Óriás Körutazás Braziliában

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 16 nap / 13 éj

 

 

765 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
16 nap / 13 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Óriás Körutazás Braziliában

[r] menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáiban, az Amazonasnál lodge-okban

reggeli, az Amazonasnál félpanzió

1. Egyedülálló program, amely a kontinensnyi ország legszebb, legérdekesebb látnivalóit mutatja be. Megismerhetjük az Amazonas világát, a főváros modern építészetét, és Salvador de Bahia afrikai eredetű múltját, gyökereit.

2. Mert elegendő idő jut minden látnivaló alapos megnézésre, megismerésére.

3. Mert ennél több brazíliai látnivalót egyetlen másik brazíliai körutazás sem mutat meg. 

 

Garantált indulás!

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leiras:

1. Nap: Budapest – Sao Paulo

Indulás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, európai átszállással Sao Paulo-ba.

2. Nap: Sao Paulo

A kora reggeli órákban érkezünk meg Sao Pauloba. Érkezés után transzfer a szállodába, rövid pihenő után megkezdjük városnéző programunkat. Sao Paulo Brazília leggyorsabban növő metropolisza, a gazdasági élet központja, világváros. Mégis számtalan érdekes, és „világraszóló” látványossággal rendelkezik. Városnézésünket a híres Avenida Paulistán, a fő utcán kezdjük, megnézzük a Modern Művészetek Múzeumát, de el látogatunk a Városi parkba, és a világhírű Butantan Intézetetbe is, ahol elsősorban Brazília, de világ szinte minden mérges és mérgező állatát megtalálhatjuk. Szállás Sao Pauloban (1 éj).

Szállás: Hotel Blue Tree Premium Paulista 4*

3. Nap: Sao Paulo – Iguazu

Délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Iguazuba. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. A fakultatív programlehetőséget a leírás után jelezzük. Az est további részében szabad program. Szállás Iguazuban. (3éj)

Szállás: Hotel Viale Tower 3*

4. Nap: Iguazu

Reggeli után egész napos programunk az Iguazu Nemzeti Parkban lesz. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ 7 Természeti Csodájának címét elnyerő Iguazu 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze. A vízesés brazil és argentin oldalát látogatjuk meg. Egész napunkat a nemzeti park területén töltjük. Keskeny ösvényeken vágunk át a buja trópusi őserdőn, hogy felülről és közvetlenül a vízesés mellől is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget. Körbejárjuk a 1.200 m hosszú sétány kilátópontjait. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Ebéd lehetőség egy helyi étteremben. Ezután fakultatív szafari programon vehetünk részt. Terepjáróra szállva megismerkedhetünk a nemzeti park növény- és állatvilágával. Motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést, a program során garantáltan senki nem marad szárazon! (Jelentkezés és fizetés a helyszínen.)

5. Nap: Iguazu

Reggel a Hármashatár (Argentina-Brazília-Paraguay) környékét fedezzük fel. Délután szabad program. Fakultatív programlehetőség, Park Aves (Madárpark), Itaipu vízerőmű látogatás. Este fakultatív Rafain shown vehetünk részt.

6. Nap: Iguazu – Brasilia város

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Brasilia városba, az ország fővárosába. A várost 1955-ben kezdték építeni és 5 évvel később elkészült, és az ország fővárosa lett. A város a tudatos és modern város tervezés és építés mintája.  3 órás városnéző programunk alatt, megtekintjük a leghíresebb és legérdekesebb látnivalókat. Az Elnöki Palotát (Alvorada Palota), a Külügyminisztérium épületét, a Három erő terét a „két csészével”, a Brasilia Katedrálist- a modern templomépítészet mintaképét, A TV Tornyot.  A nap hátralévő része szabad program. Fakultatív programlehetőség, Mar Brasilia, hajókirándulás (jelentkezés és fizetés a helyszínen).  Szállás Brasiliában. (1 éj)

Szállás: Hotel St. Paul Plaza 3*

7. Nap: Brasilia – Manaus

Délelőtt utazunk a Rio Negro partján épült Manausba az Amazonas kapujának nevezett városba. Szállás Manausban. Érkezés után városnéző program indulunk, megismerkedünk a történelmi, és a „kontrasztok városával” Manaussal. A „kaucsukláz” idején, a szinte teljes egészében Európából importált anyagokból épült város olyan csodákkal bír, mint az Operaház (Teatro Amazonas) a Vámház, a Szent Sebestyén tér, Rio Negro Palota, és az Indián Múzeum. A program végeztével elfoglaljuk a szálláshelyünket. Éjszaka Manausban. (1 éj)

Szállás: Hotel Blue Tree Premium 4*

8. nap: Amazonas

Kora reggeli után utazás a Rio Negro egyik mellékfolyója a Taruma partján fekvő lodge-ba. Egész napos program, hajókirándulás az Amazonas és a Rio Negro találkozásához. Érkezés után a szálláshely elfoglalása majd a Caboclo ház felkeresése ismerkedés egy helyi család életével.  Éjszaka a lodge-ban. (2 éj)

Szállás: Amazonas Ecopark Lodge

9. nap: Amazonas

Reggeli után egész napos program, horgászás, dzsungeltúra.

10. nap: Amazonas – Manaus – Salvador de Bahia

Reggeli után transzfer Manausba a repülőtérre és utazunk tovább a gyarmati idők óceánparti brazil fővárosába Salvador de Bahia-ba. Érkezés után városnézésen veszünk részt. Először a Barra világítótorony mellől csodáljuk meg a Mindenszentek – öbölre nyíló csodálatos panorámát. Majd az Alsó és Felsőváros látványosságait ismerjük meg melyet a Lacerda lift köt össze. Megcsodáljuk a koloniális épületeket és a Szent Ferenc székesegyházat a portugál barokk templomépítészet legszebbjét. A nap hátralévő részében szabad program, pihenés a tengerparton vagy fakultatív Bahia show.  Éjszaka Salvadorban. (2 éj)

Szállás: Hotel Sol Barra 4*

11. nap: Salvador de Bahia

Délelőtt folytatjuk tovább ismerkedésünket a várossal. A Barra torony és a Szent Antal erődtől indulva járjuk a be a várost. Megnézzük a Tororó-tóban lévő Orixás szobrokat, a Brazil-afrikai istenségek szobrait. Ezt követően az afro-brazil hagyományok központjába a Miasszonyunk templomba megyünk. Természetesen felkeressük a Modelo piacot is és az alagsori járatait is. A nap hátralévő részében szabad program, pihenés a tengerparton.

12. nap: Salvador de Bahia – Rio de Janeiro

A mai napon repülünk Rio de Janeiroba.  Érkezés után, ismerkedhetünk a várossal. A Botafogo-öblön és a Flamengo Parkon áthaladva következik Rio de Janeiro felejthetetlen látványossága, a Guanabara-öböl bejáratánál található Cukorsüveg-hegy, ahová az Urca-hegy érintésével, csupa üveg felvonókkal jutunk fel.  Mielőtt elfoglaljuk a szállásunkat, még megismerkedünk Rio elegáns negyedeivel is. Szállás Rio de Janeiroban. (3 éj)

Szállás: Augusto’s Rio Copa Hotel 4*

13. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos városnézés Rio de Janeiroban, Brazília legszebb fekvésű városában, amely a modern toronyházak, a gyarmati időkből származó klasszikus épületek és favellák különös egyvelege. Reggel fogaskerekűvel megyünk fel a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a 710 m magas Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a mindenhonnan jól látható, art deco stílusú Megváltó Krisztus szobra áll. Felejthetetlen panoráma tárul elénk: innen jól láthatjuk a Rodrigo Freitas-tavat és a Gávea Lóversenypályát, valamint a város híres strandjait is. Ezután felfedezzük Rio belvárosát, elhaladunk a Maracaná Stadion mellett, lefotózzuk a Nemzeti Színházat és a Szépművészeti Múzeumot, megállunk a Sambodromon, a karneválok felvonulási terén, majd megtekintjük a város ultramodern, üvegből és betonból épült Katedrálisát. A program végeztével pihenés a tengerparton.

14. nap: Rio de Janeiro

 Reggeli után egész napos szabad program, fürdés és pihenés. Fakultatív program ajánlatunk: szamba iskola látogatás.

15-16. nap: Rio de Janeiro - Budapest

Reggeli után szabad program majd délben transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre európai átszállással.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Iguazu Nemzeti Park
  • Rio de Janeiro város tájképe
  • Salvador de Bahia történelmi városközpontja
  • Brasilia város

 

Ár tartalmazza:

13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátást, az Amazonasnál reggelit és vacsorát (italok nélkül)a megadott programokatmagyar nyelvű idegenvezetésthelyszíni közlekedést

Programok:

Rafain show vacsorával az Iguazunál: 14 500 Ft

Itaipu vízierőmű kirándulás és Madárpark: 15 700 Ft

Szambaiskola látogatás: 25 000 Ft

Bahia show: 40 500 Ft

 

További információk:

Várható menetrend (változhat)

November 17. Budapest - Frankfurt 14:45 - 16:30 LH1339 kb. 1 óra 45 perc

November 17. Frankfurt - São Paulo-Guarulhos 21:55 - 06:55+1 (másnap) LH506 kb. 12 óra

 

December 01. Rio de Janeiro - Frankfurt 20:40 - 11:00+1 (másnap) LH501 kb. 11 óra 20 perc

December 02. Frankfurt - Budapest 12:35 - 14:05 LH1338 kb. 1 óra 45 perc

 

További információk 2:

Az út idegenvezetője 

novemberben: Vass Magdolna

 

Ismerje meg Brazíliát!

Ár nem tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel: kb. 490 000 Ftborravaló kb. 5 USD/fő/napútlemondási biztosítást 1,5%  EGYÉB KÖLTSÉGEKfakultatív programok BBP biztosításegyágyas felár165 000 Ft, 2019-ben 195 000 Fttovábbi étkezések és italok díjai

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.04.24 - 16 nap / 13 éj
765 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak