Wales, kastélyok és várak

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

278 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel

Wales területe a történelmi idők előtt is lakott volt, római hadseregek állomásoztak itt és a középkori nemesség építette fel várait. Wales egyike az Egyesült Királyság alkotta négy országnak, kis városok, a hatalmas zöld mezők, a tengerpart és sziklaormokon álló masszív várak mind arra várnak, hogy elkápráztassák szemet gyönyörködtető látványukkal.

1. nap
Elutazás átszállással Cardiff-ba, Wales fővárosába, ahol az ókori rómaiak után Hódító Vilmos korabeli vár mellett a Millenium Stadion magasodik. Transzfer a szállodába, Swanseába (70 km).

2. nap
Reggeli, majd egész napos kirándulás Swansea - Pembroke - St. David útvonalon (260 km). Az impozáns Carew Kastély megtekintése, majd utazás a Pembrokshire part mentén a Bíborosi Palotához - Szt. Dávid Katedrális -, melynek eredeti épülete a 6. században lett alapítva. A katedrális megtekintése és továbbutazás a Whitesand Bay-hez, amely Wales egyik legszebb tengerparti strandja. Lehetőség szerint kis szabadidő, pihenés (időjárás függvénye). Szállás Swanseában.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos program Swansea - Penderyn - Tretower - Blaenavon - Cardiff útvonalon (140 km). Látogatás a Penderyn whisky desztillálóban, mely Brecon Beacons látványos hegyvidék és Nemzeti park mellett található Dél-Wales-ben. Itt a 19-ik századtól kezdve készítik kereskedelmi forgalomba az italt, és a whiskyn kívül likőröket is gyártanak. Következő helyszín a Blaenavon ipari terület, mely az UNESCO Világörökség része. Továbbutazás a Tretower Court α Castle és annak meglátogatása - a 900 éves műemlék terület befolyásos walesi családok kezében volt, a kastélyban a nemesi élet kifinomult hétköznapjai tekinthetők meg a történelmi Breconshire megyében. Szállás Cardiff-ban.

4. nap
Cardiff Wales székhelye, különleges látnivalókkal, elsőrendű szórakozási lehetőségekkel és csodás üzletekkel. Mindez gyalogos távolságban elérhető a 2000 éves történelemmel bíró városban. Reggeli a szállodában, délelőtt  panorámás városnézés Cardiffban, majd a St. Fagan Múzeum megtekintése történelmi épületekkel, skanzen jelleggel, Cardiff Kastély gótikus lakosztályaival (kb. 3 órás program). A kastély jelen állapotában több stílust is képvisel: római erődítmény, impresszív normann kastély és egy különleges viktoriánus fantázia eredménye, köszönhetően igen befolyásos és gazdag tulajdonosának. Belsejében a  mesebeli lakosztályok gazdagsága lenyűgöző. Szállás Cardiffban.

5. nap
Reggeli után egész napos kirándulás Cardiff - Caerleon - Chepstow - Tintern - Cardiff útvonalon (140 km). Carleon megtekintése - a római korban Isca néven ismert városban az erőd és a fürdők meglátogatása. A helység a római légiók állandó bázisa volt és egyben Carleonból ered  Artúr király legendája is. Chepstow-ban a 11 századi, nagyon jó állapotban megmaradt kastély következik, mely dél-kelet Walesben egy folyóparti magaslaton áll és a 11. században kezdték el építeni.A kastély lenyűgöző látványú, ahol szinte tapinthatók a történelmi évszázadok. Végezetül Tinternben a csodás környezetben lévő apátság maradványainak látványa nyűgözi le a látogatót a Wye völgyben. Visszautazás Cardiffba, ahol szállás.

6. nap
Reggeli, majd szabad program a transzfer idejéig. A csomagok elhelyezése a szálloda csomagszobájában. Transzfer a repülőtérre, megérkezés Budapestre a menetrend szerint, átszállással. A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.

Az ár tartalmazza:

utazást a leírt útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, transzfereket lékondícionált autóbusszal, 5éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.

Az ár nem tartalmazza:

repülőtéri illetékek, felárak és fakultatív programok* (belépők díját nem tartalmazzák).

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.12 - 6 nap / 5 éj
278 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak