Szilveszter Párizsban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

129 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Franciaország fővárosa: a szerelem városa. A divat fővárosa. A festők, írók és filmesek fővárosa. A konyhaművészet fővárosa... Egy szokványos helynek mindig egy lépéssel a világ többi része előtt kell járnia, hogy ezek közül a klisék közül akár csak egyet is valamelyest igazságosan ítéljen meg - Párizsnak azonban csupán a leírásával oldalakat lehetne megtölteni

Utazás alapadatai:

Utazás: menetrendszerinti járattal
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


Középkategórájú szálloda, Párizs

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

December 30 (vasárnap)
Érkezés után teljes várost átfogó autóbuszos panoráma városnézés: Pompidou központ, Városháza, Bastille tér, bouquiniste-ek, Louvre negyede, Vendôme tér, Opera negyede, Concorde tér, Champs-Elysées, Diadalív, Trocadéro, Eiffel torony, Montparnasse negyed, Latin negyed (Sorbonne, Panthéon, Luxembourg kert). Transzfer a szállodába, majd Párizs leghíresebb múzeumainak meglátogatása: Invalídusok Dómja (I Napóleon sírja), Rodin múzeum, Orsay múzeum, az impresszionista festészet fellegvára. Délután séta a forgatagos Les Halles negyedben, amely hajdan Párizs gyomra volt, azaz a vásárcsarnok. Fakultatív vacsora a városban, majd fakultatív hajókirándulás a Szajnán (Szajna part Unesco Világörökség).

December 31 (hétfő)
Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos gyalogos és metrós városnézés: igazi különlegesség: Medici Katalin, IV Henrik, Victor Hugo nyomában fedezzük fel a Marais negyedet. A név utal a hajdani mocsaras, lápos területre, amely ma a párizsiak és külföldiek kedvenc kávézó és vásárló helye. Sétánk folyamán megtekintjük Párizs legfontosabb középkori városfalát a XII. sz. végéből, és látni fogjuk Párizs talán legöregebb házát az 1300-as évekből. A Szent Lajos szigeten keresztül elsétálunk a Cité szigetre, Párizs ókori bölcsőjére: Notre-Dame, Szent Kápolna (XIII. sz.-i üvegablak sorozat), virágpiac, Conciergerie. Délután megtekintjük a világhíres Louvre Múzeum csodálatos műkincseit (igény szerint magyar nyelvű, helyi tárlatvezetéssel). Séta a Tüilériák kertjében, majd szabadidő. Este fakultatív szilveszteri vacsora Párizs egyik éttermében.

Január 01 (kedd)
Reggeli után szabadprogram, majd kora délután a gyalogos és metrós városnézés folytatása. Este fakultatív vacsora a városban, séta a Champs-Élysées-n majd esti panoráma az Eiffel-toronyból.

Január 02 (szerda)
Reggeli, csomagok elhelyezése a csomagszobában, majd szabadprogram vagy fakultatív program a Versailles-i kastélyhoz (magyar nyelvű tárlatvezetéssel), kellemes séta a kertben. Délután transzfer a szállodából a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegyet,
 • 20 kg-os poggyász szállítását,
 • szállást 3*-os szállodában,
 • reggeli ellátást,
 • transzfert,
 • buszos városnézést
 • és a magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • repülőtéri illeték,
 • sztornóbiztosítás 1%,
 • foglalási díj,
 • és a betegség-, balest- és poggyászbiztosítás,
 • Versailles-i kastély fakultatív kirándulás,
 • Szilveszteri vacsora: kb. 130 EUR/fő

Helyszínen fizetendő:

 • múzeum bérlet állami múzeumok, műemlékek (idő és költség takarékos, sok helyen sorban állás nélküli bejutást biztosít. 26 év alattiaknak az állami múzeumok és műemlékek látogatása ingyenes) (opcionális): €48 (2 napos)
 • Vacsora a város szívében (opcionális): €18 / fő / alkalom
 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő (kötelező): €1,5/fő/éj

 

Tervezett menetrend (Air France)

2018.12.30. Budapest 06:00 - Párizs 08:25

2019.01.02. Párizs 20:45 - Budapest 22:55

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Térkép
Fakultatív programok
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.12.30 - 4 nap / 3 éj
129 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak