Keresztül Amerikán, a legendás 66-os út

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 16 nap / 14 éj

 

 

1 177 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
16 nap / 14 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Keresztül Amerikán, a legendás 66-os út

[r]menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

reggeli, 2 alkalommal vacsora

1. Mert azon a legendás útvonalon haladhat végig, amely egyesült államok egy bizonyos időszakának meghatározója volt. Az ország életében ikonikus, legendákkal és történelemmel bír. Számos amerikai család életének meghatározó eleme.

2. Chicagotól Santa Mónikáig, számtalan államon keresztül utazva megismerheti az amerikai vidéki élet minden elemét, történetét, hétköznapjait. Betekinthet családok, közösségek életébe. Ott lehet az "úton".

3. Az utazás megkoronázásaként végigrepülhet a Grand Kanyon felett, próbára teheti a szerencséjét Las Vegasban, megnézheti a Sunset Boulevard-ot és megismerkedhet Hollywood sztárok lakhelyével is.

 

Kis létszámú csoport, max. 9 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leiras:

1. nap: Budapest – Chicago

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Chicagoba. Érkezés után transzfer a szállodába welcome vacsora egy helyi étteremben. Szállás Chicagoban. (1 éj)

2. nap: Chicago – Springfield

Eljött a nagy nap, ma megkezdjük utunkat legendás 66-os úton. Chicago-tól a Pontiack trail-en haladunk majd rátérünk a 66-os útra. Útközben többször megállunk így az Rt 66 múzeumban is. Szállás Springfieldben. (1 éj).

3. nap: Springfield - Lebanon

Mai utazásunk első részében megnézünk egy 1931-ből való téglaborítású kétsávos szakaszt, majd haladunk tovább, régi töltőállomások, kisvárosok kísérik az utunkat a maguk történeteivel színezve a látnivalókat. Megállunk a híres Country Classic Cars kereskedésnél. A napunk végén meglátjuk a híres Sziklák Lánca hidat, St. Louis közelében. Szállás  Lebanon-ban (1 éj).

4. nap: Lebanon - Tulsa

A mai napon Kansas államba érkezünk. Számtalan látnivaló kíséri ma is az utunkat. A híres Rainbow –híd (Szivárvány-híd) apró, öreg, ám ma is működő benzinkutak, éttermek, Vintage Iron Motorcycle Múzeum (Steve McQueen, Harley Davidson motorkerékpárjainak a gyűjteménye), Totem Pole Park, The Blue Whale. Szállás Tulsa-ban(1 éj).

5. nap: Tulsa - Clinton

Napunk első érdekessége a Seaba filling Station, 66 db-os motorkerékpár gyűjteménye, amelyben 1908-tól napjainkig találhatóak motorkerékpárok. Majd a kör alakú csűr, a Round Barn, a klasszikus Vadnyugaton járunk már, a National Cowboy & Western Heritage Múzeum is kötelező megálló. A nap végén felkeressük a South Canadian folyó felett ívelő 38-arch bridge-et (38 íves-hidat). A napot az Oklahoma Route 66 Múzeumban zárjuk. Szállás Clinton-ban(1éj).

6. nap: Clinton - Amarillo

A texas-i Nagy Síkságon haladunk tovább, megtekintjük a 30-as évek építészeti szenzációját jelentő U Dropp Inn Conoco töltőállomást, megállunk a Dórkötél Múzeumnál. Messziről vonzza a tekintetünket a Groom-nál álló óriás kereszt majd a híres Cadillac Ranch, a 10 db, ferdén a földbe ásott, grafittikkel borított kiégett autója. Szállás Amarillo-ban (1 éj).

7. nap: Amarillo - Santa Fe

A mai napon eljutottunk a Chicago – Los Angeles távolság, a 66 – os út feléhez.  Texas és új-Mexikó határán megnézzük az 1926-ban épült Glenrio „szellemvárosát”. Szállás Santa Fe-ben (1 éj).

8. nap: Santa Fe – Gallup

Santa Fe-ből Gallup-ba haladva a 66-os régi éttermeiben, út menti szállodáiban, az „arany idők” hangulatával, stílusával, életérzésével találkozhatunk. Szállás Gallup-ban(1éj).

9. nap: Gallup – Flagstaff

Reggeli után a Forest Nemzeti Parkon áthaladva a késő Triász emlékeivel is találkozhatunk, megállunk a híres arizonai meteor kráternél, a nap végén a Walnut Creek kanyonnál is időzünk egy kicsit. Szállás Flagstaff-ben(1éj).

10. nap: Flagstaff – Grand Canyon – Williams

Megérkezünk a Colorado folyó, Grand Canyon-jához. Egy IMAX filmet nézünk meg a parkban, a Grand kanyon titkairól, majd egy különleges élményt ígérő helikopter túrán veszünk részt a kanyon felett. Szállás Williams-ben(1éj).

11. nap: Williams – Las Vegas

Első megállónk egy különleges helynél a Grand Canyon barlangoknál lesz, majd folytatjuk tovább az utunkat, tipikus benzinkutak, éttermek, elhagyott városok mellett. A nap végén megérkezünk a hírhedt városba Las Vegas-ba. Szállás Las Vegasban (2 éj)

12. nap: Las Vegas

A mai nap a kikapcsolódásé, Las Vegas felfedezéséé. Egy játék egy kaszinóban, egy séta a látványos szállodák között, egy különleges vacsora, vagy egy koncert a Caesar’s Palace - ban, vagy egy Circle Soleil előadás, felejthetetlenné teheti a napunkat.

13. nap: Las Vegas - Los Angeles/Santa Monica

Reggel megkezdjük az utunk utolsó szakaszát, magunk mögött hagyva Las Vegast, Calico elhagyott ezüst városát, megérkezve a santa monica-i kikötőbe az „End of the Trail” tábla alatt ér véget a 4300 km-es utazásunk. Szállás Los Angeles-ben(2 éj).

14. nap: Los Angeles

A mai napon egy szervezett autóbuszos városnézés keretében felfedezzük Los Angeles látnivalót.

15-16. nap: Los Angeles – Budapest

Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre. Hazaérkezés a 16. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Grand Canyon Nemzeti Park

 

További információk 2:

 

Ismerje meg a legendás
66-os utat!

Ár nem tartalmazza:

nemzetközi repülőjegy illetékkelkb. 245 000 FtESTA engedély díjakb. 13 000 Ftútlemondási biztosítás1,5%borravalókkb. 80 USD/fő  EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár310 000 Ftmúzeumi, látványossági belépők (helyszínen fizetendőek)kb. 120 USD

Ár tartalmazza:

14 éjszakai szállást, helyi 3- 4*-os szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátást, 2 alkalommal vacsorátprogram szerinti transzfereket, utazást 15 fős minibusszalhelyi magyar nyelvű csoportkísérést és idegenvezetésthelikopteres repülést a Grand Kanyon felett

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.05.07 - 16 nap / 14 éj
1 177 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak