Szilveszteri wellness Szarajevóban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

82 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Szilveszteri wellness Szarajevóban

·  Pihenés a ****-os Hollywood hotelben
·  Mostar és Medugorje emlékei
·  Gálavacsora szilveszterkor

Program:

1. NAP BUDAPEST – SZARAJEVÓ

Reggeli indulás után Udvarnál határátlépés, utazás Horvátországon keresztül Boszniába. A fővárosba, Szarajevóba érkezés a késő délutáni órákban. Amennyiben időnk engedi, egy rövid városnézést tartunk. Szállás és vacsora Szarajevóban, ****-os szállodában (3 éj). A szálloda saját wellness részleggel rendel­kezik, így tökéletes helyszín a pihenésre vágyóknak egy hosszú év lezárásához.

2. NAP KONJIC – MOSTAR – SZARAJEVÓ

Reggeli után a csoport elindul, hogy megtekintse egy városné­zés keretében Konjic városát, ami bizonyítottan Bosznia egyik legrégebbi települése. Konjicot kettészeli a Neretva-folyó, a városka gyönyörű hídján átkelve mindkét oldalról páratlan lát­vány tárul az utazók szeme elé. Hófehér mecsetek tarkítják a táj képét, hallani lehet a müezzin énekét is. Romantikus andal­gásra kiváló helyszín. Városnézés után csoportunk továbbin­dul Mostar városába, ahol városnézést tartunk. Megcsodáljuk az újjáépített hidat, melyet a háború alatt a horvát hadsereg a Neretvába robbantott, és melynek helyreállításában magyar mérnökök is segédkeztek. A híd körül ajándéktárgyakat árusí­tók sorát láthatjuk. Megtekintjük az Óvárost, a Bišćevića utca híres török házait és Karađoz bég dzsámiját. Ezután foly­tatjuk utunkat Međugorje-ba, a híres keresztény zarándok­helyre. Itt aki szeretné, lesz lehetősége arra, hogy összeszedje gondolatait és egy méltó helyen búcsúztassa az Óévet. Ezután visszaindulunk Szarajevóba, ahol megtekintjük azokat a látvá­nyosságokat, melyeket előző nap nem tudtunk felkeresni. Török műemléképületek, Főtér, Nemzeti Könyvtár, óváros és látjuk Gavrilo Princip merényletének helyszínét is. Emléktábla mutatja azt a helyet a folyó mellett, ahonnan leadta a merénylő Ferenc Ferdinándra és feleségére a gyilkos golyókat 1914. június 28-án. Este vacsora a szállodánkban.

3. NAP: SZARAJEVÓ – PIHENÉS – ÉVBÚCSÚZTATÓ

Aki szeretné, ezt a napot az esti mulatságra való készülődés­sel, lazítással töltheti. A hotel wellness részlege erre kiváló lehetőségeket nyújt. Az Óév búcsúztatását pedig egy svédasz­talos gálavacsorával ünnepeljük. Az est folyamán korlátlan lesz az italfogyasztás (ásványvizek, gyümölcslevek, brandy, stok, vlahov, helyi borok és helyi sörök). A programban lesz zene is (helyi és nemzetközi).

4. NAP: SZARAJEVÓ – BUDAPEST

Viszonylag késői reggeli után hazaindulás Szarajevóból. Elhagyva a várost megannyi szép erdővel, hegyekkel és kis fehér mecsetekkel tarkított úton halad autóbuszunk. A szép táj mellett több helyen, sajnos a háború okozta nyomokat is láthatjuk még. Határátlépést követően az M6-os úton haladva az esti órákban érkezés Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.


A belépéshez használt úti okmánynak az országból való tervezett kilépéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.12.29 - 4 nap / 3 éj
82 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak