Felhőkarcolók, sivatag, Dubai!

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

299 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Felhőkarcolók, sivatag, Dubai!

·          Modern felhőkarcolók és mecsetek

·          Fakultatív jeep safari a homokdűnék közt

·          Abu Dhabi csodás mecsete és mesés paloták

·          Vásárlás a fűszerpiacon és az arany szukban

Program:

Az alábbi program 2019. július 1-je előtt induló útjainkra érvényes. Az utána induló utak programjai még előkészítés alatt állnak.


1. NAP: MAGYARORSZÁG – DUBAI

Elutazás Budapestről, a repülőgép menetrendjének megfe­lelően érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérről a szállodába. Elfoglaljuk szállásunkat (4 éj), majd vacsora.

2. NAP: DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Kirándulásunk első megál­lóhelye a Marina városrészben a csatorna partja, a világhírű csa­vart toronnyal szemben (Infinity tower). Ezt követően a híres Pálma-szigetet keressük fel, ahol megtekintjük az Atlantis The Palm szállodát. Majd egy kicsit hosszabb megálló követke­zik a Souk Madinat Jumeirah-ban, amit az útikönyvek „Dubai Velencéje”-ként emlegetnek. Ezt követően a híres Burj Al Arab szállodánál állunk meg fotózni. A 7*-ra minősített szuperszál­loda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátoga­tottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mellette elterülő partszakaszt. Ezután a régi városrész felé vesszük az irányt, amikor lehetőség lesz megtekinteni a Jumeirah mecsetet, Dubai legnagyobb és leghíresebb mecse­tét. A régi városrészben a kirándulást a Textil piacon (Mina Bazaar) kezdjük, majd a híres vízitaxival átkelünk a Creek-en és meglátogatjuk a Fűszerpiacot és Aranypiacot. A piacokon lesz lehetőség nézelődni és vásárolni. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifa-ba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szemléltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki előzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak előre rendelünk jegyet (63 USD/fő), amivel a 124–125. emeleten csodálhatják meg a panorámát. Azok, akik nem mennek fel a toronyba, a Dubai Mallban tudnak ez idő alatt nézelődni és vásárolni. A Dubai Mall-ban található a világ egyik legnagyobb tengeri akváriuma, amely a bevásárló központ folyosójáról is megtekinthető ingyenesen. Szintén a Dubai Mall-ban található a világ legnagyobb zenére táncoló szökőkútja, amely megtekintése után visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

3. NAP: DUBAI – SHARJAH – DUBAI

Reggeli után az öböl gyöngyszemeként is emlegetett – a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvő – Sharjah-ba kirándu­lunk. Sharjah emírség az egyetlen, amely mind a hat emírség­gel határos. Azonos nevű fővárosa a harmadik legnagyobb város az Egyesült Arab Emírségekben, a modern toronyházak látvá­nyán túl számos kulturális lehetőséget kínál a látogatóknak. A városnézés első megállóhelye a híres Kulturális tér (Quran roundabout, amelyet nagyon szépen felújított kulturális épü­letek kereteznek, középen pedig egy hatalmas nyitott Korán könyve szobor díszít. Innen visszaindulunk Sharjah központja és óvárosa felé. Utunk során a busszal elhaladunk a sharjah-i tengerparton, megtekinthetjük a hagyományos fából készült kereskedő- és halászhajók kikötőjét. A régi városrészben meg­tekintjük a Sharjah Erődöt, illetve az ország legrégebbi piacát, az „Al Arsa Souk”-ot és a Hagyományok Múzeumát. Innen bus­szal folytatjuk utunkat a híres központi piacra vagy Kék piacra, ahol lehetőség van nézelődni és vásárolni egyénileg. Délután fakultatív programlehetőség: Sivatagi szafari. A terepjáróval a dűnék között haladva megcsodálhatjuk a sivatag szépségét, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni. Este az oázisban megnézzük a gyönyörű naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacso­rán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra prog­rammal, vacsorával: 24.000,- Ft. A programot követően visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív prog­ramon, annak szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

4. NAP: DUBAI – AL AIN – DUBAI

Reggelit követően egy egész napos izgalmas fakultatív progra­mot kínálunk Önöknek Al Ainbe városába. A kirándulás során meglátogatjuk a Sheikh Zayed palotamúzeumot, az Al Ain erődöt és oázist, valamint Al Ain Nemzeti Múzeumot. Innen a Bawadi hotelbe megyünk, ahol büféebéddel várják a csopor­tot. Ebéd után megtekintjük a tevepiacot, végezetül pedig lehe­tőség lesz kiszállni és sétálni a Jebel Hafeet hegynél, ami egy kopár gyönyörű sziklás 1.200 m magas hegycsúcs az ománi határon, a tetején lévő kilátóhoz pedig szerpentinút visz fel. Fakultatív Al Ain kirándulás: 32.000,- Ft. Aki nem jön Al Ainba annak szabadprogram, fürdési lehetőség, pihenés vagy vásárlás Dubaiban (közlekedés egyénileg). Este vacsora már Dubaiban, az egész csoportnak, a Creek folyón, egy tipikus arab hajón (Dhow Cruise).

5. NAP: ABU DHABI – DUBAI – BUDAPEST

Reggeli után az Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkőként is ismernek. Meglátogatjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. legnagyobb és az Emirátusok leg­nagyobb mecsete. Ez lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas márvány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, ami Abu Dhabi első és legszebb luxusszál­lodája, márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel. Megállunk fényképezni a Cornich öböl és sétány mellett, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Itt lehetőség lesz lefényképezni a Louvre Abu Dhabi múzeumot. Ezt követően kimegyünk a Formula 1 versenypályá­hoz, külső fotózás. A kora esti órákban, a repülőgép menetrend­jének függvényében indulás a reptérre, és hazautazás. Ha valaki hosszabbítani szeretne, vegye fel kapcsolatot irodánkkal. Várhatóan éjfél után nem sokkal érkezés Budapestre.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.05.01 - 5 nap / 4 éj
299 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak