendéglátás és a fehér homokos tengerpart várja vendégeket.  Érkezés után transzfer a szálláshelyre, szállás Panglao-ban (4 éj).

Szállás: South Palms Resort 5*

10. nap: Bohol, kobold makik és Csokoládé hegyek

Reggeli után elsőként a Baclayon templomot, a szigetek egyik első keresztény templomát látogatjuk meg, majd a Bohol Nemzeti Múzeumot, ezt követően utazunk a Kobold maki Menedék-be, ahol Carlito Pizzaras vezetetésével igye­keznek ezt a fajt megmenteni az utókor számára. Kókusz ültetvények, nipa pálmák, mahagóni erdők mellett utazunk tovább Carmen városáig a Csokoládé hegyekhez. Felme­gyünk a legmagasabb kilátópontra, hogy a több mint 1200 hegy legtöbbjét láthassuk.

11. nap: Bohol

Szabad program, pihenés a tengerparton.

12-13. nap: Bohol – Manila

Reggeli a szállodában, transzfer a repülőtérre utazás Manilába. A késő esti órákban hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Fülöp-szigetek barokk templomai
  • Banaue rizsteraszai

 

További információk 2:

 Ismerje meg a Fülöp-szigeteket!

Ár tartalmazza:

a szállásokat helyi, 3-4*-os szállodákbanfélpanziós ellátástszükséges transzfereket, és a helyi közlekedésta belépőt a megadott programokraa magyar nyelvű idegenvezetést

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

November 10. Bubapest – Dubai 14.50 – 23.05  EK 112 / kb.5 óra 15 perc   

November 11. Dubai – Manila  03.50 – 16.00  EK 332 / kb.8 óra 10 perc

November 21. Manlia – Dubai 23.10 – 04.25  EK 335 / kb.9 óra 15 perc

November 22. Dubai - Budapest 08.40 – 11.45  EK 111 / kb.5 óra 05 perc

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.11.10 - 13 nap / 10 éj
555 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak