USA keleti háromszög Fly and Drive 8 éjszakás egyéni körutazás bérautóval

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 10 nap / 8 éj

 

 

389 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 8 éjszaka
10 nap / 8 éjszaka
10 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: körutazás
Utazás: egyénileg
Szállás: Hotel

USA keleti háromszög Fly and Drive 8 éjszakás egyéni körutazás bérautóval

Az ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket (125 000 Ft/fő).
Baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, valamint sztornó biztosítást.
Belépőjegyeket, programokat.
Üzemanyagot, parkolási díjakat, autópálya díjakat.
ESTA belépési engedélyt, melyet ide kattintva igényelhet (14 USD/fő).

Az ár tartalmazza:

Nemzetközi repülőjegyet Budapest - New York - Budapest útvonalon egy átszállással (a nemzetközi járatokon: Fejenként 1 db max 23 kg-os feladott poggyászt tartalmaz az ár)
8 éjszakára szállást kétágyas szobákban önellátással (2 éj New York – 1 éj Corning – 1 éj Niagara Falls – 1 éj Lancaster – 2 éj Washington D.C. – 1 éj Philadelphia)

Autóbérlést
9 napra (New York repülőtéri felvétellel és leadással)

Budget Kategória: EDAR kategória: Mitsubishi Mirage vagy azonos kategória
Standard Kategória: IDAR kategória: Hyundai Elantra vagy azonos kategória

A bérlési díj tartalmazza:
Repülőtéri felvétel és leadás díja, második vezető díja, CDW biztosítás, törés-lopás biztosítás, korlátlan km használat, helyi adók.

FONTOS: A vezető nevére kiállított dombornyomott hitelkártyán kb. 600-800 USD/autó kauciót zárolnak, a kaució készpénzben nem fizethető.
Az autót teli tankkal veszik fel. A felvételkor el kell döntenie, hogy teli tankkal adják le vagy előre kifizetnek egy tank üzemanyagot és üresen adják le. Ha ez utóbbit választják és mégis megtankolja az autót, annak a díját nem térítik vissza.

Előleg:

A teljes összeg 60%-a, mely foglaláskor fizetendő. Indulástól számított egy hónapon belül, foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Létszám:

min. 2 fő

Program:

1.nap
Megérkezés New York nemzetközi repülőtérre, bérautó felvétele

2. nap
New York felfedezése. Javasolt programok: Szabadságszobor, Ellis Island, Wall Street, Times square, Central Park, Empire State Building, Heilkopteres túra 
(2 éjszaka): szállás New York: Hotel 3*

3. nap
Útvonal: New York - Corning (400 km, kb. 4 óra) A Catskill hegységet átszelve érkeznek Corning városába. Itt látható a világ legnagyobb üveg múzeuma, ahol a forró üveg megmunkálásának művészetét is bemutatják (ajándék belépő a múzeumba).
(1 éjszaka) szállás Corning: Hotel 2-3* 

4. nap
Útvonal: Corning – Niagara vízesés (235 km, kb. 2 óra 45 perc) A világhírű Niagara vízesést érdemes mind az amerikai mind a kanadai oldalról megtekinteni. Május és október között Maid of the Mist hajótúra során közelről is megismerkedhetnek a hatalmas vízesés erejével. Az esőkabátot semmiképpen ne felejtsék otthon!
(1 éjszaka) szállás Niagara Falls: Hotel 3*

5.nap
Útvonal: Niagara Falls – Lancaster (560 km, kb. 6 óra) Az Appalach Hegységen keresztül jutnak Lancaster megyébe, ahol hullámzó dombok, szélmalmokkal tűzdelt ültetvények és lovas kocsik látványa fogadja az utazót.
(1 éjszaka) szállás Lancaster: Hotel 2-3*

6. nap
Útvonal: Lancaster – Washington DC (200 km, kb. 2 óra 15 perc). Pennsylvania megyében mintha megállt volna az idő, itt élnek a német bevándorlók leszármazottjai, az Amish családok, autók, telefon és sok esetben elektromos áram nélkül. Útban Washington DC felé érdemes kitérőt tenni a közeli Georgetown felé.

7. nap
Washington javasolt fakultatív programok: Fehérház, Lincoln Memorial, Arlington temető, Smithsonian Intézet múzeumai.
(2 éjszaka) szállás Washington DC: Hotel 3-4*

8. nap
Útvonal: Washington DC - Philadelphia (230 km, kb. 2 óra 30perc) Körutazásuk utolsó állomása Philadelphia, ahol a Függetlenségi Nyilatkozatot 1776-ban aláírták. Javasolt látnivalók: Liberty Bell, Independence Hall és a Philadelphia Szépművészeti Múzeum.
(1 éjszaka) Philadelphia: Hotel 2-3*

9. nap
Útvonal: Philadelhia – New York JFK nemzetközi repülőtér (180 km, kb. 2 perc). Bérautó leadása New York nemzetközi repülőtéren. Hazautazás.

FONTOS: kérjük, időben adják le a bérelt autót, nemzetközi járat előtt javasolt 3 órával indulás előtt a repülőtéren lenni. 

10. nap
Hazatérés Budapestre.

 

Stílus:

körutazás

Vízum:

Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utas felelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. ESTA engedély (biometrikus - bordó - útlevél másolata kell hozzá, repülőjegy kiállítása előtt, de indulás előtt minimum 72 órával kérvényezhető Irodánkon keresztül). Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít, alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, illetve. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.11.07 - 10 nap / 8 éj
389 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak