Varázslatos szilveszter New Yorkban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 4 éj

 

 

419 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Varázslatos szilveszter New Yorkban

[r]menetrend szerinti közvetlen repülőjárattal

központi 3*-os szállodában, kétágyas szobákban

reggeli

 

Garantált indulás!

Közvetlen repülőjárattal!

Kis létszámú csoport, max. 15 fő!

Magyar nyelvű idegenvezetés

Leiras:

1. nap   Budapest – New York

Elutazás Budapestről menetrend szerinti, közvetlen járattal New Yorkba, a felhőkarcolók városába. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás: New Yorkban, a Time Square-től mindössze 3 háztömbnyire (4 éj)

Szállás: Cambria Hotel & Suites Times Square 3*

 

2. nap  New York

Reggeli után egész napos panorámás városnézés az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városának központjában, az ünnepi díszbe öltözött Manhattanben: Battery Park, Wall Street, Freedom Tower, Chinatown, Little Italy, SoHo, Greenwich Village, Empire State Building (belépővel). A 102 szintes felhőkarcoló Midtown városrészben, az 5. sugárúton épült, Art Deco stílusban – a modern világ 7 csodájának egyikeként tartják számon. A kilátószintről csodálatos panoráma tárul elénk. Ezután folytatjuk a buszos városnézést: Egyesült Nemzetek épülete, Rockefeller Center, Central Park, Harlem. A program után transzfer a szállodába.

Késő délután közös séta a Time Square-re, ahol együtt köszönthetjük az Újévet a milliónyi ünneplővel. Délutántól egészen hajnalig számtalan szabadtéri program, koncert várja az érdeklődőket.

 

3. nap New York

Reggeli után szabadidő vagy fakultatív program: fedezze fel a téli köntösbe burkolózott város rejtett szépségeit, az amerikai filmek alapján szinte ismerős helyszíneket. Sétánkat Greenwich Village-ben kezdjük, mely egykor egy New Yorktól különálló vidéki kistelepülés volt, megtarthatta eredeti utcaszerkezetét, ebből következően ma élesen elüt a többi városrész rendezett alaprajzától. Az utcákat itt nem számozzák, hanem nevet adnak nekik.  Ezután New York legdivatosabb negyedébe, a SoHo-ba látogatunk, ahol számos híresség és modell is gyakran megfordul. Ezt követően a Chelsea piacon és a mellette kezdődő High Line Parkban folytatjuk utunkat, végül a „mindenki által ismert” Central Parkban fejezzük be.  Szabadidő vásárlásra vagy kipróbálhatják a korcsolyapályát, hóesés esetén akár a lovasszánozást is.

 

4. nap New York

Reggeli után komppal ellátogatunk a „Nagy Alma” szimbólumához, a fáklyát tartó hősnő szobrához – az ikonikus Szabadság-szoborhoz és Ellis Island-re. A Szabadság-szobrot és szigetet 1886. október 28-án avatták fel, majd a 100. évfordulóra teljesen felújították. A szobor jobb kezét és fejét megerősítették, az új fáklyát aranylevelekkel borították. A szobor az Amerikai Egyesült Államok jelképévé vált. Ellis szigete volt az első amerikai föld, ahol 1892 és 1954 között partra léptek a bevándorlók, itt fogadták őket és látták el a szükséges papírokkal. 1990 óta múzeumként működik, aki szeretné őseit felkutatni, itt megtalálja az eredeti bevándorlási dokumentumokat, így az ország minden tájáról érkeznek ide „családfa kutatók”. Az egyik leginformatívabb múzeum az USA-ban.

 

5-6. nap  New York – Budapest

Reggeli után szabadidő a város egyéni felfedezésére vagy fakultatív program: látogatás a lerombolt World Trade Center emlékparkba és múzeumba belépővel. 2001. szeptember 11. megrázó esemény volt minden amerikai életében és az egész világra jelentős hatást gyakorolt. Az egykori ikertornyok helyén ma emlékmű és múzeum áll, közvetlen a világkereskedelmi központ új tornya, a One World Trade Center mellett. A két óriási fémmedence az ikertornyok egykori helyét jelöli, peremükre az áldozatok neveit vésték. A múzeum ezek alatt, a föld mélyén található, ahol több tárgyi emléket is őriznek a 2001-es tragédiáról, köztük kiégett tűzoltóautókat, romok alatt talált használati tárgyakat.

Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a 6. napon.

 

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

Programok:

Fakultatív programok (minimum 10 fő esetén magyar idegenvezetővel):

Gyalogos városnézés Manhattanben ………………………………………… 10.000 Ft

World Trade Center 9/11 Emlékpark és Múzeum belépővel ………19.000 Ft

További információk:

Várható menetrend (változhat):

December 30.  Budapest – New York    11.501 - 16.05      LO 033

Január 3.         New York – Budapest    17.50 - 08.20 (érkezés másnap)LO 034 

További információk 2:

Ismerje meg New York-ot!

 

Ár tartalmazza:

4 éjszakai szállást központi, 3*-os szállodában, kétágyas szobákbanreggelitleírásban szereplő programokathelyszíni transzfereketszükséges belépőket a meghirdetett látnivalókhozmagyar nyelvű idegenvezetést

Ár nem tartalmazza:

nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 195 000 FtESTA engedély kb. 13 000 Ftútlemondási biztosítás 1,5%borravaló kb. 5 USD/fő/nap EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár197 000 Ftfakultatív programok3. és 4. fő részvételi díja229 000 Ft

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.12.30 - 6 nap / 4 éj
419 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak