USA Keleti part körutazás

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

629 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel

USA Keleti part körutazás

Út leírás:

Utazás időtartama: 9 nap/ 7 éjszaka
Indulási időpontok: IV.15.
Utazás: KLM menetrend szerinti járatával, átszállással Amszterdamban
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban, 3*-os szállodákban (helyi besorolás)
Ellátás: reggeli
Minimum létszám: 20 fő

PROGRAM
1.nap: Indulás a reggeli órákban Budapestről, érkezés délután Bostonba, transzferrel egybekötött városnézés Bostonban, az Amerikai Egyesült Államok egyik legszebb és egyben egyik legrégebbi városában, amelynek történelme mintegy 400 évre nyúlik vissza. Bsoton jelentős szerepett játtszott az Amerikai Függetlenségi Háború idején. A Bostoni sortűz, amelynek során a brit hadsereg katonái belelőttek a Boston utcáin tüntető tömegbe, meghatározó előzménye volt a háborúnak. A Teatörvény bevezetése utáni Bostoni teadélután eseményei,pedig lavinaszerűen indították el az Amerikai Függetlenségi Háború eseményeit. A város egyik legszebb épülete a Massachusetts State House azaz a kapitólium épülete, a legizgalmasabb negyede pedig a Downtown Crossing, ahol rengeteg üzletet találunk, itt van a híres bostoni Chinatown is. Szállás elfoglalása.
2.nap: A reggelit követően indulás Plymouthba, amely fontos helyet foglal el Amerika történelmében, kultúrájában. Itt kötött ki a Mayflower, az első angol telepeseket szállító hajó. Néhány órás városnézés után tovább indulunk Newport-ba, melynek macskaköves utcái mentén a gyarmati stílus fényűző kúriái állnak. Évente több százezren keresik fel a védettség alatt álló épületeket, melyek közül az egyik legnépszerűbb a Vanderbilt család által 1895-ben építtetett The Breakers. A 70 szobás nyári ?lak? az itáliai reneszánsz stílus jegyében készült, kilátással Newport híres partmenti szikla-sétányára. Szállás Newportban.
3.nap: Reggeli a szállodában, majd indulás New Yorkba. Utunkat egy rövid időre megszakítjuk New Havenben, hogy megcsodáljuk a Yale Egyetem csodálatos épületeit. Tovább utazás az Egyesült Államok legdivatosabb városába, amely nem pihen és nem alszik, itt mindig és mindenütt történik valami. Újabb és újabb kiállítások a Metropolitan Múzeumban, utcaszínház a Washington téren, szabadtéri divatbemutató egy könyvtár mögött, amatőr görkorcsolya bemutató a Central Parkban és még sorolhatnánk. Városnézés ebben a csodálatos városban, a Szabadságszobor, a Times Squre, az Empire State Building, és Manhatten otthonában, hogy csak a leghíresebbeket említsük. Szállás New Yorkban (2éj).
4.nap: Mai napunkat New York részletesebb megismerésével töltjük. Ellátogatunk az Empire State Building-hez. Az épület New York Manhattan kerületében a 34. utca és az Ötödik sugárút sarkán magasodik, nevét New York állam becenevéből kapta (Empire State). Lehetőség a Szabadságszobor meglátogatására, amely a Liberty Islanden található, a Hudson folyó torkolatánál. A rézből készült szobrot Franciaország adományozta az országnak, az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmából. Délután tömegközlekedéssel utazunk a China Town-ba, a Sohoba, a Central Parkba,amely egy nyilvános park Manhattan szívében. A parkba sétálni, kocogni, görkorcsolyázni járnak az amerikaiak és a turisták. Talán nincs is olyan amerikai film, tévésorozat, amiben valamilyen módon ne tűnne fel, a világ egyik leghíresebb parkja.Szabadidő.
5.nap: A reggelit követően Philadelphia indulunk, az USA egykori fővárosába, egyik legfontosabb történelmi városába. Ez volt az Alapító Atyák találkozási helye, itt írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot 1776-ban. Délután városnézés, szabadidő a híres olasz piacon. Szállás a városban.
6.nap: Reggeli, majd útra kelünk Baltimore-ba, a ?bájos városba?, amely Maryland állam legnagyobb városa. A Chesapeake-öböl partján fekszik, híres Inner kikötője önmagában is látnivaló, de a kikötőt körülvevő vízparti park is remek kirándulóhely. Itt található a Nemzeti Akvárium, ahol több mint 16.000 állattal találkozhatunk. Délután indulunk tovább Washington D.C.-be, az Amerikai Egyesült Államok fővárosába. Szállás a városban (2éj).
7. nap: Egész napunkat a főváros felfedezésével töltjük. A város és az ország egyik legimpozánsabb épülete a Lincoln-emlékmű, ahol Abraham Lincoln ülőszobra látható. A Természettudományi Múzeum a "legek múzeuma" az USA-ban. 126 millió (!!) kiállítási darab nézhető meg és évente több millió turista látogatja. A 169 méter magas, homokszínű obeliszk - Washington-emlékmű - az Egyesült Államok nemzeti szimbóluma, ami George Washingtonnak, az első amerikai elnöknek állít emléket. A 88 méter magas Capitolium az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának székhelye, a Capitolium-dombon található. Politikai és törvényhozói szerepe mellett egy nagyon érdekes művészeti kiállításnak is otthont ad, a neoklasszikus épület építését 1793-ban kezdték meg. A Kongresszusi Könyvtár - Library of Congress - 21 millió könyvnek, kéziratnak, hangfelvételnek, fényképnek és térképnek ad otthont.

A szomszédságban van a mindenkori amerikai elnök hivatalos lakóhelye, Fehér Ház, ahol az East Room, a Green Room és a Blue Room látogatható.
8.nap: Délelőtt szabad program, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Mount Vernonba, George Washington szülővárosába. Délután visszatérés a fővárosba, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, egy európai átszállással hazautazás.
9. nap: Érkezés Budapestre.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.08.23 - 9 nap / 7 éj
629 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak