Dél-afrikai szafari

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 8 éj

 

 

444 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Dél-afrikai szafari

·          Szafari a híres Kruger Parkban

·          Sétáljon elefántokk al

·          Konzultáljon egy afrikai falu gyógyítójával

·          A mesés Blyde-kanyon megtekintése

Program:

PROGRAM:

1. NAP: BUDAPEST – JOHANNESBURG

Menetrend függvényében megkezdjük utazásunkat átszállással Johannesburgba, éjszaka a repülőn.

2. NAP: JOHANNESBURG – NELSPRUIT

Menetrend szerint érkezés Johannesburgba, ahol egy helyi, de nem magyar nyelvű idegenvezető fogja várni Önöket a repté­ren, és elkíséri a csoportot a transzferbuszhoz, amivel a Kruger Park mellett levő Nelspruitba utazunk. Nelspruitban már várni fog minket a helyi magyar idegenvezető. Későbbiekben a nap folyamán lesz lehetőségük kipihenni a hosszú repülőutat, illetve minden olyan dolgot el tudnak intézni, ami a későbbi zavartalan szafarizáshoz kell. Be tudnak vásárolni, ismerkedni a környékkel. Rövid ismertetés is lesz a szafari viselkedési szabályaival kapcso­latban, praktikus helyi tudnivalókat illetően. Szállásunk külön­álló, légkondícionált kisházakban, bungalókban lesz, melyek külsőre a hagyományos afrikai építészetet idézik, belül azon­ban a megszokott kényelemmel rendelkeznek. A konyha telje­sen felszerelt, lehet főzni, de van nagy hűtőszekrény is a vásárolt élelmiszereknek, italoknak. Programunk részvételi díja nem tar­talmazz ellátást, de minden nap lehetőséget biztosítunk hideg/ meleg étkezésekre, bevásárlásra is a szállás környékén. Erre fejenként napi 6.000 – 10.000 forinttal érdemes kalkulálni az út időtartamára.

3. NAP: SZAFARI

Minden nap korán indul útnak a csoport a Kruger Parkban, hiszen az állatok a kora reggeli órákban a legélénkebbek. A szafari útvonalai úgy kerültek kiválasztásra, hogy minél több szegletét bejárhassák a parknak. Minden nap új arcát fogja mutatni a táj. A szafari során nem csak az állatokkal találkoz­hatnak, de megismerhetik a környék mesés földrajzát, történel­mét is. Annyi bizonyos, hogy csodálatos élményekkel fognak gazdagodni a program során. A Kruger Nemzeti Park a legna­gyobb dél-afrikai természetvédelmi területe. Nyugaton és délen az ország két tartománya határolja (Limpopo és Mpumalanga), északon Zimbabwe, keleten pedig Mozambik. A késő délutáni órákban érkezünk vissza szállásunkra.

4. NAP: EGÉSZ NAPOS SZAFARI

A mai napon szintén korán indul a csoport, és újabb szegletét fedezi fel a parknak és az állatok mindennapjainak. délután érkezünk vissza szállásunkra.

5. NAP: ELEFÁNTMENTŐHELY – HAZYVIEW, SZAFARI

Ezen a napon lehetőség lesz többek között meglátogatni egy elefántmentő helyet Hazyview-ban, ahol a Trunk-in-hand (Ormánnyal kéz a kézben) programon vehetnek rész utasaink. Mivel ez a látványosság nem egész napos, így utána lesz még lehetőség a parkban barangolni a korábbi napokhoz hasonlóan. Délután érkezünk vissza szállásunkra.

6. NAP: A SHANGANA NEMZETSÉG FALUJA, SZAFARI

A mai napon megtekintünk egy autentikus afrikai falut, a Shangana nép otthonát. Ide tapasztalt túravezető kíséri majd a csoportot, ahol megismerkedhetnek a közösség történe­tével, hagyományaival és mindennapi életével is. A falu gyó­gyítójával is találkozhatnak, sőt, kérdezhetnek tőle! Később csoportunk kitérőt tesz majd a Blyde-kanyonhoz is, mely léleg­zetelállító szépségű természeti képződmény. Délután érkezünk vissza szállásunkra.

7. NAP: SZAFARI, PIHENÉS

Ezen a napon még lehetőségünk lesz egy utolsó napot tölteni az állatok között, de aki szeretne, az maradhat a szálláson, pihenhet.

8. NAP: NELSPRUIT – JOHANNESBURG – BUDAPEST

Az utolsó napi menetrendünk függvényében lesz még egy kis lehetőség néhány utolsó pillantást vetni a környező tájra. Induláskor kisbusz visszaviszi a csoportot a johannesburgi reptérre, ahol ismét az angol nyelvű idegenvezető fog segíteni Önöknek a becsekkolásnál. Menetrend függvényében átszállás­sal utazunk Budapestre. Éjszaka a repülőn.

9. NAP: HAZAÉRKEZÉS

A menetrend függvényében, várhatóan a késő délelőtti órákban érkezés Budapestre.

 

Az ár a belépőjegyeket tartalmazza, de a helyi borravalókat nem!

Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon talál.

A színvonalasabb szolgáltatás érdekében a csoport létszámát 8 főben maximáljuk.

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.03.26 - 9 nap / 8 éj
444 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak