WALES - KASTÉLYOK ÉS VÁRAK - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

289 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Besorolás: 5*

WALES - KASTÉLYOK ÉS VÁRAK - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS
Csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel Cardiff - Swansea – Premboke – St. Davids - Penderyn – Tretower – Blaenavon – Cardiff - Caerleon – Chepstow – Tintern - Cardiff Időpont: 2019. június 12-17. Wales - kastélyok és várak 1. nap: Budapest - Cardiff Elutazás menetrend szerint, átszállással a délutáni órákban Cardiff-ba, Wales fővárosába, ahol a római romokra épült vár mellett a Millennium Stadion magasodik. Megérkezés az esti órákban. Továbbutazás Swansea-be, transzfer a szállodába. Szállás Swansea-ben. Wales - kastélyok és várak 2. nap: Swansea – Premboke - St. Davids Reggeli, majd egész napos kirándulás Swansea – Pembroke – St. Davids útvonalon. Az impozáns Carew Kastély megtekintése, majd utazás a Pembrokeshire part mentén a Bíborosi Palotához – Szent Dávid Katedrális –, melyet a VI. században alapítottak. A katedrális megtekintése és továbbutazás a Whitesand Bay-hez, amely Wales egyik legszebb tengerparti strandja. Lehetőség szerint kis szabadidő, pihenés az időjárás függvényében. Szállás Swansea-ben. Wales - kastélyok és várak 3. nap: Penderyn – Tretower - Blaenavon Látogatás a dél-walesi Penderyn whisky lepárlóüzemben, mely Brecon Beacons látványos hegylánca és nemzeti parkja mellett található. Blaenavon ipartörténeti műemlékeinek megtekintése, amelyek az UNESCO Világörökség részét képezik. A város egy XVIII. században megnyílt vasfeldolgozó köré épült, mely ma múzeum. Továbbutazás a Tretower Court and Castle-hoz, a kastély meglátogatása. A 900 éves műemlékterület befolyásos walesi családok kezében volt, a kastélyban a nemesi élet hétköznapjainak tárgyi emlékei tekinthetők meg. Szállás Cardiffban. Wales - kastélyok és várak 4. nap: Cardiff Reggeli a szállodában, délelőtt panoráma városnézés Cardiffban. Látogatás a skanzen jellegű Szent Fagans Nemzeti Történeti Múzeumban, majd a Cardiff Kastély gótikus lakosztályainak megtekintése. Szállás Cardiffban. Wales - kastélyok és várak 5. nap: Caerleon - Chepstow - Tintern Reggeli után egész napos kirándulás érintve Caerleon, Cheptow és Tintern településeit. A római korban Isca néven ismert Caerleonban az erőd és a fürdők meglátogatása. Chepstow-ban a XI. századi, román stílusban épült vár megtekintése. Tinternben a festői Wye völgyben fekvő apátság romjainak látványa nyűgözi le a látogatót. Visszautazás Cardiffba, ahol szállás. Wales - kastélyok és várak 6. nap: Cardiff, Budapest Reggeli, majd szabad program. Délután transzfer a repülőtérre, megérkezés Budapestre a menetrend szerint, átszállással a késő esti órákban. Minimum létszám: 15 fő.

Az ár tartalmazza:

  • utazás menetrend szerinti légitársaság repülőjárataival, átszállással Budapest – Cardiff – Budapest útvonalon, turista osztályon
  • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal
  • 5 éjszakai szállás középkategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
  • reggelis ellátás
  • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

  • illetékek
  • belépőjegyek felára
  • borravalók
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás

Szállás:

Középkategóriájú, helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.12 - 6 nap / 5 éj
289 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak