Keresztül Amerikán, a legendás 66-os út

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 16 nap / 14 éj

 

 

1 177 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
16 nap / 14 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Keresztül Amerikán, a legendás 66-os út

[r]menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

reggeli, 2 alkalommal vacsora

1. Mert azon a legendás útvonalon haladhat végig, amely egyesült államok egy bizonyos időszakának meghatározója volt. Az ország életében ikonikus, , legendákkal és történelemmel bír. Számos amerikai család életének meghatározó eleme.

2. Chicagotól-Santa Mónikáig, számtalan államon keresztül utazva megismerheti az amerikai vidéki élet minden elemét, történetét, hétköznapjait. Betekinthet családok, közösségek életébe. Ott lehet az "úton".

3. Az utazás megkoronázásaként végigrepülhet a Grand Kanyon felett, próbára teheti a szerencséjét Las Vegasban, megnézheti a Sunset Boulevard-ot és megismerkedhet Hollywood sztárok lakhelyével is.

 

Kis létszámú csoport, max. 9 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leiras:

1. nap: Budapest – Chicago

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Chicagoba. Érkezés után transzfer a szállodába welcome vacsora egy helyi étteremben. Éjszaka Chicagoban. (1 éj)

2. nap: Chicago – Springfield

Eljött a nagy nap, ma megkezdjük utunkat legendás 66-os úton. Chicago-tól a Pontiack trail-en haladunk majd rátérünk a 66-os útra. Útközben többször megállunk így az Rt 66 múzeumban is. Éjszaka Springfieldben. (1 éj).

3. nap: Springfield - Lebanon

Mai utazásunk első részében megnézünk egy 1931-ből való téglaborítású kétsávos szakaszt, majd haladunk tovább, régi töltőállomások, kisvárosok kísérik az utunkat a maguk történeteivel színezve a látnivalókat. Megállunk a híres Country Classic Cars kereskedésnél. A napunk végén meglátjuk a híres Sziklák Lánca hidat, St. Louis közelében. Éjszaka Lebanon-ban (1 éj).

4. nap: Lebanon - Tulsa

A mai napon Kansas államba érkezünk. Számtalan látnivaló kíséri ma is az utunkat. A híres Rainbow –híd (Szivárvány-híd) apró, öreg, ám ma is működő benzinkutak, éttermek, Vintage Iron Motorcycle Múzeum (Steve McQueen, Harley Davidson motorkerékpárjainak a gyűjteménye), Totem Pole Park, The Blue Whale. Éjszaka Tulsa-ban(1 éj).

5. nap: Tulsa - Clinton

Napunk első érdekessége a Seaba filling Station, 66 db-os motorkerékpár gyűjteménye, amelyben 1908-tól napjainkig találhatóak motorkerékpárok. Majd a kör alakú csűr, a Round Barn, a klasszikus Vadnyugaton járunk már, a National Cowboy & Western Heritage Múzeum is kötelező megálló. A nap végén felkeressük a South Canadian folyó felett ívelő 38-arch bridge-et (38 íves-hidat). A napot az Oklahoma Route 66 Múzeumban zárjuk. Éjszaka Clinton-ban(1éj).

6. nap: Clinton - Amarillo

A texas-i Nagy Síkságon haladunk tovább, megtekintjük a 30-as évek építészeti szenzációját jelentő U Dropp Inn Conoco töltőállomást, megállunk a Dórkötél Múzeumnál. Messziről vonzza a tekintetünket a Groom-nál álló óriás kereszt majd a híres Cadillac Ranch, a 10 db, ferdén a földbe ásott, grafittikkel borított kiégett autója. Éjszaka Amarillo-ban (1 éj).

7. nap: Amarillo - Santa Fe

A mai napon eljutottunk a Chicago – Los Angeles távolság, a 66 – os út feléhez.  Texas és új-Mexikó határán megnézzük az 1926-ban épült Glenrio „szellemvárosát”. Éjszaka Santa Fe-ben (1 éj).

8. nap: Santa Fe – Gallup

Santa Fe-ből Gallup-ba haladva a 66-os régi éttermeiben, út menti szállodáiban, az „arany idők” hangulatával, stílusával, életérzésével találkozhatunk. Éjszaka Gallup-ban(1éj).

9. nap: Gallup – Flagstaff

Reggeli után a Forest Nemzeti Parkon áthaladva a késő Triász emlékeivel is találkozhatunk, megállunk a híres arizonai meteor kráternél, a nap végén a Walnut Creek kanyonnál is időzünk egy kicsit.   Éjszaka Flagstaff-ben(1éj).

10. nap: Flagstaff – Grand Canyon – Williams

Megérkezünk a Colorado folyó, Grand Canyon-jához. Egy IMAX filmet nézünk meg a parkban, a Grand kanyon titkairól, majd egy különleges élményt ígérő helikopter túrán veszünk részt a kanyon felett. Éjszaka Williams-ben(1éj).

11. nap: Williams – Las Vegas

Első megállónk egy különleges helynél a Grand Canyon barlangoknál lesz, majd folytatjuk tovább az utunkat, tipikus benzinkutak, éttermek, elhagyott városok mellett. A nap végén megérkezünk a hírhedt városba Las Vegas-ba. Éjszaka Las Vegasban (2 éj)

12. nap: Las Vegas

A mai nap a kikapcsolódásé, Las Vegas felfedezéséé. Egy játék egy kaszinóban, egy séta a látványos szállodák között, egy különleges vacsora, vagy egy koncert a Caesar’s Palace - ban, vagy egy Circle Soleil előadás, felejthetetlenné teheti a napunkat.

13. nap: Las Vegas - Los Angeles/Santa Monica

Reggel megkezdjük az utunk utolsó szakaszát, magunk mögött hagyva Las Vegast, Calico elhagyott ezüst városát, megérkezve a santa monica-i kikötőbe az „End of the Trail” tábla alatt ér véget a 4300 km-es utazásunk. Éjszaka Los Angeles-ben(2 éj).

14. nap: Los Angeles

A mai napon egy szervezett autóbuszos városnézés keretében felfedezzük Los Angeles látnivalót.

15-16. nap: Los Angeles – Budapest

Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre. Hazaérkezés a 16. napon.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Grand Canyon Nemzeti Park

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

További információk:

Várható menetrend (változhat):

május 01.   Budapest - Amsterdam            06:30-08:40   KL 1972 

május 01.   Amsterdam  - Chicago              03:55-15:25   KL 611

május 15.  Los Angeles - Amsterdam          13:45-09:05 (másnap)    KL 602

május 16.  Amsterdam - Budapest              11:20-13:15    KL 1975

Ár tartalmazza:

14 éjszakai szállást, helyi 3- 4 *- os szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátást , 2 alkalommal vacsorátprogram szerinti transzfereket, utazást 15 fős minibusszalhelyi magyar nyelvű csoportkísérést és idegenvezetésthelikopteres repülést a Grand Kanyon felett

Ár nem tartalmazza:

nemzetközi repülőjegy illetékkelkb. 245 000 FtESTA engedély díjakb. 13 000 Ftútlemondási biztosítás1,5%borravalókkb. 5 USD/fő/nap  EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár310 000 Ftmúzeumi, látványossági belépők (helyszínen fizetendőek)kb. 120 USD

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.05.01 - 16 nap / 14 éj
1 177 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak