Provence bringatúra a levendulák földjén

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

129 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Sportolás
Utazás: egyénileg
Szállás: Magánszállás

Provence bringatúra a levendulák földjén
Az idén nyáron, bringáink nyergében keressük fel Provence legszebb részeit és a káprázatos, Annecy-tó környékét. Meglátogatjuk Provance legmagasabb pontját, a Mont Ventoux holdbéli vidékét, a levenduláról híres Sault kisvárost, kerékpározunk a Luberon Nemzeti Parkban és az Oker-vidéken. Egy feledhetetlen biciklitúra vár rád, ha velünk tartasz.

Ajánlott felszerelés:

Javasoljuk, hogy egy kisméretű hátizsákba, vagy egy kerékpáros táskába pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározások során szükséged lehet, míg a kísérőautóban egy, maximum 20 kg súlyú táskában elfér a többi holmid.

Ruházat: strapabíró ruházat, amely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, papucs, világos napszemüveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa, esetleg esernyő. Ezen kívül fontos a kerékpáros sisak, kesztyű, pumpa.  Kerékpár: Mindenki saját, megbízható és jól szervizelt kerékpárjával vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt bringát biztosítani! Részletekért kattints ide! Trekking, City Bike vagy Mountain Bike típusú kerékpárra van szükség. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt, amit a kísérőautó szállít a kerékpározás alatt. Szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban. A kerékpárokat speciális kerékpárszállító tréleren fuvarozzuk Franciaországba, majd a túra végeztével vissza Magyarországra. A kerékpárokat és a kiszállítandó csomagokat 2019. július 23.-én az esti órákban gyűjtjük össze Budapesten. A pontos időpontról és helyszínről indulás előtt egy héttel küldünk információt.

Várható költőpénz szükséglet:

120-250 euro

Várható kötelező költségek:

25 euró/fő (szállás tax összesen, helyszínen fizetendő)

Vízum:

Érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szükség.

Étkezés:

A túra önellátó, de folyamatosan lesz alkalom élelmiszert vásárolni, illetve étteremben étkezni. Amit érdemes hoznod: Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, a müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az elvesztett energiát a bringázások során. Olvadásra hajlamos csokoládét, könnyen romlandó dolgokat azonban kérjük, ne hozz az utazásra.

Az ár nem tartalmazza:

a repülőjegyet vagy vonatjegyet Genfbe, a szállást (a választott kategória alapján külön fizetendő), az étkezéseket, a személyes költségeket, a belépőket, valamint a biztosításokat.

Az ár tartalmazza:

az utazásokat kisbusszal Franciaországban, a kerékpárok és a csomagok szállítását Magyarországról, a túravezetést, teljes körű asszisztenciát a kerékpározások során.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Kinek ajánljuk:

Minden kerékpározni szerető utasunknak jó szívvel ajánljuk kerékpártúránkat. Mivel kényelmes szálláson töltjük az éjszakákat és a kerékpározások nem túlságosan nehéz terepen történnek, kezdőket és családokat is szeretettel várunk!

Létszám:

12-16 fő

Nehézség:

Utazásunk során négy kerékpáros útvonalat járunk be. Nem kell számítani igen nehéz szakaszokra, de egy-két meredekebb emelkedő előfordul a bringázások során. A napi átlagos szint, amivel számolnunk kell kb. 200-300 méter. A csapattal kerékpározik egy tapasztalt kerékpáros túravezető, valamint folyamatosan a csapat közelében lesz egy kísérőautó, amely bármi gond esetén, biztonságos háttérként szolgál. 

Program:

1. nap: Budapest, Genf, Sault
2. nap: Sault, Provence: kerékpártúra, levendulafarm
3. nap: Sault, kerékpártúra az Albion-platón,  Gargas okker bánya
4. nap: Sault, kerékpártúra az Okker-vidéken
5. nap: Provence, Avignon, Annecy-tó
6. nap: Annecy-tó, kerékpártúra, hazautazás

Stílus:

gyalogtúra, biciklitúra

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.07.26 - 6 nap / 5 éj
129 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak