A fényűző Nizza és Monaco

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

132 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

A fényűző Nizza és Monaco
Repülővel a francia Riviérára Monaco a milliomosok városa Fürdőzés vagy múzeumlátogatás Nizzában

Program:

1. nap: Budapest – Nizza

Repülés Budapest – Nizza útvonalon. Várható érkezés a délutáni órákban, majd a szállodába megyünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat. Szabadprogram. Szállodánk a reptér közelében fekszik, közvetlenül előtte buszmegálló, ahonnan könnyen be lehet jutni a városközpontba. A szálláson nincs 3 ágyas elhelyezési lehetőség. Vacsorázási lehetőség a környéken.

2. nap: Nizza

Reggeli után helyi busszal megyünk a város központjába, ahol gyalogos séta, városnézés. Nizza látnivalóit mutatja be az idegenvezető: piac, mely a kikötő közelében található, Messena tér, óváros, majd az e fölé magasodó kilátó, ahonnan szép rálátás van a városra és a tengerparti öbölre, a kikötőben megtekintjük a szép jachtokat.... A nap további részében szabadprogram, pihenés a nizzai tengerparton, vagy meg lehet tekinteni Nizza több színvonalas múzeumának egyikét. A szállodától a tengerpart fürdésre alkalmas része kb. 300 m-re van.

3. nap: Nizza – Monaco – Nizza (45 km)

Reggeli után kirándulás Monacóba, a fény és pompa csodálatos városába. Vonattal indulunk a monacói programunkra (vonatjegy a helyszínen fizetendő). Megérkezésünk után felmegyünk Monaco központjába, ahol felkeressük a Nagyhercegi palotát. Ezt belülről is megtekintjük. Innen átsétálunk a katedrálishoz, ahol a hercegi család több tagjának sírja is megtalálható. A híres színésznőből lett hercegnő Grace Kelly is ültettet virágokat abba a kertbe, melyen áthaladva érjük el az Óceonográfiai múzeumot. A monacói szikláról lesétálunk, megtekintjük a jachtokkal díszített kikötőt. Ennyi elegáns, csodaszép jacht együtt szinte sehol sincs a világon. Sétálunk a Forma1 versenypálya egyik szakaszán és felmegyünk Monte Carlóba, a Casinóhoz. Itt méregdrága autókban gyönyörködhetünk a Casinó bejáratánál. A játékos kedvűek kipróbálhatják szerencséjüket az egyik játékteremben. (Megfelelő öltözet és min. betöltött 18 év szükséges.) Programunk után este ér vissza vonatunk Nizzába.

4. nap: Nizza - Budapest

Délelőtt szabadidő, majd kimegyünk a közeli repülőtérre. A délutáni órákban indul repülőnk. Budapestre érkezés a menetrend függvényében várhatóan a kora esti órákban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.10.20 - 4 nap / 3 éj
132 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak