Dél-Korea EXTRA csoportos nagykörút (2019. október 09 – 22.)

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 14 nap / 13 éj

 

 

584 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
14 nap / 13 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Dél-Korea EXTRA csoportos nagykörút (2019. október 09 – 22.)

2019. október 09 - 22.

Útvonal: Szöul – Paju/DMZ – Suwon – Jeonju – Gwangju – Damyang – Kayasan – Daegu – Gyeongju – Busan – Seoraksan – Szöul
Szállás: 13 nap/ 11 éjszaka 3* szállodákban, 2 ágyas, standard szobákban
Ellátás:  Reggelivel

Októberben induló körutazásunk Dél-Korea varázslatos világába kalauzol el, melynek során a modern és a hagyományos értékek tökéletes harmóniájának közepébe csöppenhet. Megismerheti a modern metropoliszt Szöulban, a hagyományokat Jeonjuban, a természet közelségét a Seoraksan-hegyen, az élő történelmet Gyeongju városában, vagy épp az ország konyháját Busanban. Bizton állíthatjuk, hogy Ázsia eme gyöngyszeme mindenki számára tartogat valamit.

Programok:

1. NAP * Budapest – Szöul

Elutazás Budapestről menetrendszerinti Emirates járatokkal, dubai átszállással Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában. Várható érkezés késő délután.

 

2. NAP * Szöul

A kora délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a belvárosi szállodánkba. Elfoglaljuk a szobákat, és kipihenhetjük az utazás fáradalmait. Szállás Szöulban.

 

3. NAP * Szöul

Egész napos városnézésre indulunk busszal Szöulban.  Elsőként a Gwanghwamun téren sétálunk, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival, majd Szöul öt palotája közül az első és legnagyobb Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Innen a közelben található „Bukchon hanok faluba” látogatunk, ahol a helyiek igyekeztek fenntartani a több száz éves utcaképet. Délután a Gangnam városrészben található Bongeunsa buddhista templomot tekintjük meg, ami békét és harmóniát sugároz a hatalmas felhőkarcolók árnyékában. Végül a Namsan hegyre tartunk, ahonnan az N Seoul Tower kilátójából csodálhatjuk meg az elénk táruló panorámát. Szállás Szöulban.

 

4. NAP * DMZ

Egy nem mindennapi, igazán izgalmas kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzött Demilitarizált Övezetbe (DMZ). A háborúval és utóhatásaival foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg, mint például az Imjingak Park, majd ellátogatunk az Dorasan Observatory kilátójába. Ebéd egy helyi étteremben, majd betekintést nyerhetünk a több, mint 1,5 km hosszú „Hármas számú alagútba”, melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba. Szállás Szöulban.

 

5. NAP * Szöul - Suwon

Néhány napra elhagyjuk a fővárost, buszunkkal elsőként Suwonba utazunk, ahol a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig szinte teljes egészében megmaradt falain sétálgathatunk, és bejárhatjuk az erőd falain belül épült Haenggung palotát is. Innen a közeli Yonginba látogatunk, ahol Dél-Korea egyik legnagyobb skanzenje, a Minsok Village található. Szállás Szöulban.

 

6. NAP * Suwon – Jeonju – Gwangju

Tovább utazunk busszal dél felé, mai első úticélunk Jeonju, ahol Dél-Korea legnagyobb hagyományos hanok házikókból álló városkája található. A Jeonju Hanok Village egy valódi élő környék, több, mint 800 gyönyörűen karban tartott hanoknak ad otthont, melyek sorai közt sétálgatva igazán kellemes élmény részesei lehetünk. A legtöbb házban máig laknak, de sok közülük hagyományos szállodaként és étteremként is üzemel. Délután busszal utazunk tovább, szállás Gwangjuban.

 

7. NAP * Gwangju – Damyang – Kayasan – Daegu

Mozgalmas napunk során busszal utazunk Gwangjuból az ország keleti partja felé. Délelőtt útba ejtjük a közeli damyangi nagy bambuszerdőt, mely több, mint 310 ezer négyzetméteren terül el, tökéletes menekvést biztosítva a nagyvárosok zaja elől. Délutánra érünk a Kayasan hegységbe, ahol a Haeinsa kolostorba teszünk látogatást. Itt őrzik többek közt a közel 900 éves, Tripitaka Koreana nevű, 81 ezer darab fatáblából álló buddhista imagyűjteményt is. Programunk végeztével estére Daegu városába érkezünk. Szállás Daeguban.

 

8. NAP * Daegu – Gyeongju – Busan

Reggelit követően busszal folytatjuk kirándulásunkat Gyeongju városával, mely az egykori Silla királyság fővárosába, és maga az élő történelem. Elsőként a részben felújított Donggung királyi palota romjaihoz látogatunk, ahol a hozzá tartozó, festői környezetű Wolji-tóban gyönyörködhetünk. Ebéd egy helyi étteremben, majd meglátogatjuk a koreai buddhista művészet aranykorának mesterműveként számon tartott Bulguksa templomot, valamint a közeli Seokguram barlang híres buddha szobrát. Késő délutánra érünk Busanba, mely következő állomásunk lesz. Szállás Busanban.

 

9. NAP * Busan

Visszatérünk Korea modern és nyüzsgő valóságába, Busan városában. Buszos városnézésen a Haedong Yongungsa templomhoz látogatunk, amelyet 1376-ban a Koryo dinasztia idején alapítottak, és legfőbb jellegzetessége, hogy közvetlenül a tengerparti sziklákra épült. Délután sétát teszünk a Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezett BIFF téren, majd város két híres piacát, a Jalgachi halpiacot és a Gukje hagyományos piacot járjuk be. Szállás Busanban.

 

10. NAP * Busan – Szöul

Reggel alkalmunk nyílik kipróbálni az ország szuperexpresszét, a KTX vonatot, mellyel szédületesen gyorsan jutunk vissza az ország túlsó részén fekvő Szöulba. Érkezés után busszal folytatjuk a főváros felfedezését, az Insadong utcáit járjuk be, amely Szöul valószínűleg legtöbb művészeti galériájának és szuvenírboltjának ad otthont. Teszünk még egy sétát a hangulatos belvárosi Cheonggyecheon patak mentén, majd az ultramodern városháza épületére vetünk pár közeli pillantást. Szállás Szöulban.

 

11. NAP * Szöul

Egész napos szabad program áll rendelkezésre. Szállás Szöulban.

 

12. NAP * Szöul – Seoraksan

Kis pihenés után ismét nekivágunk az országútnak, busszal utazunk a Korea keleti partján fekvő Seoraksan Nemzeti Parkba. A környéknek nevet adó Seoraksan-hegy a koreaiak egyik kedvenc szabadidős célpontja. Amellett, hogy távol kerülünk a városok nyüzsgésétől, a környék számtalan túraútvonalat és a hegyek közt megbúvó kicsiny buddhista kolostorokat és szentélyeket rejteget. Mielőtt visszatérnénk a fővárosba, még útba ejtjük a csodás kilátással kecsegtető, tengerparti sziklákra épült Naksansa templomot. Szállás Szöulban.

 

13. NAP * Szöul – Budapest

Reggelit követően szabad program Szöulban. Kijelentkezés a szállodából a délutáni órákban. Transzfer a repülőtérre, ahonnan átszállással utazunk haza. Érkezés Budapestre várhatóan másnap a kora délutáni órákban.

 

Magyar nyelvű csoportkísérő a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhez kísérőt nem tudunk biztosítani!

 

Szállás:

Szöul (3 éj): Ibis Ambassador Insadong

Gwangju (1 éj): Empire Tourist Hotel

Daegu (1 éj): Rivertain Hotel

Busan (2 éj): GNB Busan Hotel

Szöul (3 éj): Ibis Ambassador Insadong

 

Irodánk a szállodák változtatásának jogát fenntartja.

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza:

 • Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
 • Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
 • 11 éjszaka szállást 3-4 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
 • Reggelit minden nap, 2 x ebédet
 • Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 • Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt az út teljes időtartama alatt
 • Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Jeonjuban, Damyangban, a Kayasanon, Gyeongjuban, Busanban és a Seoraksannál
 • Retúr repülőtéri transzfereket
 • A belépőket a programok során

Részvételi díj: 584.500 Ft /fő-től

Előfoglalási akcióval 2019. június 30-ig: 520.500 Ft /fő-től

Az ár nem tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illetékeket (kb. 160.000 Ft/fő)
 • Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • Egyágyas felárat (kb. 175.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

Egyéb megjegyzés:

Részvételi feltételek:

 • A körutazás min. 15 fő jelentkezése esetén indul
 • Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 8.
 • A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek
 • A programváltozás jogát fenntartjuk!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.09 - 14 nap / 13 éj
584 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak