Afrika Óriáskörút

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 18 nap / 17 éj

 

 

1 895 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
18 nap / 17 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Afrika Óriáskörút
Angola - Zambia - Zimbabwe - Lesotho - Dél-Afrikai Köztársaság

Leírás:

Tervezett program:

1. nap: Budapest ...

Elrepülés Budapestről menetrend szerinti járattal Luandába. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

 

2. nap: ... Luanda (Angola)

Megérkezés Angola fővárosába, amelyet 1575-ben alapítottak és a portugál gyarmatosítás egyik kiindulópontja lett. Érkezés után városnézés. Sétánk során régi koloniális épületeket és a Santiago Beach öblének festői hajóroncsait is láthatjuk. Vacsora. Szállás Luandában.

 

3. nap: Luanda - Kalandula vízesés

Reggeli, majd egész napos kirándulás a Lucala folyó híres vízeséséhez. Utunk során N'dalatando botanikus kertjének csodálatos élővilágával is megismerkedhetünk. Vacsora. Szállás a vízesés közelében.

 

4. nap: Malange - Pedras Negras - Calulo

Reggeli, majd meglátogatjuk Pedras Negras ősi sziklaformációit. Calulo felé haladunk tovább, amely híres kávéültetvényeiről és csodálatos panorámájáról. Vacsora és szállás Caluloban bungalowban.

 

5. nap: Calulo - Massangano - Luanda

Reggeli, majd egy vezetett túra keretei között megismerkedünk a kávétermesztéssel. Massangano városán keresztül visszautazunk Luandába. Vacsora és szállás Luandában.

 

6. nap: Luanda - Lusaka (Zambia)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Zambia fővárosába, Lusakába. A várost 1905-ben alapították a lenzse törzs Lusaka nevű faluja helyén. Vacsora és szállás Lusakában.

 

7. nap: Lusaka

Reggeli, majd városnézés a fővárosban. Többek közt megtekintjük a Nemzeti Múzeumot. A Szabadság szobor, a Szent Kereszt katedrális, az elnökök temetkezési helyei, a Lilayi elefánt óvoda és a Cairo Road-i hatalmas piaca szerepel a programunkban. Vacsora és szállás Lusakában.

 

8. nap: Lusaka - Lower Zambézi Nemzeti Park - Lusaka

Reggeli, majd a Lower Zambézi Nemzeti Parkba utazunk. Hajókázás a Zambézi folyón, amely során vizilovakat, elefántokat, számtalan antilopfélét és zebrákat is láthatunk. Vacsora és szállás Lusakában.

 

9. nap: Lusaka - Viktória-vízesés

Reggeli, majd utazás a Viktória-vízeséshez. Este hajózunk a Zambézi-folyón. Vacsora, szállás a Viktória-vízesés közelében.

 

10. nap: Viktória - vízesés

Reggelit követően afrikai utazásunk egyik fénypontja, az UNESCO Természeti Világörökség részétképező Viktória-vízesés, a világ legszélesebb és egyik legszebb zuhataga. Vacsora és szállás a park közelében.

 

11. nap: Viktória-vízesés - Harare (Zimbabwe)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Hararéba, Zimbabwe fővárosába. Érkezés után rövid városnézés. Ezután meglátogatjuk a fővároshoz közeli Ewanrigg Nemzeti Parkot. Vacsora és szállás Hararéban.

 

12. nap: Harare - Maswingo

Reggeli, majd utazás Maswingóba, ahol megtekintjük a híres Nagy - Zimbabwe romjait. Afrika egyik legrégibb és legnagyobb romterülete. Délután városnézés Maswingóban. Vacsora és szállás Maswingóban.

 

13. nap: Maswingo - Bulawayo

Reggeli, majd a Matobo Nemzeti Parkban gyalogos túrát teszünk, amely során bushman sziklarajzokat, festői sziklaformációkat, barlangokat és Ceci John Rhodes sírját is láthatjuk. Vacsora és szállás Bulawayoban.

 

14. nap: Bulawayo - Maseru (Lesotho)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és johannesburgi átszállással elrepülés Lesothoba. A Lesothói Királyság a Dél-afrikai Köztársaság területébe ágyazva található. Vacsora és szállás Maseruban, Lesotho fővárosában.

 

15. nap: Maseru - Maletsunyane - vízesés

Reggeli után egész napos városnézés Maseruban és környékén. Ellátogatunk Dél-Afrika legmagasabb vízeséséhez, a Maletsunyane-hez. Vacsora és szállás Maseruban.

 

16. nap: Lesotho - Johannesburg (Dél-afrikai Köztársaság)

Reggeli, majd autóbusszal utazás Johannesburgba, Dél Afrika fővárosába. Útközben megállásokkal. Vacsora, szállás Johannesburgban.

 

17. nap: Johannesburg...

Reggeli, majd városnézés. Délután transzfer a repülőtérre és elrepülés menetrend szerinti járattal Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

 

18. nap: ...Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-          Viktória-vízesés

-          Matobo Hegyek

-          Nagy - Zimbabwe Nemzeti műemlék

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Megjegyzések:

Figyelem! Ezen programunk fizetési és lemondási feltételei az Általános Szerződési Feltételekben leírtaktól eltérnek. Az út költségét nem két, hanem három részletben kell befizetni.

Fizetési ütemezés:

I. részlet:         előleg jelentkezéskor (a végösszeg 40%-a)

II. részlet:       kb. 60 nappal indulás előtt (a végösszeg 20%-a)

III. részlet:      fennmaradó összeg - kb. 30 nappal az út indulása előtt


Fontos: Angolában logisztikai okok miatt a gurulós, keményfedeles bőrönd szállítása nem megoldható! Sporttáska használata ajánlott!

 

Afrikában az autóbuszok mérete eltér az Európában megszokottaktól. Sokszor a buszban, illetve néhány esetben a tetőn elhelyezett csomagtartón szállítják az utasok bőröndjét.

 

Egészségügyi előírás: kötelező oltás nincs, sárgaláz és Hepatitis A+B oltás ajánlott. Malária tabletta szedése javasolt.

Szolgáltatások:

 A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

- közlekedés helyben a létszámtól függő nagyságú, bérelt minibusszal, terepjáróval, dzsipekkel, kishajóval

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, lodge-okban, illetve bungalowban kétágyas   fürdőszobás szobákban, reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Árak:

A 480 USD a belépőket, a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány esetben ebédek), és az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a kinti szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

Minimum létszám: 16 fő

-10-15 fő közötti felár: 145.000 Ft

 

Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.02.12 - 18 nap / 17 éj
1 895 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak