Dél-Korea – kulturális ízelítő csoportos körutazás (2019. június 17 – 26.)

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 10 nap / 7 éj

 

 

449 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Dél-Korea – kulturális ízelítő csoportos körutazás (2019. június 17 – 26.)

Indulási időpont:

2019. június 17 - 26.;

Útvonal: Szöul – Suwon – Paju/DMZ – Gyeongju – Busan – Szöul

Szállás: 7 éjszaka 3* szállodákban, 2 ágyas, standard szobákban
Ellátás:  Reggelivel és 2 ebéddel

Merüljön bele Dél-Korea színes kulturális forgatagába áprilisban induló körutazásunk során. Ízelítőt kaphat a varázslatos koreai kultúra ínyenc fogásaiból: megismerheti a világ egyik legmodernebb metropoliszát, Szöult, az élő történelmet Gyeongju városában, majd az ország konyháját Busanban. Az utazás alatt a természet adta szépségekből  sem szenvedünk hiányt, hiszen többek között megtekintjük az UNESCO Világörökségi listájára újonnan felkerült Beopjusa templomot, mely a Sansa buddhista kolostorok egyike.

Szállás:

Szöul (5 éj): Hote Ibis Ambassador Insadong

Busan (2 éj): GNB Hotel Busan

Irodánk a szállodák változtatásának jogát fenntartja.

Az ár nem tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illetékeket (kb. 160.000 Ft/fő)
 • Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • Egyágyas felárat (90.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Egyéb megjegyzés:

Részvételi feltételek:

 • A körutazás min. 15 fő jelentkezése esetén indul
 • Jelentkezési határidő: 2019. május 17.
 • A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek
 • A programváltozás jogát fenntartjuk!

Programok:

1. NAP – június 17. - Budapest – Szöul

Elutazás Budapestről délután a Qatar Airways légitársaság járataival Dohán keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

 

2. NAP – június 18. - Szöul

A délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a belvárosi szállodánkba. Szállás Szöulban.

 

3. NAP – június 19. - Szöul

Egész napos városnézés busszal Szöulban. Elsőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobb Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Innen a palota előtti hatalmas térre, a Gwanghwamunra sétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Teszünk egy sétát a hagyományos épületeket felvonultató Bukchon Hanok Village-ben, majd a Gangnam városrészben található Bongeunsa buddhista templomot tekintjük meg. Mielőtt lepihennénk, a város közepén magasodó N Seoul Tower kilátójából csodálhatjuk meg az elénk táruló panorámát. Szállás Szöulban.

 

4. NAP – június 20. - Suwon

Reggeli után buszos kirándulásra Suwonba utazunk, ahol a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig megmaradt falain sétálgathatunk. Az erőd része a Haenggung palota is, mely szintén világörökségi helyszín. Innen Dél-Korea legnagyobb skanzenjébe, a Minsok Village-be látogatunk. Az „élő múzeumban” korhű épületek közt sétálgatunk és betekinthetünk az elmúlt évszázadok Koreájának életébe. Szállás Szöulban.

 

5. NAP – június 21. - DMZ

Egész napos buszos kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzött Demilitarizált Övezetbe (DMZ). Napunk során a koreai háborúval foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg, mint például az Imjingak Park, majd ellátogatunk az Dorasan Observatory kilátójába. Ebéd egy helyi étteremben, majd megtekintjük a több, mint 1,5 km hosszú „Hármas számú alagutat”, melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba. Szállás Szöulban.

 

6. NAP – június 22. - Szöul

Folytatjuk Szöul felfedezését, mégpedig gyalogosan és tömegközlekedéssel. Elsőként metróval közelítjük meg a Városháza modern üvegépületét, majd a Cheonggyecheon patakhoz sétálunk, ami kellemes oázisként szolgál a betonrengetegben. A Tapgol Parkban megismerkedünk az ország függetlenségének történetével, végül pedig szabad program keretében vethetjük bele magunkat az Insadong utcán található szuvenír- és kézműves boltok, valamint éttermek végeláthatatlan kínálatába. Szállás Szöulban.

 

7. NAP – június 23. - Szöul – Gyeongju – Busan

Reggel metróval utazunk a szöuli pályaudvarra, majd Korea szuperexpresszével, a KTX-el száguldunk Gyeongju városa felé. Az egykori Silla királyság fővárosában elsőként a 600-as évek óta álló Cheomseongdae csillagvizsgálót tekintjük meg, majd a részben felújított Donggung palota romjaihoz látogatunk, ahol a hozzá tartozó Wolji-tóban gyönyörködhetünk. Útba ejtjük még a koreai buddhista művészet egyik mesterműveként számon tartott Bulguksa templomot, és a közeli Seokguram barlang híres buddha szobrát, ahonnan buszunkkal utazunk tovább Busan városába. Szállás Busanban.

 

8. NAP – június 24. - Busan

Egész napos buszos városnézésre indulunk Busan városában. Elsőként a várostól északra fekvő Haedong Yongungsa templomhoz látogatunk, mely közvetlenül a tengerparti sziklákra épült. A város felé visszaúton láthatjuk a sztárok által is gyakran látogatott Haeundae Beach-et, majd sétát teszünk a Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezett BIFF téren és a közeli Gukje hagyományos piacon. Szállás Busanban.

 

9. NAP – június 25. - Busan – Szöul – Budapest

Kijelentkezünk a szállodából, majd busszal indulunk Szöul felé. Útközben megebédelünk, majd beiktatunk még egy megállót a Songnisan Nemzeti Parkban, ahol megtekintjük az UNESCO világörökségi listájára frissen felkerült Beopjusa templomot, mely a Sansa buddhista kolostorok egyike. Estére érünk a Szöul Incheon repülőtérre, ahonnan a késői órákban indul járatunk Dohán keresztül Budapestre. Hazaérkezés várhatóan június 26-án a déli órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza:

 • Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
 • Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
 • 7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
 • Reggelit minden nap és 2 ebédet
 • Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 • Retúr repülőtéri transzfereket
 • Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt, tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
 • Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban és Busanban
 • A belépőket a programok során
 • Időpont: 2019. Június 17 – 26.

  Időtartam: 10 nap / 7 éj

  Részvételi díj449.000 Ft /fő-től

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.17 - 10 nap / 7 éj
449 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak